Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

QUOTE(jauna @ 2009 04 16, 19:20)
Maniškis pradėjo lankyti nuo rugsėjo pirmos ir iškarto palikau visai dienai, taip patarė auklėtoja rolleyes.gif sako jei jau nemiegos ar verks tai paskambinsim, bet skambint neprireikė, vaikutis jautėsi puikiai darželė  thumbup.gif

Jums gerai mirksiukas.gif Mums daug sunkiau sekas doh.gif Mano mergina niekur niekada nebuvus palikta nei trupučio, tai dabar labai sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna @ 2009 04 16, 20:20)
Maniškis pradėjo lankyti nuo rugsėjo pirmos ir iškarto palikau visai dienai, taip patarė auklėtoja rolleyes.gif sako jei jau nemiegos ar verks tai paskambinsim, bet skambint neprireikė, vaikutis jautėsi puikiai darželė  thumbup.gif

Tai saunu,gal ir mums pasiseks smile.gif Reikes pasitart ir su aukletoja.
O dar norejau paklaust,ar ejot is anksto pas vedeja ir klauset ar priims i darzeli?Nes dabar galvoju jau geguzes men. reiketu nueit ir pasiklaust g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarex @ 2009 04 21, 19:38)
ar ejot is anksto pas vedeja ir klauset ar priims i darzeli?

Ėjau ir klausiau ar galime ateiti 4u.gif Nors mūsų eilė dar nebuvo atėjus, bet vietukę mums surado ir priėmė bigsmile.gif thumbup.gif
Lankymo rekordas sumuštas, o mes ir vėl sergam doh.gif Na tikiuosi išlys paskutinis krūminukas ir baigsis ligos, nes kai tik lenda dantukas taip ir pasigaunam kokį virusą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mildute1 @ 2009 04 11, 00:11)
labukas visoms. visi darzeliai geri, tik visuose yra kuo ir nusimint. buvo sitokios grazios dienos, o vaivorykstes darzelyje neleido vaikams smeliuky zaist schmoll.gif  verysad.gif kazkokia nesamone- vaikai per diena lauke, ka jiems ten veikt? g.gif lakstydami susyla, o ir pavargsta.atseit aukl sake, kad nesvarus smelis, bet tai gal galetu pasirupint tuo svariu smeliu? kad ir tevu pagalbos paprasyt, jai jau darzeliui krize? visa tai is giminaiciu suzinojau.nustebau. sitoks geras ir prestiziniu vadinamas marijampoleje darzelis. blink.gif

zinot labai sunku pasakyti kuris prestizinis, kuris ne. I ta vadinama "prestizini" gali pakliuti pas tokias aukletojas, kad tau jis atrodys pats blogiausias, taigi cia galima sakyti ne nuo darzelio viskas prilauso, o nuo aukletoju, kaip jos sutars su vaikais.

QUOTE(Gintarex @ 2009 04 15, 13:51)
Laba diena,norejau paklausti mamyciu ar pradedamos vesti maziukus i darzeli iskart su pietu miegeliu palikdavot ar tik iki pietu miegelio pradziai?Nes mano panele ir jau ruosiasi nuo rudens eiti i darzeli "Ruta",tai nezinau kaip cia mums seksis g.gif nes labai jau mamyciuke....

as palikau iskarto visai dienai, nebuvo jokiu problemu

QUOTE(alinata @ 2009 05 19, 16:15)
Sveikos mamos, mes i darzeli dar tik ruosiames, norejau jusu paklaust, kaip ir kiek laiko pries darzeli grudinot savo vaikucius?gal kokius imuniteta stiprinancius vitaminus geret? ir dar klausimas ar padejo? labai jau bijom ligu maratono pradejus lankyt darzeli unsure.gif   4u.gif  g.gif

nieko negrudinau, nes rugseji pradejo eiti, o rugpjuti darzelis nedirbo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kruopa12: 21 gegužės 2009 - 13:21
vajeee,teks tikriausiai keisti planus-ketinau jau nuo rugsėjo vesti mažylę į nykštuką,nors jai dar tik nesenai bus metukai suėję,bet kuo arčiau ruduo,tuo labiau abejoju ax.gif
juk dar labai maža,ane???oi kai dar tokia aktyvistė-jai vienai asmeniškai reiks 1 auklėtojos lotuliukas.gif
gal dar bent iki 1,5metų pasibūt mums namukuos,ką????MB būtent tokios nuomonės,o aš jau visai pasimečiau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teja2 @ 2009 05 23, 23:31)
vajeee,teks tikriausiai keisti planus-ketinau jau nuo rugsėjo vesti mažylę į nykštuką,nors jai dar tik nesenai bus metukai suėję,bet kuo arčiau ruduo,tuo labiau abejoju ax.gif
juk dar labai maža,ane???oi kai dar tokia aktyvistė-jai vienai asmeniškai reiks 1 auklėtojos lotuliukas.gif
gal dar bent iki 1,5metų pasibūt mums namukuos,ką????MB būtent tokios nuomonės,o aš jau visai pasimečiau... doh.gif

tai jei yra galimybes buti namuose, tai aisku, kad nevesti.
Atsakyti
QUOTE(Gintarex @ 2009 04 21, 19:38)
Tai saunu,gal ir mums pasiseks smile.gif Reikes pasitart ir su aukletoja.
O dar norejau paklaust,ar ejot is anksto pas vedeja ir klauset ar priims i darzeli?Nes dabar galvoju jau geguzes men. reiketu nueit ir pasiklaust g.gif

na mes išviso nuėjom bielio mėn. paklaust, gal vieta atsirastų nuo rugsėjo ir gavom thumbup.gif Žinoma, mano MB šiek tiek pažįsta direktorę, tai gal dėl to g.gif blush2.gif
Atsakyti
Mes ir nuo rugsėjo keliaujam į "Rūtą", būsim Žuvyčių grupėje wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Tai cia ziuriu kaip kuriai pasiseka ta vieta gaut. Cia kazku girdejau kad pries du metus reka uzsirasyt... g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesapnuok @ 2009 05 29, 10:16)
Sveikos,
Tai cia ziuriu kaip kuriai pasiseka ta vieta gaut. Cia kazku girdejau kad pries du metus reka uzsirasyt... g.gif  bigsmile.gif

nezinau nuejau dabar ir uzrasiau, nuo rugsejo i darzeli, mergaite, kai rasiau, tai pries dvi savaites irgi prieme, paklause, kodel taip velai, bet pasakiau, kad nezinojau ar dirbsiu ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Nesapnuok @ 2009 05 29, 09:16)
Sveikos,
Tai cia ziuriu kaip kuriai pasiseka ta vieta gaut. Cia kazku girdejau kad pries du metus reka uzsirasyt... g.gif  bigsmile.gif

Mano patirtis...
Į "Nykštuką"( Mokoluose ant kalno) buvau nuėjus vasario mėn. Norėjau tik "apsižiūrėti", jei kartais negaučiau "Vaivorykštėje" vietos. Parašiau prašymą ir pasakė, kad galim nuo kitos savaitės pradėti lankyti. Tačiau neprireikė, gavom vietą "Vaivorykštėje" be jokių pažįstamų. Tiesa, prašymą buvau parašius, kai mažiui buvo 6 mėn. Gal todėl nereikėjo jokių pažinčių ar "dovanų" g.gif .
Patarčiau visoms mažų vaikučių mamytėms, kad nueitų į darželį parašyti prašymus kuo anksčiau, tada bus didesnė tikimybė patekti ten kur norisi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aušrė*: 29 gegužės 2009 - 13:18
Sveikos mamytes, norejau paklausti,gal kurios vaikelis lanko darzeli "Vaivorykste" mokoluose ? koki atsiliepimai apie ji, kaip aukletojos ar nera jokiu bedu? savo mazaja ketinu vesti nuo rugsejo i ji,idomu suzinoti kaip kas ax.gif
Atsakyti