QUOTE(Oksanca* @ 2009 03 23, 13:29)
Sveikutės galvojau galvojau ir nusprendžiau savo vyruka leisti i NYKŠTUKĄ nes pati gyvenu šalia darželio ir atsiliepimų neblogų prisikaičiau, tik bėda kad dar prašymo neparašius tai manau bus čia man streso, o norėčiau leisti jau nuo rudenio vis neprisiruošiu nukeliauti o gyvenu visai čia pat bet jau apsisprendžiau turbūt rytoj teks eit nes MB neduoda ramybės, labai nemėgstu eiti į tokius pokalbius bet teks save nugalėt tik labai bijau kad nebūtų pervėlu ir nepriims merginukę savo vedu į pasaką bet jau šią vasarą baigia ir keliaus į pirmą klasę dar mane labai sudomino darželis-mokyklėlė kuri yra MOKOLŲ g. 69 turbut, na ten kur šalia 8-os vid. įdomu nuo kokio amžiaus jie priima vaikus?
mano merginos lankė Vaivorykštę, tai atsiliepimai savotiški: dažnai sirgo, apskritai ten priima sergančius, kosinčius, tai sveikieji labai greit užsikrečia.Esu girdėjus, kad tame darželyje atmosfera prasta, nes l. griežta vedėja, spaudžia auklėtojas, o šios matyt išsilieja ant vaikų.Nors pagrinde manau viskas priklauso nuo auklėtojos.Mokolų darželis -pradinė mokykla-labai patiko,dukros lankė mokyklą-viskas puiku.Labai gera mokytoja pasitaikė.