Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

QUOTE(Rudaaake* @ 2009 06 02, 13:48)
Sveikos mamytes, norejau paklausti,gal kurios vaikelis lanko darzeli "Vaivorykste" mokoluose ? koki atsiliepimai apie ji, kaip aukletojos ar nera jokiu bedu? savo mazaja ketinu vesti nuo rugsejo i ji,idomu suzinoti kaip kas  ax.gif

Mes nuo gegužės 18 d. pradėjom lankyti. Dabar sergam, pasigavom virusą doh.gif . Šiaip viskas būtų gerai, auklėtojos neblogos... aišku yra ir trūkumų...kaip ir visur g.gif
Atsakyti
Labukas,nu mes ir jau turim vietele "Rutos" darzelyje,lankyt pradesim nuo rugsejo 8d.,jei kas nepasikeis. Ir labai norejau i "Zuvyciu" grupe ir dar gavom vietele thumbup.gif Bus matyt kaip cia mums seksis susidraugaut su aukletojom ir vaikuciais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarex @ 2009 06 02, 23:14)
Labukas,nu mes ir jau turim vietele "Rutos" darzelyje,lankyt pradesim nuo rugsejo 8d.,jei kas nepasikeis. Ir labai norejau i "Zuvyciu" grupe ir dar gavom vietele thumbup.gif Bus matyt kaip cia mums seksis susidraugaut su aukletojom ir vaikuciais smile.gif

Susidraugausim - kaipgi kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=*Aušrė*,2009 06 02, 17:53]
Mes nuo gegužės 18 d. pradėjom lankyti. Dabar sergam, pasigavom virusą doh.gif . Šiaip viskas būtų gerai, auklėtojos neblogos... aišku yra ir trūkumų...kaip ir visur g.gif
[/q
Girdejau kad labai giria ta "Vaivorykste",bet pasirodo kaip ir visuose yra tu trukumu unsure.gif o koki virusa pasigavot? linkiu greiciau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Juoduke* @ 2009 06 03, 10:05)
Susidraugausim - kaipgi kitaip  mirksiukas.gif

Priprasit lengvai "žuvyčių" grupėje. auklėtojos nuostabios, auklytė ir super thumbup.gif . aplinka graži tvarkinga, daug lavinimo priemonių ir žaisliukų tikrai netrūksta. Taip kad tik pačios nusiteikit, kad viskas bus gerai, nes vaikiuikai tai jaučia. Ir jie tikrai lengvai pripras smile.gif
Papildyta:
QUOTE(hifi @ 2009 06 04, 13:03)
Priprasit lengvai "žuvyčių" grupėje. auklėtojos nuostabios, auklytė ir super  thumbup.gif . aplinka graži tvarkinga, daug lavinimo priemonių ir žaisliukų tikrai netrūksta. Taip kad tik pačios nusiteikit, kad viskas bus gerai, nes vaikiuikai tai jaučia. Ir jie tikrai lengvai pripras  smile.gif

O gal kurios vaikiukas lanko Rūtos darželį Valdorfo grupę? Įdomu būtų atsiliepimus išgirsti ax.gif
Atsakyti

O gal kurios vaikiukas lanko Rūtos darželį Valdorfo grupę? Įdomu būtų atsiliepimus išgirsti ax.gif
[/quote]

Mano lankė, bet jau į paruošiamukus nuo rugsėjo eis. Įdomūs užsiėmimai, daug auklėtojos su vaikais dirba, renginiai visokiai. Man iki dabar neaišku, iš kur pas jas tiek fantazijos g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pasiseks, kieno vaikai ten pateks smile.gif Tik mokestis už darželį toj grupėj didesnis.
Atsakyti
[quote=@egle@,2009 06 05, 08:09]
[/quote]

Mano lankė, bet jau į paruošiamukus nuo rugsėjo eis. Įdomūs užsiėmimai, daug auklėtojos su vaikais dirba, renginiai visokiai. Man iki dabar neaišku, iš kur pas jas tiek fantazijos g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pasiseks, kieno vaikai ten pateks smile.gif Tik mokestis už darželį toj grupėj didesnis.
[/quote]

Tai žinau kad didesnis, bet manau kad svarbiausia kad auklėtojos geros ir užsiima su vaikais, ir beabejo vaikams įdomu smile.gif . Žiūrėsim kaip maniškei seksis. Dėkui už nuomuonę biggrin.gif
Atsakyti
Mamytes papasakokit gal kuri i LINELI savo vaikelius vedat noriu informacijos bigsmile.gif buciau labai dekinga jei pasidalintumete savo nuomone su manimi 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Prie smetus parasiau prasyma "Pasakoje" Vaicaicio g. Siandien vyra sbuvo nuvaziaves, tai mum vieta yra, vaikas sarasuose. Sudaryta tokiu maziuliu, gimusiu 2008m grupe. Nusprendziau ne nuo rugsejo vesti, o nuo vasario, kai sueis 2m. Tada ir pagausejimo sulauksime, uir man tvarkyti snamuose bus lengviau. Dar vyra srado prie sarasu busimu aukletoju pavardes, tai idomu, ar teke kuriai susidurti ir ar galit ka pakomentuoti- Vilma Vokietaitiene ir Aurelija Kleseviciene pagrindines, ir padejeja Aldona Zalieckiene. Buciau labai dekinga uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
MANISKE IR NUO RUGSEJO LANKYS "PASAKA".DAUG TEKO GIRDETI APIE SIAS AUKLETOJAS. IR AS NORECIAU KAD MANISKE BUTU TEN PAS JAS PATEKUS, BET JOS MAZIUKUS VAIKUS GAUNA, O MANO GIM 2007.LABAI NUOSTABUS ZMONES. SUPER. smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytė taip pat eis i PASAKĄ nuo rugsėjo. Šiandien žiūrėjau sąrašus, tai grupėje 28 vaikučiai. Kažkur skaičiau, kad tik po 15 lopšelio grupėse būna. Na 28 tai tikrai daug. Jau pradėjau nerimauti, kaip ji ten apsipras, nes svetimoj vietoj be manęs nelieka. O direktorė pabrėžė, kad atvedus reikia iš karto palikti nors porai val vieną, o ne kartu su vaiku pabūti. Tai teks taip ir daryti.
Atsakyti
QUOTE(Betė @ 2009 07 09, 00:12)
Mano dukrytė taip pat eis i PASAKĄ nuo rugsėjo. Šiandien žiūrėjau sąrašus, tai grupėje 28 vaikučiai. Kažkur skaičiau, kad tik po 15 lopšelio grupėse būna. Na 28 tai tikrai daug. Jau pradėjau nerimauti, kaip ji ten apsipras, nes svetimoj vietoj be manęs nelieka. O direktorė pabrėžė, kad atvedus reikia iš karto palikti nors porai val vieną, o ne kartu su vaiku pabūti. Tai teks taip ir daryti.

Mes lankom Pasaka nuo rugsejo,siaip vaikiukas priprato l.sunkiai,ir dabar dar nelabai nori eiti,dabar vasaros laikotarpiui perkeltas i kita grupe,tai girdejau ner karta kaip ant vaikiuku rekia.Skaudu girdeti,pastoviu paklausau uz duru ax.gif Mes einam i 7-a grupe,tai aukletoja tikrai l.faina,o ta antra aukletoja,tai l.nepatinka mano vaikui,visuomet ja ryte pamates verkia,nenori likti.Dabar perkelti i 11-a grupe,tai cia tenka isgirsti riksmu ant vaikiuku doh.gif Bet siaip esam patenkinti ax.gif
Atsakyti