Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

QUOTE(*sinsiliuke2* @ 2010 07 09, 00:00)
Svarbiausia kad vaikas priprastų  ax.gif  Nes aš jau vien pagalvojus kad teks atsisveikinti su savo kleckute tai verkt norisi.  verysad.gif  O dar nežinau kaip pripratint reikes  doh.gif Oij ašarėlių pakalnės pas mane bus....O dar mazgis keliaus nuo sausio tai isvis jau nebežinosiu kur dėtis man  verysad.gif
Papildyta:
Tai mano mergytė tas patc,ji tokia ne iš drąsiųjų  ax.gif  Nežinau irgi kaip mums seksis  ax.gif

O gal yra mamyciu kurios ves dvimetcius mazylius y darzely Vaivorykste? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke2* @ 2010 07 21, 14:54)
O gal yra mamyciu kurios ves dvimetcius mazylius y darzely Vaivorykste?  ax.gif

labai daug zinau mamyciu, kurios nuo rugsejo ves ten savo dvimecius.

O jau perskaiciau apie "Lineli" net juokas sueme lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazkada pati lankiau ji, is vaikystes tik atsimenu skanu maista essen.gif na bet cia buvo jau senai,seses vaikas lanke irgi buvo patenkinti, dabar nezinau, kaip ten viskas. Bet manau, kaip ir kiekvienam darzelyje visko buna, net ir paciam geriausiam.
Dabar galvoju apie meniu maniske lanko "Pasaka", kiek atsimenu lopselio grupems meniu skyresi nuo kitu, bet aplamai man ten skanu, kazkada buvo svente ir likome su tevais per pietus, oi seni prisiminimai atgijo biggrin.gif Kaip ir sake meniu darzeliuose dazniausiai, kas savaite vis kartojasi, tik va kugelio niekada as nemacius, kad vaikams duotu, nors tikrai girdejus, kad ne vienam darzelyje buna jis vaikams, bet jo kaip zinoma vaikai nelabai valgo. O siaip dar daug nuo tevu priklauso, as niekada nepykstu, kai vaikas issimurzina, ne karta ir susipleses koki ruba buna, nu cia normalu, tas ir namie atsitinka, o cia 20 vaiku tokiu paciu, du kartus su fanarais grizo rolleyes.gif tai daugiau pergyveno aukletojos, nei as, tiesiog joms labai nemalonu, kad taip atsitiko, bet taip atsitinka ir namuose, tada nera ko kaltinti, o aukletojas apkaltinti labai lengva. Na aisku gal man lengva sneketi, kai mergaite pati labai nori eiti i darzeli ir ten santykiai su vaikais ir aukletojomis puikus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kruopa12: 01 rugpjūčio 2010 - 23:12
Sveikos mamytės smile.gif Gal galėtumėte daugiau papasakoti apie daržely ŠALTINĖLIS, mum būtų patogiausia į jį vesti savo sūnutį, tačiau labai mažai atsiliepimų apie šį darželį, g.gif būkit geros parašykit savo atsiliepimus. bigsmile.gif
Atsakyti
Mano draugė veda Į "Žiburėlį".Dukrytė turi problemų su rega.Atlieka jai pratimus regai lavinti ir plius masažą.Atrodo l. patenkinta. Ten grupėse daugumoj sveiki vaikučiai.
Atsakyti
Sveikos,
mano mažiukas lanko darželį "Nykštukas", gal dar kas čia vedat savo vaikučius? 4u.gif
Atsakyti
Mano mažiukas eina į Nykštuką smile.gif Antri metai bus šiemet, bet labai nenori po vasaros smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringošiux: 21 rugpjūčio 2010 - 08:19
QUOTE(EIVA @ 2010 08 17, 17:43)
Mano draugė veda Į "Žiburėlį".Dukrytė turi problemų su rega.Atlieka jai pratimus regai lavinti ir plius masažą.Atrodo l. patenkinta. Ten grupėse daugumoj sveiki vaikučiai.

Aš vedu savo mergytę į Nykštuką, nuo 1,8 m. Keliauja ir vasarą, nes neturim kitos išeities. Tikrai esu labai patenkinta, labai geros auklėtojos. Iš pradžių keliavo į vieną grupę, praeitais metais keliavo į kitą, bet nusiskundimų jokių neturiu. thumbup.gif
Liepos mėn, Nykštukas atostogauja, todėl reikia vesti į Vaivorykštę. Pernai nevedžiau, nes buvo galimybė tą mėn nevesti, šiemet, vedžiau. Tikrai esu labai labai nusivylusi, taip visų išgirtu darželiu. Po dviejų su puse savaičių daugiau vesti negalėjau. Mergytė taip verkdavo, kad buvo neįmanoma pailkti. Galvojau, kad pradžia sunki, deja, ne. Ir tikrai ne man vienai taip buvo. Yra ir daugiau labai nepatenkintų tėvelių. Tikiuosi, kad taip yra elgiamasi, tik su kitų darželių vaikais, gal su "savais" yra kitaip.
Nuo rugpjūčio 1 d, vėl pradėjom lankyti savo Nykštuką ir problemos baigėsi thumbup.gif
O kad po vasaros nenori, tai čia yra normalu, nueis kelis kartus ir vėl bus viskas gerai.
Atsakyti
Sveikutes,
mano abu maziukai keliaus i LOPSELI-DARZELI "ŠYPSENELE" vyresnysis jau pernai ejo visus metus, visa vasara atostogavom dabar nuo rugsejo 1-osios jau eis abudu.
Gal yra mamyciu, kurios ves savo dvimecius butent i "Sypsenele"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rug_gele: 23 rugpjūčio 2010 - 17:06
QUOTE(rug_gele @ 2010 08 23, 17:05)
Sveikutes,
mano abu maziukai keliaus i LOPSELI-DARZELI "ŠYPSENELE" vyresnysis jau pernai ejo visus metus, visa vasara atostogavom dabar nuo rugsejo 1-osios jau eis abudu.
Gal yra mamyciu, kurios ves savo dvimecius butent i "Sypsenele"?

mes eisim ir i "sypsenele" grupe musu "vabaliukai " mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2010 08 24, 10:08)
mes eisim ir i "sypsenele" grupe musu "vabaliukai "  mirksiukas.gif

labuka, nu kaip tik siandien buvom nueje, tai mes buvom irasyti i vyresniu grupe, tai direktore is ten isbrauke tada jau sako geriau jums butu su broliu eiti i kaciuku grupe.Bet paskui pasitarem, kad per mazas Dovydas, nes kiti jau penkiameciai tuoj vaikai bus (sausio men.)kurie 2006 gimimo. Tai irase i kita grupe, bet pavadinimo dar nesugalvoje schmoll.gif tai buvom nueje, buvo trys tik vaikuciai, visi su soskem, su pampersais geria is buteliuku, mano Dovydas toks dickis pries juos atrode doh.gif mes jau seniai papmpius uzmirse, valgom patys, snekam viska.Nu zodziu skirtumas tarp ju didziulis pasirode, viena mergyte 1m.7 men. tai visais metais iseina uz mus jaunesne, nu zodziu misri bus grupe.
LIOLIUKE tavo dvynukai 2008 m. gimimo na bet ir iseina beveik visais metais uz mus jaunesni nes mes kovo men. 2008m.Kazkaip labai jaucaisi kai dar su pampersais kiti su soskem, paskui veliau issilygina, va vyresnelio grupej ir yra vaikai kurie gime 2006 m. sausi, o kiti 2006 m. gruodi tai ir visi metai skirtumas, bet kaip visi isauge is leliuku, be soskiu ir be pampiu tai visi rodos vieno amziaus.Nu ziuresim jei jau labai jis ten didelis jausis tai gal su broliu keliausim kartu i viena grupe.
LIOLIUKE o toj "vabaliuku" grupej nezinai kokio amziaus mazdaug vaikuciai ar yra 2008m. kovo-liepos men. pvz. gimusiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rug_gele: 24 rugpjūčio 2010 - 13:20
Sveikutes,

Ruošiamės ir mes intensyviai į daržiuką. Idomu tik kaip su baze darželiuose? Kiek ko reikia nestis i darzeli, ar duoda kazkokius sarasus? lb ivairiai girdejus - vienur beveik nieko nereik, kitur nuo tualetinio iki dežių kanceliarinėms reikmėms g.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2010 08 24, 15:02)
Sveikutes,

Ruošiamės ir mes intensyviai į daržiuką. Idomu tik kaip su baze darželiuose? Kiek ko reikia nestis i darzeli, ar duoda kazkokius sarasus? lb ivairiai girdejus - vienur beveik nieko nereik, kitur nuo tualetinio iki dežių kanceliarinėms reikmėms  g.gif

Čia turbūt, net ne nuo darželio priklauso, o nuo auklėtojų. g.gif Mes einam 2 metai į tą patį darželį, vienoj grupėj pirmais metais reikėjo nešti pagal sąrašą ir šiukšlių maišus, ir tualetinį popierių, ir indų ploviklį ir kt. priemones ax.gif Pernai keitėsi grupė, auklėtojos, bet per visus metus nereikėjo nieko nešti, tik papkytę vaiko darbeliams sudėti ax.gif Taip kad, sužinosit tik pradėję lankyti mirksiukas.gif
Atsakyti