Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

QUOTE(gudre79 @ 2009 11 29, 18:55)
taip cia apie deguciuose,mes jau iviena uzsirase,tik vat klausimas ar priims,nes ten nelopselis darzelis,ten priima tik nuo 3 metuku,o mum butu gerai jau nuo pavasario,nuo 2 metuku g.gif  sis lopselis darzelis biski nepakeliui mum,bet jeigu nebus kito pasirinkimo tai teks isi rasytis g.gif
o gal kurios vaikiukas budamas 2 metuku pradejo lankyti darzeli g.gif cia as apie ta kur uz deguciu turgelio g.gif atsiprasau kad taip rasau,nes nelabai pavadinimus as ju zinau g.gif  ax.gif

tas darzelis ir vadinas Deguciu mokykla= darzelis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna @ 2008 06 16, 00:45)
O kodėl šitas darželis X-failai? g.gif  g.gif  g.gif Į jį ėjo mano sesuo, pusseserė, dabar ten eina brolio vaikutis ir visi tikrai labai patenkinti tuo darželiu, auklėtojos ten šaunios dirba thumbup.gif Ir savo vaikutį nuo rugsėjo labai norėjau ten leist, bet jam dar nebus 3 metukų ir nelabai nori priimt, nes jis dar į lopšelinukų grupę labiau tinka verysad.gif  doh.gif Tad tikrai nematau ten jokių X-failų tam darželį schmoll.gif

mes einame i LINELI nuo praejusiu metu rugsejo, pirmais metais tikrai buvau labai patenkinta na o siemet labai daznai pradejau rasti pasiimant tao murzina tai suslapus ir amzinai pedukes nusmuke... ir amzini sutimai nesibaigia... noreciau vesti i kita tik kazin ar dabar mus kur priims g.gif
ir pagrindinis dalykas kiek girdejau tai musu darzelyje maisto kokybe pati blogiausia is visu darzeliu tad ir amzinai vargstame su visokiom alergijom... doh.gif
Atsakyti
labas mamytes jungiuosi prie jusu burio blush2.gif
mums iskilo siokia tokia problemyte reikia issirinkti darzeli, mamytes gal kuri savo kleckiuka leidziat i Saltineli?mums jis butu pakeliui todel ir mastau apie ji..nekantriai laukiu jusu nuomoniu..aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 12 14, 13:55)
Mamos, gal kartais zinot ar yra Marijampolej koks alergisku vaikuciu darzelis, ar bent jau kuriame nors darzelyje kokia grupe alergiskiems?  4u.gif

sveika, nezinau ar yra alergiskiems vaikuciams, bet pasidomek uz CENTO parduotuves, cia deguciuose, kur yra darzelis ten vienas "ŠYPSENELE" o kitoj pusej gatves vaikuciams kur turi kazkokiu problemu, pvz pazystamos berniuko buvo silpnokos akytes tai ir ta darziuka ejo, tai gal kartais ten yra ir kokia grupe alergiskiems vaikuciams. g.gif
Atsakyti
Labas

Mes einam i "Nykstuka" Uosupio g.

Kol kas nieko negaliu pasakyt, nes palikineju mazyte iki pietu, po skiepo buvo pakilus tenperatura, paskui sloga prisiklijavo, tai nevedu jau pora dienu i darza. Kai baigsis slogyte, bandysim eit jau ir pietu miego darzelyje.

mano nuomone aukletojos ir auklyte- valdiskos, na istiesu jie maziukai dar, tai gal ten nelabai ka su jais ir paveiksi.

Gal yra daugiau lankanciu Nykstuka?
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mielos mamytes! Gal auginat busimuosius pirmokelius? O gal pazistate, kas turi priesmokyklinio amziaus vaikuciu? Noreciau pakviesti i J. Totoraicio vid. mokykla, i 1c klase pas mokytoja Giedre.
Kadangi pati esu dainu autore bei dainininke- tai ypatingai laukiu vaikiuku, megstanciu dainuoti, sokti, judeti biggrin.gif
Atsakyti
o as norejau pasidomet gal kas vedet vaikuti i DEGUCIU mokykla-darzeli mums nuo rugsejo i 1-a klase,kaip ten mokytoja ar ismokina kiek nors nes paruosiamuku gr.tai nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(raskejan @ 2010 01 25, 10:05)
gal kas vedet vaikuti i DEGUCIU mokykla-darzeli, kaip ten mokytoja ar ismokina kiek nors nes paruosiamuku gr.tai nieko schmoll.gif

Manau kaip ir visur daug kas nuo mokytojų priklauso rolleyes.gif žiūrint kokia papuls mirksiukas.gif
Mano viena buvusi bendradarbė savo sūnų leido, tai po pirmos klases vaiką į kitą mokyklą pervedė ir iš karto rezultatai vaiko pagerėjo, o degučiuose vos ne atsilikusiu laikė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2010 01 25, 11:11)
Manau kaip ir visur daug kas nuo mokytojų priklauso  rolleyes.gif žiūrint kokia papuls  mirksiukas.gif
Mano viena buvusi bendradarbė savo sūnų leido, tai po pirmos klases vaiką į kitą mokyklą pervedė ir iš karto rezultatai vaiko pagerėjo, o degučiuose vos ne atsilikusiu laikė  doh.gif

oho net taip rolleyes.gif ...
Atsakyti
QUOTE(gigute2 @ 2010 01 06, 23:18)
labas mamytes jungiuosi prie jusu burio blush2.gif
mums iskilo siokia tokia problemyte reikia issirinkti darzeli, mamytes gal kuri savo kleckiuka leidziat i Saltineli?mums jis butu pakeliui todel ir mastau apie ji..nekantriai laukiu jusu nuomoniu..aciu bigsmile.gif

As irgi uzrasiau savo maziuke y Saltinely...kelios pazystamos veda ten savo vaikucius ir jokiu nusiskundimu negirdejau.....
QUOTE(Daina @ 2010 01 25, 10:11)
Manau kaip ir visur daug kas nuo mokytojų priklauso  rolleyes.gif žiūrint kokia papuls  mirksiukas.gif
Mano viena buvusi bendradarbė savo sūnų leido, tai po pirmos klases vaiką į kitą mokyklą pervedė ir iš karto rezultatai vaiko pagerėjo, o degučiuose vos ne atsilikusiu laikė  doh.gif

Vat apie sita mokykla-darzely irgi girdejau blogu atsiliepimu...mano geriausios drauges vaikuciai ejo,tai berniukui dar nieko,o mergaitei ten labai blogai buvo....paejo iki 1 klases ir pasieme is ten....
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2010 01 25, 10:11)

kad 1kl.mokytoja kiek girdejau bus ta kur 4kl isleidzia g.gif ir jei susidarys dar viena klase tai bus dvi 1kl. o gal deguciuos kas zinot gera mokytoja kur destys 1kl.nes vistiek galvojam pereit mirksiukas.gif i 6-ke nelabai norisi nes ir atsiliepimai nekoki
Atsakyti
QUOTE(raskejan @ 2010 02 02, 15:29)
gal deguciuos kas zinot gera mokytoja kur destys 1kl.

Mokykloms kita tema yra mirksiukas.gif gal ten daugiau atsiliepimų apie mokytojas rastum g.gif
Mokyklos Marijampolėje
Atsakyti