Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

Sveikos mamytes,na ka ir mano mazoji nuo rugsejo eis i lopseli\darzeli SYPSENELE. uzrasiau jau ana pavasari,neuzilgo reikes vel nuvykti pasidomet i kokia grupe ir kas bus aukletojos.siaip nieko nezinau apie darzelius nes sitam mieste as dar naujoke 4u.gif drauge i si darzeli leidzia sunu ir jos giminaiciu vaikai cia eina,sake geras ir geru zodziu mini tai ir as savaja cia nusprendziau leist ax.gif sakykit mamytes o ka reikia idet i vaiko krepseli vedant ji kiekviena diena?na ta prasme rubeliai ar dar kokiu daiktu zaislu ar uzkandziu?ir kaip manot uzteks mazajai 19dienu priprasti?nes as ja leisiu nuo rugsejo 1d o man i darba rugsejo 20d, 19d dukrytei sueis 2m yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandra_I: 28 balandžio 2010 - 15:47
QUOTE(saulytė7 @ 2010 04 27, 13:37)
O mano du vaikai ėjo į "Rūtą", labai patenkinta. Vienas ir dabar dar paruošiamukuose.
Ir trečią užrašiau į ten pat  smile.gif .

Va va, net pasižiūrėjau, ar ne aš čia parašiau lotuliukas.gif Mano lygiai tokia pat situacija, tik kad pas mane visi trys berniukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*furnikuca* @ 2010 04 15, 09:22)
mamytes gal galite papasakoti apie savo vaikuciu dazzelio meniu, noreciau palyginti su savuoju.... mes lankome "lineli" ir su kekviena diena esu labiau nepatenkinta, net pradejau galvoti kad geriau butu pervesti  g.gif  kiek nueisiu pasimti amzinai susikuitus, murzina po valgymo, susivelus... grupej buna apie 7-10 tai kazkaip atrodo visus turetu suspeti suziureti g.gif

Mano mazasis taip pat eina i "Lineli" ir as nesiskundziu, vaikas priziuretas, maistas tikrai ivairus. O kodel Jus nieko nesakote aukletojai ar darzelio direktorei, jeigu Jus netenkina vaiko prieziura? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra_I @ 2010 04 28, 16:46)
Sveikos mamytes,na ka ir mano mazoji nuo rugsejo eis i lopseli\darzeli SYPSENELE. uzrasiau jau ana pavasari,neuzilgo reikes vel nuvykti pasidomet i kokia grupe ir kas bus aukletojos.siaip nieko nezinau apie darzelius nes sitam mieste as dar naujoke 4u.gif  drauge i si darzeli leidzia sunu ir jos giminaiciu vaikai cia eina,sake geras ir geru zodziu mini tai ir as savaja cia nusprendziau leist ax.gif  sakykit mamytes o ka reikia idet i vaiko krepseli vedant ji kiekviena diena?na ta prasme rubeliai ar dar kokiu daiktu zaislu ar uzkandziu?ir kaip manot uzteks mazajai 19dienu priprasti?nes as ja leisiu nuo rugsejo 1d o man i darba rugsejo 20d, 19d dukrytei sueis 2m yahoo.gif

sveikute, mano vyresnelis eina i si darzeli.Esu labai patenkinta jokiu nusiskundimu neturiu.Vaikas priziuretas, neradau niekada nei murzino, nei isipesusia maikyte ar pan.
i krepseli ideti reikia atsarginius drabuzelius, pedutes, maikyte, triusikelius taip toliau ir pan.matai mano jau didesnis pradejo eiti nuo 3 m. tai mums jokiu nelaimiu nebuvo atsitike, o mazuciams aisku gali visko pasitaikyti.
Zaisliuku yra pakankamai grupej, nelabai aukletojos nori, kad atsinestu is namu, nes pesasi vaikai ar sulauzo tai paskui mamos buna nepatenkintos.
Uzkandziu as ne karto jokiu neidejau, bet maciau atsinesa sausainuku kai kurie.

P.S o mano mazasis ir eis nuo rudenio tai gal vienoj grupej papuls mirksiukas.gif tik mums jau kova suejo 2 m. Man ir reiks pasidometi i kokia grupe papuolem.
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
Iskilo dilema, stovim sankryzoj - tarp Vaivorykstes ir Mokolu darzelio-pradines mokyklos blink.gif Abiejuose darzeliuose esam irasyti i sarasus nuo rugsejo 1-osios, bet neapsisprendziu kur geriau doh.gif zinau, kad nera blogo darzelio, yra tik geros aukletojos biggrin.gif bet kaip jas nesuklydus pasirinkti??? zinau abiejuose darzeliuose aukletoju pavardes, gal kuri mamyte gali pasufleruoti? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2010 06 08, 14:48)
Sveikutes  mirksiukas.gif
Iskilo dilema, stovim sankryzoj - tarp Vaivorykstes ir Mokolu darzelio-pradines mokyklos  blink.gif Abiejuose darzeliuose esam irasyti i sarasus nuo rugsejo 1-osios, bet neapsisprendziu kur geriau  doh.gif  zinau, kad nera blogo darzelio, yra tik geros aukletojos  biggrin.gif  bet kaip jas nesuklydus pasirinkti??? zinau abiejuose darzeliuose aukletoju pavardes, gal kuri mamyte gali pasufleruoti?  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vaivorykštėje į kurią grupę įrašyti? Pagal amžių matau jūsiškis arba į Papūgiukų arba į Boružiukų grupę turėtų eiti. Galiu truputėlį pakomentuoti keleto tėvelių, vedusių vaikučius į šias grupes atsiliepimus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*furnikuca* @ 2010 01 02, 16:14)
mes einame i LINELI nuo praejusiu metu rugsejo, pirmais metais tikrai buvau labai patenkinta na o siemet labai daznai pradejau rasti pasiimant tao murzina tai suslapus ir amzinai pedukes nusmuke... ir amzini sutimai nesibaigia... noreciau vesti i kita tik kazin ar dabar mus kur priims  g.gif
ir pagrindinis dalykas kiek girdejau tai musu darzelyje maisto kokybe pati blogiausia is visu darzeliu tad ir amzinai vargstame su visokiom alergijom... doh.gif

man atrodo kad biski perdetai reguoji,jai cia tau negerai tai nebus niekur gerai nes cia grupese po nedaug vaiku.Ir del maisto labai klysti kad blogiausias.juk neduos tavo vienam vaikui atskiro maisto jau turi namie tada laikytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2010 06 14, 21:46)
man atrodo kad biski perdetai reguoji,jai cia tau negerai tai nebus niekur gerai nes cia grupese po nedaug vaiku.Ir del maisto labai klysti kad blogiausias.juk neduos tavo vienam vaikui  atskiro maisto jau turi namie tada laikytis mirksiukas.gif

o jus savo vaika i si darzeli vedate doh.gif o meniu skaitete? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*furnikuca* @ 2010 06 14, 23:20)
o jus savo vaika i si darzeli vedate doh.gif o meniu skaitete? g.gif  g.gif  g.gif

taip vedu bigsmile.gif mano ir vaikas yra ko nevalgo bet atskirai neteiks kiekvienos vaikui meniu.cia zinok meniu yra pagal higienos normas sudarytas o ne pagal mamu norus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif , na as siais metais savo pupa ir vedziau i ,,Lineli", pradzioj buvau labai patenkinta thumbup.gif , svarbu mergaite lieka noriai, nes pernai po menesio teko atsiimt is kito darzelio, nes visiskai nepritapo. Bet kuo toliau tuo labiau nepatiko schmoll.gif , ne kiek del maisto, kiek neprieziuros: jei silta greitai isrengia, bet jei salta, tai is spinteles megztinuko niekad neaprengia, o ji pas mane labai kostinti greit, tai taip ir vargdavom su ligom per ziema, plaukuciu po miego sutvarkyt ir nebudavo kam, o vaiku grupej tikrai nedaug budavo, negali sakyt kad neturetu laiko apie visus apziuret. Na dar ir tas amzius savo daro, viena aukletoja tai seniai pensininke, vaiku vardu neisimine kokia puse metu. O siaip tai kas liecia ivairius renginius, uzsiemimus, tai labai patenkinta vaiku lavinimu ir uzimtumu. Kita meta keliausim vel i ta pati darzeli, tikekimes bus didesne, tai pati gal labiau savim pasirupins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belita @ 2010 06 09, 14:55)
Vaivorykštėje į kurią grupę įrašyti? Pagal amžių matau jūsiškis arba į Papūgiukų arba į Boružiukų grupę turėtų eiti. Galiu truputėlį pakomentuoti keleto tėvelių, vedusių vaikučius į šias grupes atsiliepimus.  ax.gif

maniskis ejo i papugiuku grupe ir labai buvo patenkintas,aukletojos kiek zinau dar tos pacios maniski ir apkabindavo ir pabuciodavo,jam labai patikdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alisalija @ 2010 06 16, 13:14)
  Na dar ir tas amzius  savo daro, viena aukletoja tai seniai pensininke, vaiku vardu neisimine kokia puse metu.

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif as ir taip manau 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Jutkė @ 2010 06 15, 19:44)
taip vedu bigsmile.gif mano ir vaikas yra ko nevalgo bet atskirai neteiks kiekvienos vaikui meniu.cia zinok meniu yra pagal higienos normas sudarytas o ne pagal mamu norus mirksiukas.gif

doh.gif kokios dar higienos normos jei pietum darzoviu troskinys su desra o vakarienei darzoviu troskinys, ir po to puse vaiku nevalgo doh.gif doh.gif doh.gif arba amzinai vakarienei keptos bulves, nu nzn ar jos labai jau sveika g.gif
Atsakyti