sveikos mergaites taigi pradedu paieskas darzelio savo kleckam jei zinoma ne per velai domimes bet tikiuosi ka nors rasime pirmas zingsnis tai paieska internete kaip kur ir kas labai pasigedau sioj temutej na kad ir pirmam puslapuyje visu darzeliu saraso...
palengvinimui kitoms mamytems keliu stai toki koki susidariau per paieskas info marijampoles mieste.
Marijampolės Degučių mokykla-darželis
Rasos g. 21, LT-68181 MARIJAMPOLĖ - (343) 72445
Marijampolės lopšelis-darželis NYKŠTUKAS
Uosupio g. 2, LT-68160 MARIJAMPOLĖ - (343) 58270
Marijampolės lopšelis-darželis PASAKA
P. Vaičaičio g. 24, LT-68292 MARIJAMPOLĖ - (343) 50758
Marijampolės lopšelis-darželis RŪTA
Draugystės g. 5A, LT-68255 MARIJAMPOLĖ - (343) 75615
Marijampolės lopšelis-darželis ŠALTINĖLIS
K. Griniaus g. 12A, LT-68282 MARIJAMPOLĖ - (343) 56956
Marijampolės lopšelis-darželis ŠYPSENĖLĖ
R. Juknevičiaus g. 80, LT-68192 MARIJAMPOLĖ - (343) 70614
Marijampolės lopšelis-darželis VAIVORYKŠTĖ
Mokolų g. 11, LT-68172 MARIJAMPOLĖ - (343) 55361
Marijampolės Mokolų mokykla-darželis
Mokolų g. 69, LT-68163 MARIJAMPOLĖ - (343) 58470
Marijampolės mokykla-darželis VARPELIS
Jaunimo g. 3, LT-68253 MARIJAMPOLĖ - (343) 72424
Marijampolės mokykla-darželis ŽELMENĖLIAI
Žemaitės g. 25, LT-68263 MARIJAMPOLĖ - (343) 52575
Marijampolės mokykla-darželis ŽIBURĖLIS
R. Juknevičiaus g. 82, LT-68192 MARIJAMPOLĖ - (343) 97206
Marijampolės vaikų darželis LINELIS
Vasario 16-osios g. 3, LT-68299 MARIJAMPOLĖ - (343) 52353
sekantis zingsins susidariau maza zemelapiuka tik cia jo ikelti neina nes ant lapo pasispausdinau ri susizymejau kur kuris darzelis randasi tai tiesiog db pirmas kriterijus bus privaziavimas prie jo. nuo namu puses.
(Atvaziavimas nuo kauno puses)
Linksta akys link darzeliu jukneviciaus gatvej bet baugina rytiniai "kamsciai"
zodziu db zonduoju.. kita sav parasysiu placiau nes ketinu keleta is ju aplankyti ir pamatyti kaip kur ir kas
Tikiuosi zinoma rasiu mums tinkama ir kur dar eis uzsirasyti
Krikstadukte lanke Sypsenele tai visai fainiai jai ten... bet kaip ir minejau privaziavimas ryte tie po darbo
QUOTE(lioliuke @ 2010 03 04, 14:38)
sveikos mergaites taigi pradedu paieskas darzelio savo kleckam
Oho kokia sauunuole mamyte
Tik galiu pasakyt, kad vietu dabar visuose darzeliuose yra daug teveliu atsieme vaikucius ir isvaziavo i uzsienius, kiti siaip sedi be darbo tai ir vaiku neveda... dabar tokia situacija, kad tikrai nereikia uzrasyt ka tik gimusio... kiek pazystamu kur nuejo - drasiai gali pradet lankyt, kad ir nuo kitos savaites
LIOLIUKE tikrai kokia tu saunuole bus patogu mamytems nereikes klaidzioti po interneto platybes.
Mergaites tik nereikia cia girti
Bendra darzeliu tvarka panasi visuose taigi pirmam susipazinimui mazdaug kaip ir kas galima paziureti Rutos internetiniame puslapyje
kaip vyksta dienotvarke ir pan pvz mes db bandom ir ivesti vaikucius prie pietu miegelio apie 12 val kai ankciau mano vaikai eidavo apie 14 tik.
tai zodiui truputi paruosti galima ir pacioms
O as aplankiau du darzelius Ruta ir Sypsenele abu jie tos pacios pakraipos ( menines) bet atmosfera nzn kodel man asmeniskai siltesne Sypsenelej...
Kazkaip nelabai ir turiu daug ka pasakyti kolkas uzsirasiau Rutoj 77-78 numeriu tipo priima tik 50 o sypsenelej sake jei noresit eiti pas mus tai ir eisit zodziu jokiu eiliu
kiek supratau sudaro grupiu tiek kiek buna vaikuciu ir direktore man superine aprode klasytes uzsiemimus vaikuciu papildomus kabinetus
taiva kolkas tiek...
Bendra darzeliu tvarka panasi visuose taigi pirmam susipazinimui mazdaug kaip ir kas galima paziureti Rutos internetiniame puslapyje
kaip vyksta dienotvarke ir pan pvz mes db bandom ir ivesti vaikucius prie pietu miegelio apie 12 val kai ankciau mano vaikai eidavo apie 14 tik.
tai zodiui truputi paruosti galima ir pacioms
O as aplankiau du darzelius Ruta ir Sypsenele abu jie tos pacios pakraipos ( menines) bet atmosfera nzn kodel man asmeniskai siltesne Sypsenelej...
Kazkaip nelabai ir turiu daug ka pasakyti kolkas uzsirasiau Rutoj 77-78 numeriu tipo priima tik 50 o sypsenelej sake jei noresit eiti pas mus tai ir eisit zodziu jokiu eiliu
kiek supratau sudaro grupiu tiek kiek buna vaikuciu ir direktore man superine aprode klasytes uzsiemimus vaikuciu papildomus kabinetus
taiva kolkas tiek...
QUOTE(Vivgute @ 2010 01 12, 15:30)
Labas
Mes einam i "Nykstuka" Uosupio g.
Kol kas nieko negaliu pasakyt, nes palikineju mazyte iki pietu, po skiepo buvo pakilus tenperatura, paskui sloga prisiklijavo, tai nevedu jau pora dienu i darza. Kai baigsis slogyte, bandysim eit jau ir pietu miego darzelyje.
mano nuomone aukletojos ir auklyte- valdiskos, na istiesu jie maziukai dar, tai gal ten nelabai ka su jais ir paveiksi.
Gal yra daugiau lankanciu Nykstuka?
Mes einam i "Nykstuka" Uosupio g.
Kol kas nieko negaliu pasakyt, nes palikineju mazyte iki pietu, po skiepo buvo pakilus tenperatura, paskui sloga prisiklijavo, tai nevedu jau pora dienu i darza. Kai baigsis slogyte, bandysim eit jau ir pietu miego darzelyje.
mano nuomone aukletojos ir auklyte- valdiskos, na istiesu jie maziukai dar, tai gal ten nelabai ka su jais ir paveiksi.
Gal yra daugiau lankanciu Nykstuka?
Mes lankom Nykštuką Man labai super darželis
Mano mažiukas irgi eina į "Nykštuką". Negaliu nieko blogo pasakyti, tik gero
Mes lankom "pasaka" nors gyvenam kauno g. prie "profesiniu".
girdejau darzelyje vede apklausa ar butu norinciu teveliu vesti vaikus i paruosiamaja grupe , kurioje nereiketu eit miegot pietu. kaip jus galvojat gera ideja ar nelabai? sake kas nores gales pagulet tik , kiti gales lankyt koki nors bureli pvz sokius ar pagaliau praleist popiete zaidimams, nes kiek pamenu kai mano dizioji lanke tai pirma pusdieni vykdavo pamokeles o po to miegas ir kiek likdavo laiko tada pazaist. maniske nebudavo labai patenkinta.
girdejau darzelyje vede apklausa ar butu norinciu teveliu vesti vaikus i paruosiamaja grupe , kurioje nereiketu eit miegot pietu. kaip jus galvojat gera ideja ar nelabai? sake kas nores gales pagulet tik , kiti gales lankyt koki nors bureli pvz sokius ar pagaliau praleist popiete zaidimams, nes kiek pamenu kai mano dizioji lanke tai pirma pusdieni vykdavo pamokeles o po to miegas ir kiek likdavo laiko tada pazaist. maniske nebudavo labai patenkinta.
QUOTE(NeringaJ @ 2010 04 08, 20:29)
Mes lankom "pasaka"
darzelyje vede apklausa ar butu norinciu teveliu vesti vaikus i paruosiamaja grupe , kurioje nereiketu eit miegot pietu. kaip jus galvojat gera ideja ar nelabai?
Mes irgi Pasaką lankome. Kurioje Jūs grupėje? darzelyje vede apklausa ar butu norinciu teveliu vesti vaikus i paruosiamaja grupe , kurioje nereiketu eit miegot pietu. kaip jus galvojat gera ideja ar nelabai?
Manau idėja gera ir saviškį į tokią grupę norėčiau leisti Jis jau dabar ne visada savaitgaliais pietų miega O ir mokykloje paskui lengviau būtų adaptuotis, juk ten pietų neguldys
Marijampoles infrastruktura Mielos marijampolietės, ši Jūsų tema aktuali mano bakalauriniui darbui, tad prašau užpildyti trumpą anketėlę , Jūsų nuomonė labai svarbi! Spauskite komentaro pradzioje paryskinta "Marijampoles infrastruktura".
QUOTE(TomaLinkauskaite @ 2010 04 09, 16:19)
Spauskite komentaro pradzioje paryskinta "Marijampoles infrastruktura".
Nuorodos neatidaro
Mes lankome "pasaka" tai kiek skaiciau meniu, tai visada patikdavo, kad yra ten ir zuvies ir mesos ir kosiu ir pieno produktu, na tikrai atrodo gauna visko ir ivairiai. Grupeje dabar lyg ir 11 vaiku, bet ka zinau, normalus po valgio buna, zinoma, kartais imerkia kokia rankove i uogiene, bet tai baika As tiek vaikui ranku namie neplaunu kiek ten Ir siaip, kiek eilerastuku jau moka ir deklamuoja, tai net stebiuosi, kai kuriu as net nezinau, reiks aukletoju klausti
Kas liecia "Ruta", tai darzelis geras, ju poziuris i vaika toks netradicinis, labiau atsizvelgiama ir i dvasinius dalykus ir pan, viskas ok, tik vaiku grupese, mano galva, per daug. Jei ju ten buna ne maziau kaip 25, tai ka zinau...
"Sypseneleje" gera atmosfera, kiek pazistu aukletoju- irgi uzsiima su vaikais labai daug ir veiklos ivairios yra. Kai paziurejau kuo jie ten ir kaip uzsiima, tai tikrai, tik norek
Kas liecia "Ruta", tai darzelis geras, ju poziuris i vaika toks netradicinis, labiau atsizvelgiama ir i dvasinius dalykus ir pan, viskas ok, tik vaiku grupese, mano galva, per daug. Jei ju ten buna ne maziau kaip 25, tai ka zinau...
"Sypseneleje" gera atmosfera, kiek pazistu aukletoju- irgi uzsiima su vaikais labai daug ir veiklos ivairios yra. Kai paziurejau kuo jie ten ir kaip uzsiima, tai tikrai, tik norek
O mano du vaikai ėjo į "Rūtą", labai patenkinta. Vienas ir dabar dar paruošiamukuose.
Ir trečią užrašiau į ten pat .
Ir trečią užrašiau į ten pat .