Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

QUOTE(Daina @ 2009 04 07, 12:37)
Manau, kad mokestis už darželį skiriasi priklausomai nuo darželio  mirksiukas.gif  nemanau, kad skirtumai labai dideli  rolleyes.gif Mes "Pasakoje" mokame 7 Lt už dieną  ax.gif  bent jau aš tiek gavau sąskaitos sumą padalinus iš lankytų dienų skaičiaus  rolleyes.gif
Už darželį reikia mokėti į priekį, pvz.: balandį moki už balandžio mėnesį, o dienas kurias prasirgsite ir pristatysite daktarės pažymą išskaičiuos iš užmokesčio už gegužės mėnesį  4u.gif  Tikiuosi suprantamai paaiškinau  g.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

Mokestis visuose Marijampoels darzeliuose vienodas - skiriasi priklausomai nuo to, kiek maitinimu pasirenki per diena.
Darzelyje - 7.15 lt uz pilna maitinima + 50 cnt uz kiekviena lankyta diena. Lopselyje - 6.25 lt uz pilna maitinima + 50 cnt uz kiekviena lankyta diena.
Atsisakius kazkurio maitinimo kaina automatiskai mazeja.....

Del mokejimo i prieki esate teisi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agne1984 @ 2009 04 07, 13:07)
Lopselyje - 6.25 lt uz pilna maitinima + 50 cnt uz kiekviena lankyta diena.

Dabar supratau kodėl mokama į dvi skirtingas sąskaitas doh.gif
Mes skaitomės lopšelinukai ir mokame už vienos dienos maitinimą 6,50 Lt. Pasiėmus kvitukus paskaičiavau ax.gif Tai gal nuo naujo meto truputį pabrango mirksiukas.gif Juk PVM visam maistui tai padidėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne1984 @ 2009 04 07, 12:07)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Mokestis visuose Marijampoels darzeliuose vienodas - skiriasi priklausomai nuo to, kiek maitinimu pasirenki per diena.
Darzelyje - 7.15 lt uz pilna maitinima + 50 cnt uz kiekviena lankyta diena. Lopselyje - 6.25 lt uz pilna maitinima + 50 cnt uz kiekviena lankyta diena.
Atsisakius kazkurio maitinimo kaina automatiskai mazeja.....

Del mokejimo i prieki esate teisi  drinks_cheers.gif

Viskas aisku dabar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 04 07, 13:15)
Dabar supratau kodėl mokama į dvi skirtingas sąskaitas  doh.gif
Mes skaitomės lopšelinukai ir mokame už vienos dienos maitinimą 6,50 Lt. Pasiėmus kvitukus paskaičiavau  ax.gif Tai gal nuo naujo meto truputį pabrango  mirksiukas.gif  Juk PVM visam maistui tai padidėjo  4u.gif

4u.gif As pati tuos kvitelius ir darydavau, toks mano darbas, tik dabar metai laiko atostogauju, tai kazkiek centu paklaida gali but 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne1984 @ 2009 04 07, 13:29)
4u.gif  As pati tuos kvitelius ir darydavau, toks mano darbas, tik dabar metai laiko atostogauju, tai kazkiek centu paklaida gali but  4u.gif

tai dabar jau agne negreit darysi tuos kvitelius,o kada zadi rusne leisti idarzeli g.gif g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2009 04 07, 16:55)
tai dabar jau agne negreit darysi tuos kvitelius,o kada zadi rusne leisti idarzeli g.gif  g.gif  wub.gif

Tikiuosi kol grysiu bus pasikeitimu, o tai dabar nei normaliu programu buvo nei ka, tas skaiciavimas i prieki, paskui isminusavimas didziausia nesamone doh.gif

Jeigu bus gera, tai nuo 3 metu kartu su sese mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne1984 @ 2009 04 08, 10:46)
Tikiuosi kol grysiu bus pasikeitimu, o tai dabar nei normaliu programu buvo nei ka, tas skaiciavimas i prieki, paskui isminusavimas didziausia nesamone doh.gif

Jeigu bus gera, tai nuo 3 metu kartu su sese mirksiukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif o tai tau nelengviau butu leist ja nuo dvieju,tai tau su leliuku butu lengviau likus dviese g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2009 04 08, 12:39)
biggrin.gif  biggrin.gif o tai tau nelengviau butu leist ja nuo dvieju,tai tau su leliuku butu lengviau likus dviese g.gif  g.gif

Toli dar, matysim kaip bus, bet tikrai ne anksciau kaip 2 metu mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar kaip tik gavome darželio sąskaitą ax.gif
Jau mes rekordus visus lankymo sumušėm, lankom darželį beveik mėnuo thumbup.gif šiandien mano vaikinukas tik įsiveržė į grupę bigsmile.gif tėvams prieš nosis duris tik užtrenkė doh.gif vos spėjom paduoti pinigėlius šiandienos spektakliui ax.gif Šitas dalykas mūsų darželį man labai patinka, kartą per mėnesį tai spektaklis tai koncertas wub.gif tik gaila, kad manės šalia nebūna ir vaiko reakcijos nematau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 04 08, 13:59)
Vakar kaip tik gavome darželio sąskaitą  ax.gif
Jau mes rekordus visus lankymo sumušėm, lankom darželį beveik mėnuo  thumbup.gif  šiandien mano vaikinukas tik įsiveržė į grupę  bigsmile.gif  tėvams prieš nosis duris tik užtrenkė  doh.gif  vos spėjom paduoti pinigėlius šiandienos spektakliui ax.gif Šitas dalykas mūsų darželį man labai patinka, kartą per mėnesį tai spektaklis tai koncertas  wub.gif tik gaila, kad manės šalia nebūna ir vaiko reakcijos nematau  unsure.gif

o ikuria darzeli cia einat g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2009 04 09, 15:07)
o ikuria darzeli cia einat

"Pasaka" Vaičaičio g.
Atsakyti
o yra cia mamyciu kurios leidzia vaikiukus ideguciu kuri nor darzeli g.gif g.gif kokie cia atsiliepimai g.gif g.gif
Atsakyti