Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

QUOTE(PVaida26 @ 2009 02 28, 20:45)
Sveiki.Mano  sunus lanko paruosiamaja grupe darzeli "Saltinelis"esanti Marijampoleje.Bet as nesu patenkinta mokejimu uz si darzeli,todel norejau paklausti,ar tik "Saltinelyje ar ir kituose darzeliuose reike moketi menesi i prieki?

"Rūtoje" irgi taip mokam. Man tai netrukdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@egle@ @ 2009 03 02, 09:50)
"Rūtoje" irgi taip mokam. Man tai netrukdo smile.gif

Kaip tai mėnesiu į priekį? O jei vaikas sirgtų, tai kaip tada dar sekantį mėnesį tik išskaičiuotų?
Atsakyti
QUOTE(mildute1 @ 2008 09 12, 22:49)
man ziauru pasidare perskaicius pasakojima apie darzeli "vaivorykste". nu dar tokio kurybingo zmogaus neteo sutikti. ir prigalvok gi tu man sitaip... mano visi pazystami ten vaikus veda. aciu dievui galiu save priskirti prue normaliai o gal ir gerai gyvenanciu, todel mano pazystami ir draugai ir ne soc remtini. patikiekit, jie apie sita darzely negali pasakyt ne vieno blogo zodzio. ir jau ne vieni metai. daugumai darzeliu iki vaivorykstes dar toli. aukletojos kurybingos, darbscios, o svarbiausia myli vaikus. vaikai kiekviena diena pareina is darzelio euforijo, gincinasi su tevais, kad tie daro ne taip kaip aukletoja daro. grazu ziuret. renginiai vyksta vienas po kito. teke dalyvaut ne vienam, nes tevai jau laiko pritruksta i juos vaikscio, tai siuncia mane, kaip seimos atstove. nu zodziu ner ka cia daug aiskyt. matosi kad zmogus, kuris taip raso, kazkur fantastikos prisiskaites.

ka jus moterys rasot mano vaikui 5.gal darzelio pavadinimas ir geras,bet viskas priklauso i kokia grupe papuola,buvo PAPUGIUKUOSE labai gyriau ir vaikas norejo eit po to juos isskyrste i kitas grupes ir viskas vaikas mano neina su asarom akyse dabar bunam namuose.taip kad reik ne darzeli rinktis o grupe ypc aukletoja
Atsakyti
Tai vat būtent, kad svarbiausia į kokią grupę patenka, aš savo mergaitę užrašiau į PASAKĄ nuo rugsėjo mėn, nes mums arti namų. Girdėjau kad vieni jį giria, o kiti skaito vienu iš prastesnių. Niekur kitur neužrašius apsidraudimui, tai tikiuosi, kad pateksim į geresnę grupę. Kadangi pirmas vaikas, tai kažkaip baisoka, kai nesusidūrus anksčiau su darželiais ir nieko nežinau.
Atsakyti
QUOTE(PMS @ 2009 03 02, 14:55)
Kaip tai mėnesiu į priekį? O jei vaikas sirgtų, tai kaip tada dar sekantį mėnesį tik išskaičiuotų?

Tiksliai nepasakysiu, tik jau 2 metus iš eilės buvo taip, kad prieš vasaros atostogas turėdavom permoką, tai net mokėt pvz. už birželį nereikdavo... Kažkaip taip. Tas mokestis po to vis pasiskaičiuoja pagal praėjusį mėnesį. Jei vaikas sirgo, tai ir už sekantį mėn. turėtų išeit kažkiek mažesnis mokestis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @egle@: 05 kovo 2009 - 09:13
Mano dukryte lanke Vaivorykste as asmeniskai tikrai esu labai labai patenkinta darzeliu thumbup.gif ir jeigu dabar butumem Lietuvoj suneli vesciau i ta pati darzeli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betė @ 2009 03 03, 16:02)
aš savo mergaitę užrašiau į PASAKĄ nuo rugsėjo mėn. Niekur kitur neužrašius,  tai tikiuosi, kad pateksim į geresnę grupę. Kadangi pirmas vaikas, tai kažkaip baisoka, kai nesusidūrus anksčiau su darželiais ir nieko nežinau.
Aš irgi tik į Pasaką buvau užrašius vaikinuką savo, atėjo sutartas laikas ir gavome vietukę grupėje ax.gif
Lankome 11 grupę, paverkė dvi dienas paliekamas, o dabar jau į grupę bėgte bėga, vos spėju tapkytes apauti bigsmile.gif Mano mažasis irgi pirmas vaikas, tai viskas mums nauja, bet auklėtojos labai fainos, jei ko nežinau pasako, net į mobilų paskambina ir primena 4u.gif Nors dar ir nuo auklėtojos priklauso ax.gif Mes tik nuo sausio lankom, o vaikinukas mano savarankiškai dar nepavalgo doh.gif tai "juodai" auklėtojai (čia mes pagal plaukų spalvą taip auklėtojas suskirstę biggrin.gif ) vis užkliūna, kad jį maitinti reikia, o "balta" dėl to jokių problemų nesukelia rolleyes.gif
Tik būkit pasiruošę ligų maratonui mirksiukas.gif mes tik pradėjom eiti, tai savaitę lankom darželį, o tris savaites sergam doh.gif unsure.gif Dabar jau trečias mėnuo kaip lankome ir trečia liga kuria sergame doh.gif O iki tol sirgdavo tris kartus per metus 4u.gif
Atsakyti
Ir "Pasakoje" pasikeitė mokėjimo tvarka ax.gif Pradėjome mokėti į priekį, už ligos dienas išskaičiuos iš sekančio mėnesio mokesčių 4u.gif
Atsakyti
abu vaikai lankė darželį nykštuką.darželis kaip darželis.tačiau aukletoja LINUTĖ jėga. 4u.gif 4u.gif 4u.gif dar ir šiandien suaugęs sunus prisimena ją su pagarba.tai tikrai žmogus dirbantis savo darbą. thumbup.gif
Atsakyti

Maniškis irgi lankė Nykštuką nieko blogo apie jį pasakyti ngaliu, neblogas adrželis, tik kad jau taip gavosi, kad pradėjęs eiti nuo metukų,kai jam suėjo treji buvo pats vyriausias grupėje nes mažiukų labai didelė kaita, pradeda sirgti, juos atsiima o jų vieton kitus, dar mažesnius priima. Dėl to turėjome keisti grupę, ir tai man nepatiko todėl pakeičiau darželį nuo trijų metų sūnutis lanko mokolų pradinę mokyklą darželį. Tai ten tiesiog super ir eina labai noriai ir auklėtojos labai geros papuolė, su viena net susidraugavom, tai ir pasiplepam, kai atvažiuoju pasiimti. Ir ramu, kad dabar iki ketvirtos klasės nereikės sukti galvos.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif galvojau galvojau ir nusprendžiau savo vyruka leisti i NYKŠTUKĄ nes pati gyvenu šalia darželio ir atsiliepimų neblogų prisikaičiau, tik bėda kad dar prašymo neparašius blush2.gif ax.gif tai manau bus čia man streso, o norėčiau leisti jau nuo rudenio ax.gif vis neprisiruošiu nukeliauti o gyvenu visai čia pat blush2.gif bet jau apsisprendžiau turbūt rytoj teks eit nes MB neduoda ramybės, labai nemėgstu eiti į tokius pokalbius bet teks save nugalėt biggrin.gif ax.gif tik labai bijau kad nebūtų pervėlu ir nepriims doh.gif merginukę savo vedu į pasaką bet jau šią vasarą baigia ir keliaus į pirmą klasę smile.gif dar mane labai sudomino darželis-mokyklėlė kuri yra MOKOLŲ g. 69 turbut, na ten kur šalia 8-os vid. įdomu nuo kokio amžiaus jie priima vaikus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanca* @ 2009 03 23, 12:29)
Sveikutės 4u.gif galvojau galvojau ir nusprendžiau  savo vyruka leisti i NYKŠTUKĄ nes pati gyvenu šalia darželio ir atsiliepimų neblogų prisikaičiau, tik bėda kad dar prašymo neparašius  blush2.gif  ax.gif  tai manau bus čia man streso, o norėčiau leisti jau nuo rudenio  ax.gif  vis neprisiruošiu nukeliauti o gyvenu visai čia pat  blush2.gif  bet jau apsisprendžiau turbūt rytoj teks eit nes MB neduoda ramybės, labai nemėgstu eiti į tokius pokalbius bet teks save nugalėt  biggrin.gif  ax.gif  tik labai bijau kad nebūtų pervėlu ir nepriims  doh.gif  merginukę savo vedu į pasaką bet jau šią vasarą baigia ir keliaus į pirmą klasę  smile.gif  dar mane labai sudomino darželis-mokyklėlė kuri yra MOKOLŲ g. 69 turbut, na ten kur šalia 8-os vid. įdomu nuo kokio amžiaus jie priima vaikus? smile.gif

Aš irgi vesiu į Nykštuką smile.gif Parašius prašymą, kad nuo rugsėjo, bet vesiu anksčiau smile.gif
Mokolų darželis-mokykla priima berods nuo 3 metų g.gif Pati nebuvau, bet taip girdėjau g.gif Kadangi seniai parašius prašymą ir žadėjo priimti į Nykštuką, tai daugiau niekur ir nebuvau blush2.gif
Atsakyti