Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

Sveikos marijampolietes 4u.gif

Galvoju savo vaikuti i Vaičaičio g. darželį vesti, bet anyta labai nori, kad i Ruta eitu unsure.gif Net nezinau ka daryti. Dabar aukletoja is vaičaičio darželio pas mus aukle dirba ir as visai esu ja patenkinta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Antilope @ 2006 08 17, 13:23)

Galvoju savo vaikuti i Vaičaičio g. darželį vesti, bet anyta labai nori, kad i Ruta eitu unsure.gif  Net nezinau ka daryti. Dabar aukletoja is vaičaičio darželio pas mus aukle dirba ir as visai esu ja patenkinta.  g.gif

jei tau arčiau "Rūta", gali pabandyti, visada spėsi i tolimesnį nuvesti. Bet jei ta pati auklė būtų ir auklėtoja - vaikeliui smagiau thumbup.gif Šiaip tai jūsų su vyru sprendimas turėtų būti, tėvai žino geriausiai, kas jų atžalom tinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Antilope @ 2006 08 17, 13:23)

Galvoju savo vaikuti i Vaičaičio g. darželį vesti, bet anyta labai nori, kad i Ruta eitu unsure.gif  Net nezinau ka daryti. Dabar aukletoja is vaičaičio darželio pas mus aukle dirba ir as visai esu ja patenkinta.  g.gif

va mes į Rūta ir eisim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2006 09 03, 19:10)
va mes į Rūta ir eisim  mirksiukas.gif

Na dabar ir as zinau, kad ir mes i Ruta eisim.... Siek tiek nusivyliau Pasaka. doh.gif Tik kad taviskis didesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Antilope @ 2006 09 29, 09:38)
Na dabar ir as zinau, kad ir mes i Ruta eisim.... Siek tiek nusivyliau Pasaka.  doh.gif  Tik kad taviskis didesnis mirksiukas.gif

bet tavo vaikelis visai mažutis bigsmile.gif negaila atiduoti i svetimas rankas? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Antilope @ 2006 09 29, 10:38)
Na dabar ir as zinau, kad ir mes i Ruta eisim.... Siek tiek nusivyliau Pasaka.  doh.gif  Tik kad taviskis didesnis mirksiukas.gif

labas tai tavo vaikas "žuvyčių"grupėj?toks mažiukas ,nes mano vaikas ir ten eina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Antilope @ 2006 09 29, 08:38)

o kuo būtent nusivylei? aš labai patenkinta, kolkas. smile.gif
Atsakyti
o mes nusivylem Saltineliu, nors visi ji tik giria g.gif . manau ir laikas, kada pradedi vaikeli leisti turi itakos, kitakart bandysim i jau suformuota grupe patekti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(NeringaJ @ 2006 10 19, 10:47)
o kuo būtent nusivylei? aš labai patenkinta, kolkas.  smile.gif

Aš auklėtoja viena... Tikiuosi, kad Tavo vaikas ne pas ją...
Papildyta:
QUOTE(Ruslana @ 2006 09 29, 12:51)
bet tavo vaikelis visai mažutis bigsmile.gif  negaila atiduoti i svetimas  rankas?  doh.gif

Tai dar neleidžiu... tik sutariau, kad priimtų, o leisiu pavasarį turbut, o gal tik rudenį kitą unsure.gif
Atsakyti
Tai dar neleidžiu... tik sutariau, kad priimtų, o leisiu pavasarį turbut, o gal tik rudenį kitą unsure.gif
[/quote]

vedėja tau gali patarti nuo rugsėjo 1-osios, nes tuomet susirenka pilnai suformuotos grupės, paskiriamos auklėtojos ir pan.... Patarčiau pradėti anksčiau arba vėliau, kai nėra tiek raudančių vaikelių ir auklėtojoms jau nesvarbu ar vienu vaikeliu daugiau ar mažiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Antilope @ 2006 10 24, 15:35)
Aš auklėtoja viena... Tikiuosi, kad Tavo vaikas ne pas ją...
Papildyta:

na šiemet pasikeitė auklėtojos. viena man nelabai bet pana kolkas nesiskundžia patenkinta.
o pernai auklėtojos tai thumbup.gif gaila kad teko į paruošiamąją išeit pas kitas. o gal gali į až parašyti pavardę auklėtojos kuria nusivylei?
Atsakyti
As savo mergyte vedu i "Ruta". Labai geros, rupestingos aukletojos musu grupeje smile.gif
Tiesa, vieta gavome sunkiai...Drauge siemet pradejo vesti, tai ir ji gana sunkiai gavo vietele blink.gif
Atsakyti