Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

QUOTE(gudre79 @ 2009 04 09, 16:46)
o yra cia mamyciu kurios leidzia vaikiukus ideguciu kuri nor darzeli g.gif  g.gif kokie cia atsiliepimai g.gif  g.gif

Taigi jau apkalbeje, kad kiekvienas darzelis turi ir pliusu ir minusu mirksiukas.gif Issirink tau artimiausia prie namu ar pakeliui i darba, o tada klausinekis apie grupes ir aukletojas mirksiukas.gif visur visokiu yra ax.gif
Atsakyti
labukas visoms. visi darzeliai geri, tik visuose yra kuo ir nusimint. buvo sitokios grazios dienos, o vaivorykstes darzelyje neleido vaikams smeliuky zaist schmoll.gif verysad.gif kazkokia nesamone- vaikai per diena lauke, ka jiems ten veikt? g.gif lakstydami susyla, o ir pavargsta.atseit aukl sake, kad nesvarus smelis, bet tai gal galetu pasirupint tuo svariu smeliu? kad ir tevu pagalbos paprasyt, jai jau darzeliui krize? visa tai is giminaiciu suzinojau.nustebau. sitoks geras ir prestiziniu vadinamas marijampoleje darzelis. blink.gif
Atsakyti
Laba diena,norejau paklausti mamyciu ar pradedamos vesti maziukus i darzeli iskart su pietu miegeliu palikdavot ar tik iki pietu miegelio pradziai?Nes mano panele ir jau ruosiasi nuo rudens eiti i darzeli "Ruta",tai nezinau kaip cia mums seksis g.gif nes labai jau mamyciuke....
Atsakyti
QUOTE(Gintarex @ 2009 04 15, 13:51)
pradedamos vesti maziukus i darzeli iskart su pietu miegeliu palikdavot ar tik iki pietu miegelio pradziai?

Paulius 3 dieną liko visai dienai 4u.gif jau antrą dieną norėjo su visais eiti miegoti doh.gif atsimenu išsivedžiau iš grupės, atsigulė ant suoliuko ir pareiškė "Pauliukas miegos" bigsmile.gif vargau kol su ožiais aprengiau ir ištempiau namo unsure.gif
Bet labai daug nuo vaiko priklauso, patarčiau vasarą kam nors palikti kelioms dienoms, kad truputį nuo mamos "atsijunkytų" ax.gif Pas mus šitas metodas labai pasiteisino, likus kelioms savaitėms iki darželio buvo paliktas savaitei su močiute rolleyes.gif Ir mamos tik vieną vakarą reikėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarex @ 2009 04 15, 12:51)
Laba diena,norejau paklausti mamyciu ar pradedamos vesti maziukus i darzeli iskart su pietu miegeliu palikdavot ar tik iki pietu miegelio pradziai?Nes mano panele ir jau ruosiasi nuo rudens eiti i darzeli "Ruta",tai nezinau kaip cia mums seksis g.gif nes labai jau mamyciuke....

Aš dvi dienas po valandą palikau smile.gif Paskui savaite po 1,5 val. tada savaitę iki pietų miego. mirksiukas.gif Dabar šiaą savaitę sakiau paliksiu su miegu, bet deja susirgom verysad.gif Dabar kelias savaites tikrai negalėsim eiti verysad.gif O paskui ko gero vėl reikės pratinti po truputį g.gif Maniškė labai labai verkia kai palieku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 04 15, 14:10)
Paulius 3 dieną liko visai dienai  4u.gif  jau antrą dieną norėjo su visais eiti miegoti  doh.gif  atsimenu išsivedžiau iš grupės, atsigulė ant suoliuko ir pareiškė "Pauliukas miegos"  bigsmile.gif  vargau kol su ožiais aprengiau ir ištempiau namo  unsure.gif
Bet labai daug nuo vaiko priklauso, patarčiau vasarą kam nors palikti kelioms dienoms, kad truputį nuo mamos "atsijunkytų"  ax.gif  Pas mus šitas metodas labai pasiteisino, likus kelioms savaitėms iki darželio buvo paliktas savaitei su močiute  rolleyes.gif  Ir mamos tik vieną vakarą reikėjo  ax.gif

Nu tai as ar taip turesiu palikt mociutei ar tetei,nes jau po 2 men i darbuka eisiu,o i darzeli vasarai nenoriu vesti.Tai tures priprasti be mamos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agne1984 @ 2009 04 10, 10:34)
Taigi jau apkalbeje, kad kiekvienas darzelis turi ir pliusu ir minusu mirksiukas.gif  Issirink tau artimiausia prie namu ar pakeliui i darba, o tada klausinekis apie grupes ir aukletojas  mirksiukas.gif  visur visokiu yra  ax.gif

tai butent man pakeliui deguciu darzeliai,tiksliai ivardint negaliu nes nzn ju pavadinimu ax.gif ax.gif o pakeliui man idarba nera darzelio ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2009 04 16, 13:49)
tai butent man pakeliui deguciu darzeliai,tiksliai ivardint negaliu nes nzn ju pavadinimu ax.gif  ax.gif o pakeliui man idarba nera darzelio ax.gif  ax.gif

Deguciuose lopselis yra tik vienas - Sypsenele (prie Cento parduotuves), o darzelis salia Ziburelis (negalia turintiems vaikuciams) ir dar vienas darzelis Rasos g. uz turgelio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne1984 @ 2009 04 16, 14:05)
Deguciuose lopselis yra tik vienas - Sypsenele (prie Cento parduotuves), o darzelis salia Ziburelis (negalia turintiems vaikuciams) ir dar vienas darzelis Rasos g. uz turgelio  mirksiukas.gif

o tas uz turgelio kokiu pavadinimu,siaip tai tas arciausi g.gif g.gif o nuo kiek ten priima vaikiukus g.gif g.gif
Papildyta:
o tas lopselinukas tai cia nuo kokio amziaus g.gif ir iki kokio wub.gif
Atsakyti

Lopšelis iki 3 m. Nuo 3 m. - darželinukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @egle@: 16 balandžio 2009 - 13:27
QUOTE(gudre79 @ 2009 04 16, 14:09)
o tas uz turgelio kokiu pavadinimu,siaip tai tas arciausi g.gif  g.gif o nuo kiek ten priima vaikiukus g.gif  g.gif
Papildyta:
o tas lopselinukas tai cia nuo kokio amziaus g.gif ir iki kokio wub.gif

Deguciu mokykla-darzelis - vaikai nuo 3 metu iki 4 klases mirksiukas.gif

i lopselius priima nuo metu

bet niekam ne paslaptis, kad ir lopselius ir darzelius lanko ir jaunesni vaikuciai
Atsakyti
QUOTE(Gintarex @ 2009 04 15, 13:51)

Maniškis pradėjo lankyti nuo rugsėjo pirmos ir iškarto palikau visai dienai, taip patarė auklėtoja rolleyes.gif sako jei jau nemiegos ar verks tai paskambinsim, bet skambint neprireikė, vaikutis jautėsi puikiai darželė thumbup.gif
Atsakyti