Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

QUOTE(Oksanca* @ 2009 03 23, 13:29)
Sveikutės 4u.gif galvojau galvojau ir nusprendžiau  savo vyruka leisti i NYKŠTUKĄ nes pati gyvenu šalia darželio ir atsiliepimų neblogų prisikaičiau, tik bėda kad dar prašymo neparašius  blush2.gif  ax.gif  tai manau bus čia man streso, o norėčiau leisti jau nuo rudenio  ax.gif  vis neprisiruošiu nukeliauti o gyvenu visai čia pat  blush2.gif  bet jau apsisprendžiau turbūt rytoj teks eit nes MB neduoda ramybės, labai nemėgstu eiti į tokius pokalbius bet teks save nugalėt  biggrin.gif  ax.gif  tik labai bijau kad nebūtų pervėlu ir nepriims  doh.gif  merginukę savo vedu į pasaką bet jau šią vasarą baigia ir keliaus į pirmą klasę  smile.gif  dar mane labai sudomino darželis-mokyklėlė kuri yra MOKOLŲ g. 69 turbut, na ten kur šalia 8-os vid. įdomu nuo kokio amžiaus jie priima vaikus? smile.gif

mano merginos lankė Vaivorykštę, tai atsiliepimai savotiški: dažnai sirgo, apskritai ten priima sergančius, kosinčius, tai sveikieji labai greit užsikrečia.Esu girdėjus, kad tame darželyje atmosfera prasta, nes l. griežta vedėja, spaudžia auklėtojas, o šios matyt išsilieja ant vaikų.Nors pagrinde manau viskas priklauso nuo auklėtojos.Mokolų darželis -pradinė mokykla-labai patiko,dukros lankė mokyklą-viskas puiku.Labai gera mokytoja pasitaikė.
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2009 02 17, 19:17)
nors ir ne maziuko grupei

O jūs kurią grupę Pasakoje lankote? Gal kartais grupiokai mūsų vaikučiai bigsmile.gif Nors maniškio grupėje sakyčiau mažoka berniukų g.gif Jau visus vardais vadina, pažįsta. O mergaičių kadangi daug (kai kurių net vardai kartojasi) tai jas visas sesėm vadina lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Jau tikriausiai mušim lankymo rekordą ir pirmadienį pradėsime lankyti darželį trečią savaitę iš eilės thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 27 kovo 2009 - 22:35
Na va maniškis jau užrašytas į darželį, keliaus nuo rudenio, sakė vietų tikrai bus, tai net ramiau pasidarė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanca* @ 2009 04 01, 12:50)
Na va maniškis jau užrašytas į darželį, keliaus nuo rudenio, sakė vietų tikrai bus, tai net ramiau pasidarė  rolleyes.gif

O mes jau pradejom keliauti nuo praeito ketvirtadienio tongue.gif Kazkaip sunkiai pradzia mums sekas verysad.gif
Atsakyti
sveikutes,na as noreciau pradet leisti savo turta nuo 2 metuku,tai kazin kada reiktu jau uzrasyti ita darzeli g.gif g.gif mum geguze dar tik 1 metukai sukakos wub.gif wub.gif ar tikrai cia jau tokios dideles eiles tuose darzeliuose g.gif ir nuo kokio amziaus jus leidziat savas atzalas idarzeli g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2009 04 03, 14:54)
kazin kada reiktu jau uzrasyti ita darzeli
nuo kokio amziaus jus leidziat savas atzalas idarzeli

Mes pradėjome lankyti 2 metų, o užsirašėme kai buvo 9 mėnesių ax.gif
Patarčiau jau ir Jums užsirašyti mirksiukas.gif ne visuose darželiuose vienodos eilės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2009 04 03, 13:54)
sveikutes,na as noreciau pradet leisti savo turta nuo 2 metuku,tai kazin kada reiktu jau uzrasyti ita darzeli g.gif  g.gif mum geguze dar tik 1 metukai sukakos wub.gif  wub.gif  ar tikrai cia jau tokios dideles eiles tuose darzeliuose g.gif  ir nuo kokio amziaus jus leidziat savas atzalas idarzeli g.gif  g.gif

As ir galvojau nuo 2 vesti mirksiukas.gif Uzrasiau kai buvo poros men smile.gif Bet dabar apsigalvojau ir nuejus pasiteiravau ar priimtu dabar smile.gif Prieme bigsmile.gif Tai ir vedu mirksiukas.gif Maniskei dabar 1,8 m. Bet prieme tik i vyresniu grupe, nes tik ten yra laisvu vietu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2009 04 03, 20:39)
As ir galvojau nuo 2 vesti mirksiukas.gif  Uzrasiau kai buvo poros men smile.gif  Bet dabar apsigalvojau ir nuejus pasiteiravau ar priimtu dabar smile.gif  Prieme bigsmile.gif  Tai ir vedu mirksiukas.gif Maniskei dabar 1,8 m. Bet prieme tik i vyresniu grupe, nes tik ten yra laisvu vietu doh.gif

o kaip ji jauciasi taro vyresneliu,ir man toks dalykas neduoda ramybes,ar jau jusu maziuliai pakankamai savarankiski,tarkim jau ar papraso ant puodulio,ar dar eina idarzeli su pampersais g.gif g.gif ir aplamai ar priima vaikiukus su pampersais g.gif g.gif wub.gif
Papildyta:
mum tai cia deguciu darzeliai pakeliui,tai ar siuose ilgai reikia laukti savo eiles wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2009 04 03, 20:08)
o kaip ji jauciasi taro vyresneliu,ir man toks dalykas neduoda ramybes,ar jau jusu maziuliai pakankamai savarankiski,tarkim jau ar papraso ant puodulio,ar dar eina idarzeli su pampersais g.gif  g.gif  ir aplamai ar priima vaikiukus su pampersais g.gif  g.gif  wub.gif
Papildyta:
mum tai cia deguciu darzeliai pakeliui,tai ar siuose ilgai reikia laukti savo eiles wub.gif  wub.gif

Jai dar ten vienodai ar vyresni ar ne smile.gif O nuo rugsejo sake bus su bendraamziais mirksiukas.gif Priima su pampersais, sake mums ne problema blush2.gif Mano namie daro ant puoduko, bet vesdama i darzeli apmaunu pampersa, ten pasikeicia blush2.gif Nera ji tikrai savarankiska, nei apsirengia, nei normaliai pavalgo pati blush2.gif Bet ten puikiai viskuo pasirupina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo era27: 05 balandžio 2009 - 17:33
o kiek dar cia tas darzelis kainuoja,kaip cia uz ji mokasi,menesiais g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2009 04 06, 11:24)
o kiek dar cia tas darzelis kainuoja,kaip cia uz ji mokasi,menesiais g.gif  g.gif

Nieko nežinau blush2.gif Nesiteiravau apie tai blush2.gif Kai reiks mokėt, pasakys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2009 04 06, 12:24)
o kiek dar cia tas darzelis kainuoja,
kaip cia uz ji mokasi,menesiais
Manau, kad mokestis už darželį skiriasi priklausomai nuo darželio mirksiukas.gif nemanau, kad skirtumai labai dideli rolleyes.gif Mes "Pasakoje" mokame 7 Lt už dieną ax.gif bent jau aš tiek gavau sąskaitos sumą padalinus iš lankytų dienų skaičiaus rolleyes.gif
Už darželį reikia mokėti į priekį, pvz.: balandį moki už balandžio mėnesį, o dienas kurias prasirgsite ir pristatysite daktarės pažymą išskaičiuos iš užmokesčio už gegužės mėnesį 4u.gif Tikiuosi suprantamai paaiškinau g.gif
Atsakyti