Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

QUOTE(Betė @ 2009 08 20, 22:46)
Mūsų 5 grupė, gal ir jūs į šią einate?

Nea, mes einam į 11 grupę ax.gif savo grupėje mes vieni iš jaunesnių blush2.gif gal tik viena mergytė jaunesnė yra už maniškį g.gif o dauguma gimę 2006. Na maniškis irgi turėjo 2006 gimti, bet pats nusprendė pasijauninti tai dabar ir lanko lopšelį su vyresniais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 20 rugpjūčio 2009 - 22:43
QUOTE(rug_gele @ 2009 08 16, 16:25)
sveikos mamytes, arteja rugsejis, arteja ta diena kai vesim savo mazylius i darzeli pirma karta smile.gif
savo vyresneli suneli taip pat leisiu i vaiku darzeli 'SYPSENELE" gal yra cia mamyciu kurios taip pat ves savo trimeti (e) i si darziuka. Musu grupe  "KACIUKU" aukletojos Salomeja ir Zina (pavardziu nepamenu) gal teko girdeti ka nors apie sias aukletojas.
ir dar noriu paklausti kiek gelyciu reikia nesti rugsejo 1-AJA abiems aukletojoms turbut ir ar dar kam nors nesat?

Mano vyrukas lanko šią grupę. thumbup.gif Mums šie metai jau antri bus. Ką galiu pasakyti - labai graži grupė, auklėtojos labai kūrybiškos... Svarbiausia, kad maniškis eina į darželį gana noriai, tai manau, kad viskas gerai.... ax.gif Rugpjūčio mėnesį atostogavome, tai bus įdomu kaip seksis mums čia nuo rugsėjo eiti, ar norės, gal bus atpratęs ... g.gif O kas dėl gėlių, tai čia kaip kas nori - kiek pamenu vieni nešė po vieną gėlytę, kiti puokštelę...Mes tai nešėm tris kardelius - nes auklėtojos 2, ir auklytė 1, tai gavosi visom po vieną biggrin.gif O šiaip tai auklėtojos būna po vieną, viena iš ryto, kita po pietų, arba viena visą dieną, ten pagal grafiką kaip išeina, o auklytė visą dieną.
Atsakyti
QUOTE(gitcka @ 2009 08 24, 21:39)
Mano vyrukas lanko šią grupę.  thumbup.gif Mums šie metai jau antri bus. Ką galiu pasakyti - labai graži grupė, auklėtojos labai kūrybiškos... Svarbiausia, kad maniškis eina į darželį gana noriai, tai manau, kad viskas gerai.... ax.gif Rugpjūčio mėnesį atostogavome, tai bus įdomu kaip seksis mums čia nuo rugsėjo eiti, ar norės, gal bus atpratęs ... g.gif  O kas dėl gėlių, tai čia kaip kas nori - kiek pamenu vieni nešė po vieną gėlytę, kiti puokštelę...Mes tai nešėm tris kardelius  - nes auklėtojos 2, ir auklytė 1, tai gavosi visom po vieną  biggrin.gif  O šiaip tai auklėtojos būna po vieną, viena iš ryto, kita po pietų, arba viena visą dieną, ten pagal grafiką kaip išeina, o auklytė visą dieną.

aciu uz informacija smile.gif
Atsakyti
Labas vakarelis,norejau paklausti mamyciu kokius dokumentus nesetes i darzeli?Ar uztenka tik gimimo liudijimo ir sveikatos pazymejimo,ar dar reikia ir seimos sudeties?Nes nezinau kur ja gauti,nes seimos nariai skirtingai deklarave gyvenama vieta g.gif
Dekui is anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarex @ 2009 08 29, 20:25)
Labas vakarelis,norejau paklausti mamyciu kokius dokumentus nesetes i darzeli?Ar uztenka tik gimimo liudijimo ir sveikatos pazymejimo,ar dar reikia ir seimos sudeties?Nes nezinau kur ja gauti,nes seimos nariai skirtingai deklarave gyvenama vieta g.gif
Dekui is anksto mirksiukas.gif

Tik sveikatos pažymėjimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Juoduke* @ 2009 08 29, 21:33)
Tik sveikatos pažymėjimą  4u.gif

Dekui mirksiukas.gif matyt ne taip kazka supratau...
Atsakyti
QUOTE(Gintarex @ 2009 08 29, 21:29)
Dekui mirksiukas.gif matyt ne taip kazka supratau...

Šeimos sudėties pažymą reikia nešti, jei auginate 3 ir daugiau vaikų. Mokestis už darželį mažesnis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2009 08 29, 23:26)
Šeimos sudėties pažymą reikia nešti, jei auginate 3 ir daugiau vaikų. Mokestis už darželį mažesnis.  mirksiukas.gif

Dekui uz paaiskinima smile.gif
Grazaus rugsejo visiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird77777 @ 2009 08 11, 20:23)
sveikos.mano mažiukui 1.5mėn. visai neplanavau leisti vaikučio į lopšelį, bet atsitiko netikėtų dalykėlių,kad norėčiau leisti nuo rudens, bet esu užrašius jį tik 2010mėn.ar pavyktų man jį ten įkišti kaip nors nuo rugsėjo?o gal gal galima ir nuo kito mėn pradėt lankyti?čia kalbu apie darželį Pasaka...ir dar ar galima ten nustatyti nuo kelių ir iki kelių vaikutį laikyti? blush2.gif ir gal auklytę rekomenduotumėt nesinori savo mažiuko atiduot į blogas rankas blush2.gif

Mano situacija tokai pati. I Pasaka uzrase buvom nuo 2010m vasario men, kai sueis 2m, bet nutiko taip, kad teko man gulti i ligonine, vyras dirbo, negalejo jo priziureti, kitos iseities neturejom, pasiskambinom direktorei, ir ka, sekancia diena ejom i darzeli. Tik reikejo sveikatos pazyma gauti ir gimimo liudijima nunesti. Be jokiu problemu prieme. Grupeje dabar yra tik 5 vaiaki, iki pietu lyg ir 7 buna, jei gerai zinau, nes vyras veda vaika i darzeli, tai as negaliu tiksliai atsakyti. Aukletojos geros, moka uzimti. As irgi galvojau ispradziu palikti keliom valandom, bet susikloste taip, kad liko visai dienai, ir nieko, is valge ir miegojo, ir vakare i tete nei demesio nekreipe thumbup.gif Aisku, dabar jau siek tiek rytais pazyzia, matyt jau apsiziurejo, priprato, bet nieko, yra kaip yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betė @ 2009 08 20, 23:46)
Kaip smagu kad taip lengvai vaikutis priprato. thumbup.gif  Mūsų 5 grupė, auklėtojos R.Bagdonienė ir J.Mačiulienė, na ir saraše net 29 pabiručiai , visi 2007 gimę,  gal ir jūs į šią einate?

labas. mano milda irgi eina pas sias aukletojas, nuo rugsejo. kazkaip sunkiai mes ten pratinames. dar nemiegam, pasiimam pries piet, bet labai dar verkiam. aukletojos kaip ir nieko, tik kodel ju i lauka neveda? sitoks grazus oras. laiko ten uzdarytus per diena, paciai taip reiktu be oro isbut kazi kaip ten butu? g.gif sake jau siandie gal ves. unsure.gif nezinau jau ka daryt? gaila man mano mazosios, bet kad kitaip neiseina, reikia eit i darba. gal sakau ka ne taip darom? ne valgo, ne geria darzeli, jau vel papa pasiemem, labai sunku.gal koki patarima turit?
Atsakyti
laba diena, kaip gerai, kad einate į šią grupę, galėsim pasidalint rūpestėliais nors forume. smile.gif Na patart sunku, nes maniškė nors ir 5mėn vyresnė, taip pat labai sunkiai pripranta. Pradėjau vesti nuo praeito ketvirtadienio ir iš karto palikau iki 12.30, blogai padariau , nes labai sustresavo. Tiesiog man auklėtoja taip patarė, dabar pirmą dieną palikčiau tik valandai. Pasirodo pirmą dieną praklykė ir nepajudėjo iš kampo, kur palikau ten ir radau, nei valgė nei gėrė. Antrą dieną taip pat kampe išstovėjo, nors sako neverkė, valgė sausainį ir duonos, kai atėjau pasiimti tai pamaitinau, su manim valgė truputį. Šią sav sunkūs išsiskyrimai nors kai išeinu sako neverkia, bet manau kažkiek paverkia, ji kažkaip viduj išgyvena daugiau. Auklėtojos ir man pasirodė geros, į lauką nevedė iš pradžių todėl kad buvo daug verkiančių, šiandien jau buvo lauke. Maniškė irgi papo iš burnos nepaleidžia darželyje. Manau nenuleiskime rankų pripras vaikiukai, kitos išeities nėra, dar tik pati pradžia, jiems sunku, juk 2 metus "prie mamos sijono" buvo ir staiga baigta. Per daug jiems emocijų ir išgyvenimų iš karto. Aš saviškę parsivedu po pietų tai atsigeria ir krenta miegot, tiek išvargus būna nuo streso ir įspūdžių. Tikiu - po mėnesio pasidžiaugsim, kad vaikams jau daug lengviau likti, to ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, atlieku praktika kaip tik Pasakos darzelyje. Neturiu jokiu priekaistu aukletojos tikrai uzsima su vaikais ir moka tai daryti 4u.gif jei vesiu savo mergaite tai tik i si darzeli nes jau ne pirma praktika atlieku ir tikrai netureciau net prie ko prikibti kaip mama 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliuskele..: 09 rugsėjo 2009 - 20:59