Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

4u.gif
Nereikia bijoti, kad pabara vaikucius. Pripras prie tvarkos - bus lengviau i pirma klase eiti. Jeigu darzelyje "palaida bala", daro kas ka nori, tai atejus is tokios grupes i mokykla - buna dar liudniau.
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2009 07 26, 12:11)
4u.gif
Nereikia bijoti, kad pabara vaikucius. Pripras prie tvarkos - bus lengviau i pirma klase eiti. Jeigu darzelyje "palaida bala", daro kas ka nori, tai atejus is tokios grupes i mokykla - buna dar liudniau.

na tasip,suprantu,kad reikia vaikus aukleti,bet mamai visuomet skaudu girdeti kaip jos mazyli bara sad.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2009 07 25, 22:50)
Mes lankom Pasaka nuo rugsejo vaikiukas priprato l.sunkiai
Dabar perkelti i 11-a grupe,tai cia tenka isgirsti riksmu ant vaikiuku
Mes nuo sausio, pripratom labai lengvai rolleyes.gif
Labai daug priklauso nuo vaiko, jo charakterio ir nuo to kaip tėvai patys emociškai reaguoja į tai kad vaikas pradėjo lankyti darželį mirksiukas.gif
Mes lankome 11 grupę, bet kažkaip nesu girdėjusi, kad ant vaikų rėktų g.gif Esu girdėjusi kaip pakelia balsą, bet ne vienam vaikui, o visam būriui rolleyes.gif
Dabar dirba tik viena mūsų auklėtoja, kita atostogauja, o vietoje jos ateina kitų grupių auklėtojos mirksiukas.gif

QUOTE(DOMINUKE @ 2009 07 26, 21:50)
mamai visuomet skaudu girdeti kaip jos mazyli bara

O Jūs esate tikra, kad barė būtent jūsiškį? g.gif
Ir negi pati nesate užrikusi ant savo vaikučio? rolleyes.gif
Aš tai ir tas auklėtojas suprantu, pati būdama su vienu ne visada susitvarkau, o čia visas būrys rolleyes.gif Aišku Jų toks darbas, bet jos irgi žmonės 4u.gif tvarka grupėje turi būti, kitaip nebūtų darželis ugdymo įstaiga, galėtume priežiūros namais vadinti ar pan. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 30 liepos 2009 - 11:36
4u.gif As manau, kad aukletoja pakelia balsa del to, kad vaikeliu yra daug vienoje vietoje, visi jie ciulba, surmuliuoja ir negirdi tyliau pasakytu zodziu. Jei aukletoja kalbes tyliai, svelniai - puse vaiku net nesureaguos.. schmoll.gif
Atsakyti
sveikos.mano mažiukui 1.5mėn. visai neplanavau leisti vaikučio į lopšelį, bet atsitiko netikėtų dalykėlių,kad norėčiau leisti nuo rudens, bet esu užrašius jį tik 2010mėn.ar pavyktų man jį ten įkišti kaip nors nuo rugsėjo?o gal gal galima ir nuo kito mėn pradėt lankyti?čia kalbu apie darželį Pasaka...ir dar ar galima ten nustatyti nuo kelių ir iki kelių vaikutį laikyti? blush2.gif ir gal auklytę rekomenduotumėt nesinori savo mažiuko atiduot į blogas rankas blush2.gif
Atsakyti
Maniskis eina i "Vaivorykstes" darzeli. Mes buvom laaaaaaaaaaaaaaabai patenkinti thumbup.gif aukletojos labai geros, rupestingos ir svarbiausia, kad vaikas jas myli.
Atsakyti
sveikos mamytes, arteja rugsejis, arteja ta diena kai vesim savo mazylius i darzeli pirma karta smile.gif
savo vyresneli suneli taip pat leisiu i vaiku darzeli 'SYPSENELE" gal yra cia mamyciu kurios taip pat ves savo trimeti (e) i si darziuka. Musu grupe "KACIUKU" aukletojos Salomeja ir Zina (pavardziu nepamenu) gal teko girdeti ka nors apie sias aukletojas.
ir dar noriu paklausti kiek gelyciu reikia nesti rugsejo 1-AJA abiems aukletojoms turbut ir ar dar kam nors nesat?
Atsakyti
Na kadangi saviškę vesiu nuo rugsėjo 3, tai manau nenešim gėlių. Kažin kuriuo laiku lopšelinukai eina miegot pietų PASAKOJE, noriu ir namie tokiu laiku guldyt, kad įprastų.Nes namuose gula ~14.30.
Atsakyti
QUOTE(Betė @ 2009 08 20, 11:36)
Kažin kuriuo laiku lopšelinukai eina miegot pietų PASAKOJE

12 pietauja, o apie 12.30 eina miegoti 4u.gif
Atsakyti
aciū , na reikia pradėti pratinti. Mane tai labiausiai neramina, kad pirma dieną iš karto turėsiu palikti, tikėjausi kokią valandą kartu pabūti. Bet kai pagalvoji tai visi pripranta.
Atsakyti
QUOTE(Betė @ 2009 08 20, 15:05)
Mane labiausiai neramina, kad pirma dieną iš karto turėsiu palikti, tikėjausi kokią valandą kartu pabūti.

Galite palikti tik kelioms valandoms mirksiukas.gif aš pirmas dvi dienas palikau iki pietų miegelio ax.gif nors jau antrą dieną išvedamas ožiavosi, norėjo likt pietų miegot rolleyes.gif
Gal jau žinot į kurią grupę keliausit? 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu kad taip lengvai vaikutis priprato. thumbup.gif Mūsų 5 grupė, auklėtojos R.Bagdonienė ir J.Mačiulienė, na ir saraše net 29 pabiručiai , visi 2007 gimę, gal ir jūs į šią einate?
Atsakyti