Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

QUOTE(Algele @ 2009 01 12, 12:43)
Žinok tikrai nueik, ten visos mamos panašei daro, jai dar kasdien praeini, tai visai tau nesunku, manau tikrai priims, nes žinai nelysi į akis sakys nelabai ir reikia, ir aišku kitus priima , kas įkyresni. Tu užsirašiusi dar jaučiu prieš mus, tai va matai kokia tvarka ..žodžiu laukiam grupėje drugeliai  wub.gif  smile.gif

Bet maniškė dar nevisada pasiprašo ant puoduko blush2.gif Ir pavalgyti pati nepavalgo blush2.gif Kažin nieko tokio g.gif
Na jei būtų reikėję gryžti į darbą, tai ir domėjusis būčiau intensyviai. O dabar kaip būtinai nereikia, tai žinot kaip būna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2009 01 12, 14:51)
Bet maniškė dar nevisada pasiprašo ant puoduko blush2.gif  Ir pavalgyti pati nepavalgo blush2.gif Kažin nieko tokio g.gif
Na jei būtų reikėję gryžti į darbą, tai ir domėjusis būčiau intensyviai. O dabar kaip būtinai nereikia, tai žinot kaip būna blush2.gif

Žinok ten visi dauguma tokie manau, nes taip auklytės sakė, kad tik keletas vaikų prašosi. Mano irgi nesiprašo, ir dar kai sodini ir nesėda, bet sakė padaro į tą puodą irgi retkarčiais vistiek, tikiuosi išmoks. Su valgymu irgi ten žinai , ka rankom, kas ant žemės. Tai sakė auklytės privalgydina, nes jos jau ypratę, kad šitie mažučiai nemoka. Maniškė ir gerti tik iš gertuvės, o iš puoduko apsipila, tai vis nunešu gertuvę, nes ji kai pareina vakare tai 2 ltr man išgeria ir valgyt nenustoja, po darželio tai nei nevežk į parduotuvę , nes alkana biggrin.gif tai reiškias žinai nedalvalgo vistiek , bet su laiku manau išmoks. Draugė sakė jos mažylei apie 2 sav taip buvo. O dabar valgo gražiausiai smile.gif Tad manau čia tikrai nekliūtis, jai tik noras aišku yra..
Atsakyti

doh.gif oi, ne į tą forumiuką įpyliau... blush2.gif persiprašau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sazha: 12 sausio 2009 - 17:16
QUOTE(Algele @ 2009 01 12, 12:22)
Mūsų mergaitės vardas Nida, irgi labai bijau to darželio maža mano labai, jau su sloga paržygiavo gydžiau per savaitgaly smile.gif jūsų sūnelį žinau , ateina pasitikti jisai dažnai, todėl gal vienintelį ir atsiminiau taip greitai  biggrin.gif kažkada su sese atėjom , o jisai tiesia rankutes kad paimti, sako Danutė čia Dovydukas vyriausias  smile.gif šiaip aš irgi pakolkas patenkinta auklėtojom, vaikučiai myli kiek pastebėjau ypač Danutę. Tik va kažkaip galvoju kaip su lavinimu , ar užsiima ten su jais, į  lauką nežinau sakė draugė kad aplamai retai veda, sunku ten su jais visais matomai... Šiandien aplamai nustebau atėjau žiūriu negriukė mergaitė grupėj, ot faina smile.gif mišri mūsų grupė smile.gif
Papildyta:
Šiaip mano mergelė irgi neverkia kai reikia palikti, tai gal vaikai jaučia kad gerai yra, svarbiausia su noru eina, tikėkimės bus viskas  thumbup.gif
Papildyta:
O tu pati kada žadi į daržely leisti ?

man irgi patinka kad grupė mišri, taip vaikai nuo mažų dienų yra mokomi tolerancijos ir viso kito thumbup.gif Pati dirbu mokykloj tai žinau kad tai tikrai labai svarbu blush2.gif
Su lavinimu tai ten jos tikrai pakankamai užsiima, jie ir šoka sakė ir dainuoja, vis cd groja vaikiškų dainelių. dabar neužilgo jau gal turėtų pradėt eit į salę dirbt su muzikos vadove, (jei gerai supratau auklėtoją) thumbup.gif taip pat sakė labai smagus žaidimų kambarys yra, tai jau irgi pradės vestis į jį thumbup.gif
Į lauką rudenį kai geras oras buvo vedėsi, dabar nesiveda, nes šalta ir saugo nuo ligų mažiukus rolleyes.gif Manau pavasarį vėl tikrai ves thumbup.gif
o šiaip tai tikrai sunku su tokiais mažiukais, aš buvau grupėj vieną kartą kai juos maitino ir guldė pietų doh.gif darbo daug sužiūrėt visus vaikučius, bet kiekvieną stengiasi pamaitinti ir sužiūrėti kad viską suvalgytų, nebent pats vaikutis atsisako thumbup.gif

QUOTE(era27 @ 2009 01 12, 13:51)
Bet maniškė dar nevisada pasiprašo ant puoduko blush2.gif  Ir pavalgyti pati nepavalgo blush2.gif Kažin nieko tokio g.gif

Maniškis irgi nesiprašo ant puodo, nebent pats nubėga atsisėst ir padaryt blush2.gif Čia tikrai ne bėda mirksiukas.gif
Atsakyti
O kokioje gatvėje yra darželis Nykštukas? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 01 13, 17:01)
O kokioje gatvėje yra darželis Nykštukas?  blush2.gif  4u.gif

Uosupio g.
Atsakyti
Ar Jūs atiduodate vaiko darželiui 2 proc. savo pajamų mokesčio? Man įdomu, ką už tuos pinigus darželiai įsigyja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 02 17, 12:14)
Ar Jūs atiduodate vaiko darželiui 2 proc. savo pajamų mokesčio? Man įdomu, ką už tuos pinigus darželiai įsigyja  g.gif

tas kur mes duodam tai tiksliai zinau kad zailsu vaikam perka, kazkuriais metai uzuolaida pirko i visas grupes...
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 02 17, 13:14)
Ar Jūs atiduodate vaiko darželiui 2 proc. savo pajamų mokesčio? Man įdomu, ką už tuos pinigus darželiai įsigyja  g.gif

Mes taip pat duodam tuos 2%,tai nusipirke jau puodu rinkini,ir nauja dujine smile.gif nors ir ne maziuko grupei,bet vistiek reikalingi daiktai.
Atsakyti
Bent jau sakė, kad žaislų pirko... Kas ten žino kaip ten iš tikrųjų... ax.gif
Atsakyti
Mes ir visa šeimyna atiduosim savo procentus darželiui, nes daugiau ir neturim kam atiduot rolleyes.gif Nors mūsiškis dar tik pradėjo lankyti ir daugiau nei pusę laiko praserga, bet vis viena tikiuosi, kad ateitį situacija pagerės ir daugiau lankys darželį biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki.Mano sunus lanko paruosiamaja grupe darzeli "Saltinelis"esanti Marijampoleje.Bet as nesu patenkinta mokejimu uz si darzeli,todel norejau paklausti,ar tik "Saltinelyje ar ir kituose darzeliuose reike moketi menesi i prieki?
Atsakyti