Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

QUOTE(irmosius @ 2006 05 16, 00:07)
na as pasidomejeu ta mokyklele tai tikrai yra naujove musu mieste, bet tikrai ateityje bus paklausus dalykas smile.gif  ten ne tik bus vaiko ugdymas, bet ir zaidimai ir jei teveliai nenores vargti ruosiant vaikiukams gimtadieni, gali savo mazuosius patiketi ten dirbancioms moterims smile.gif aisku uz atitinkama mokesti bus daromi vaiku gimtadieniai smile.gif  o siaip jei kam reikia iseiti valandai ar dviems ir nera kur palikti vaikiuka, uz visai nedideli mokesti galima ji patiketi aukletojoms blush2.gif tikrai nebloga reklama cia sukurpiau biggrin.gif  biggrin.gif  kaipavo giriu biggrin.gif , o is tiesu nueikit ir pacios pamatysit kaip ten smagu vaikams smile.gif  del visa ko parasysiu adresa ir telefona  adresas;    vaiku zaidimu studija  "kodelcius" vytauto g 38a,  tel;834353717, 868914147.

Atsakyti
QUOTE(irmosius @ 2006 05 15, 22:07)
na as pasidomejeu ta mokyklele tai tikrai yra naujove musu mieste, bet tikrai ateityje bus paklausus dalykas smile.gif  ten ne tik bus vaiko ugdymas, bet ir zaidimai ir jei teveliai nenores vargti ruosiant vaikiukams gimtadieni, gali savo mazuosius patiketi ten dirbancioms moterims smile.gif aisku uz atitinkama mokesti bus daromi vaiku gimtadieniai smile.gif  o siaip jei kam reikia iseiti valandai ar dviems ir nera kur palikti vaikiuka, uz visai nedideli mokesti galima ji patiketi aukletojoms blush2.gif tikrai nebloga reklama cia sukurpiau biggrin.gif  biggrin.gif  kaipavo giriu biggrin.gif , o is tiesu nueikit ir pacios pamatysit kaip ten smagu vaikams smile.gif  del visa ko parasysiu adresa ir telefona :KODELCIUS:  VYTAUTO38A

Na tiesa sakant labai sudomino g.gif o nuo kokio amziaus vaikucius ten galima atvesti ax.gif ir kiek mazdaug kainuoja valanduke rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maza @ 2006 05 30, 00:08)
Na tiesa sakant labai sudomino g.gif o nuo kokio amziaus vaikucius ten galima atvesti ax.gif ir kiek mazdaug kainuoja valanduke rolleyes.gif

per kapsus girdejau, kad darbo dienom pagloboja vaikelius nuo 3 metu thumbup.gif del mokescio nezinau, bet gali telefonu pasiteirauti
Atsakyti
Labas vakaras ax.gif NA aš čia truputį ne į temą ,bet labai noriu sužinoti ar labai sirgo jūsų vaikučiai kai pradėjot leisti į darželį? g.gif Ir kaip sekėsi pirmom dienom darželį? rolleyes.gif Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutkė: 03 birželio 2006 - 21:49
listen.gif listen.gif lens.gif lens.gif lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2006 06 10, 16:38)
listen.gif  listen.gif  lens.gif  lens.gif  lens.gif

pareik namo(į savo temą)-papasakosiu tongue.gif
Atsakyti
va va ir man tas kodelcius uzkliuvo...kokios ten kainos? ir kuo jie ten tiksliai uzsiima: labiau darzelis, ar labiau toks zaidimu kambarys kaip euroopa?
Atsakyti
buvom nueje i ta kodelciu ir nedirbo unsure.gif nesuprantu. cia jie gal tik gimtadienius organizuoja... man labai gerai butu, kad butu galima porai valandu palikt maziu, nes noriu sportuot! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramunija: 28 birželio 2006 - 18:39
tai jie dirba tik nuo vienuolikos ryto blink.gif iki astuoniu vakaro. kiek zinau tai ryte dar ir pamokeles buna. o valanda prieziuros kainuoja penkis litus, manau nera labai brangu smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,
as savo mazosios i darzely neleisiu, nes pacios su sese buvom skiaudziamos, o ir dabar tenka isgirst kad vaikai netgi buna prigrasinami, jog nepasakotu tevam jog yra skriadziami, aukletojos daznai netgi laiko neturi uzsiimti su vaiku, mano pana hiperaktyvi, tad su jai reikia daug demesio, o darzelyje ji jo tikrai negaus.
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2006 05 01, 15:12)
Laba diena.o kokioj galvėj šis daržėlis? g.gif mes ir galvojam pradėt eit nuo rudenio tik nežinau į kokį geriausia,mes gyvenam draugystės galvėj ir mum per balkoną matosi darželis tik nežinau jo pavadinimo  blush2.gif sakė 7 darželis.gal žinot apie šį darželį kokius atsiliepimus? ax.gif

Na aš irgi iš pradžių į šį norėjau kai nuėjau iškarto buvo pareikšta , kad vaikučius reikia užrašyti ką tik gimusius. Po to pradėjau ieškoti pažįstamų. radau bet tada buvo tokia kalba na va sunkūs langai galėtumėt prisidėti grupei žaliuzių reikia. O kokie ten langai blink.gif tada bandėm į 5 darželį kur prie medijos jaunimo gatvėje. bet ten tik nuo 3 metukų , nors jeigu būtume labai pazirzę turbūt būtų priėmę. bet bijojom kad mažės neskriaustų dičkiai, nes mūsiškė buvo metukų su trupučiu.

QUOTE(Ruslana @ 2006 05 01, 16:00)
NeringaJ,
dabar i bet kuriam lopsely- darzely man rodos "be blatu" gali vietuke gauti, net  jei vaikelis ir jaunesnis pora menesiu, pacios siulo, kad galima butu susitarti  thumbup.gif

Na manau kad ne kiekvienam. bent jau mums į 7 norint papult reikėjo blatų.

QUOTE(Jutkė @ 2006 06 03, 21:48)
Labas vakaras  ax.gif  NA aš čia truputį ne į temą ,bet labai noriu sužinoti ar labai sirgo jūsų vaikučiai kai pradėjot leisti į darželį? g.gif  Ir kaip sekėsi pirmom dienom darželį?  rolleyes.gif  Ačiū  mirksiukas.gif

maniškė sirgo labai daug. Būdavo 2 savite į darželį 3 namuose. kažkoks košmaras. taigi būdavo moki už darželį ir dar plius auklei. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!
As asmeniskai savo suneli vedziau i Vaivorykste ir tikrai neturiu priekiastu. Per 4metus nei karto nerinko jokiems langams, kiliminems dangoms ar dar kam nors.
Ir savo mazaja vesiu tik i vaivorykste.
Atsakyti