Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

QUOTE(Algele @ 2009 01 09, 14:09)
Mamytes man rupi darzelis Nykstukas, jai vedate vaikucius kai kurios, gal galit atsiliepimu konkreciu, kokia grupe geriausia jusu nuomone, aukletojos kurios geros, kaip su lavinimu vaikuciu siame darzelyje? ar nemanot kad zaislu asortimentas gan siauras. Nu zodziu idomi bet kokia nuomone. As vedu mergaite savaite tiktai, dar savo nuomones galutines neturiu,labai sunku nuspresti kai neturi su kuo palyginti. Mazylei 1,6 men jauciasi gerai,jai svarbu vaiku yra smile.gif o man mamai rupi rupi ..  smile.gif

QUOTE(Algele @ 2009 01 09, 16:12)
Vaikuciu turetu buti iki 15 , bet as ten pakolkas tiek nemaciau , 7 max buvo. Gal serga net nezinau, bet pabandyk kazkaip isitikinus , kad vietu yra.

Kažkodėl man taip atrodo kad mūsų vaikučiai vienoj grupėj blush2.gif Kokią grupę jūs lankot? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna @ 2009 01 09, 19:59)
Kažkodėl man taip atrodo kad mūsų vaikučiai vienoj grupėj blush2.gif Kokią grupę jūs lankot? mirksiukas.gif

Lankom drugeliu grupe.
Atsakyti
QUOTE(Algele @ 2009 01 10, 00:20)
Lankom drugeliu grupe.

Mes irgi drinks_cheers.gif vadinasi atspėjau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna @ 2009 01 10, 17:39)
Mes irgi drinks_cheers.gif vadinasi atspėjau thumbup.gif

Seniai lankot? kaip jums patinka? sunelis Dovydas kaip supratau smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(Algele @ 2009 01 11, 12:22)
Seniai lankot? kaip jums patinka? sunelis Dovydas kaip supratau smile.gif?

Taip Dovydas, o jūsų mergaitės vardukas koks? blush2.gif
Mes lankom nuo pat pradžių: rugsėjo 1 dienos biggrin.gif Šiaip labai bijojau darželio, buvo daug dalykų dėl kurių labai pergyvenau, ačiū dievui kad viskas tik ir liko baimėm thumbup.gif Esu be galo patenkinta grupe ir auklėtojom, ypač auklėtoja Danute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Visai nesigailiu pasirinkus šitą darželį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Algele @ 2009 01 09, 13:09)
Mazylei 1,6 men jauciasi gerai,jai svarbu vaiku yra smile.gif

O tai vienoj grupėj jūsų mergytė 1,6 metukų ir Jaunos Dovydukas 2 metukų ir 11 mėn.? Toks didelis amžiaus skirtumas ir vienoj grupėj? g.gif Tai ten vienoj grupėj nuo 1 iki 3 metukų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2009 01 11, 20:56)
O tai vienoj grupėj jūsų mergytė 1,6 metukų ir Jaunos Dovydukas 2 metukų ir 11 mėn.? Toks didelis amžiaus skirtumas ir vienoj grupėj? g.gif  Tai ten vienoj grupėj nuo 1 iki 3 metukų? g.gif

Mano Dovydukas ten vyriausias, dauguma vaikučių apie 2 metukų rolleyes.gif Nežinau kodėl patalpino jį į tą grupę, gal kitoj nebuvo vietos kai prašėm priimt g.gif Pradžioj ir man šitas klausimas nedavė ramybės, bet dabar apsipratau ir nenoriu keist grupės blush2.gif Tuo labiau kad vaikas gerai jaučiasi šitoj grupėj, eina ė ją su džiaugsmu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna @ 2009 01 11, 20:38)
Mano Dovydukas ten vyriausias, dauguma vaikučių apie 2 metukų rolleyes.gif Nežinau kodėl patalpino jį į tą grupę, gal kitoj nebuvo vietos kai prašėm priimt g.gif Pradžioj ir man šitas klausimas nedavė ramybės, bet dabar apsipratau ir nenoriu keist grupės blush2.gif Tuo labiau kad vaikas gerai jaučiasi šitoj grupėj, eina ė ją su džiaugsmu thumbup.gif

Aišku 4u.gif Svarbu vaikui viskas gerai, patinka ir nori eiti mirksiukas.gif Tokiu atveju aš ir nenorėčiau nieko keisti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2009 01 11, 22:03)
Aišku 4u.gif  Svarbu vaikui viskas gerai, patinka ir nori eiti mirksiukas.gif  Tokiu atveju aš ir nenorėčiau nieko keisti thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna @ 2009 01 11, 21:35)
Taip Dovydas, o jūsų mergaitės vardukas koks? blush2.gif
Mes lankom nuo pat pradžių: rugsėjo 1 dienos biggrin.gif Šiaip labai bijojau darželio, buvo daug dalykų dėl kurių labai pergyvenau, ačiū dievui kad viskas tik ir liko baimėm thumbup.gif Esu be galo patenkinta grupe ir auklėtojom, ypač auklėtoja Danute thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Visai nesigailiu pasirinkus šitą darželį thumbup.gif

Mūsų mergaitės vardas Nida, irgi labai bijau to darželio maža mano labai, jau su sloga paržygiavo gydžiau per savaitgaly smile.gif jūsų sūnelį žinau , ateina pasitikti jisai dažnai, todėl gal vienintelį ir atsiminiau taip greitai biggrin.gif kažkada su sese atėjom , o jisai tiesia rankutes kad paimti, sako Danutė čia Dovydukas vyriausias smile.gif šiaip aš irgi pakolkas patenkinta auklėtojom, vaikučiai myli kiek pastebėjau ypač Danutę. Tik va kažkaip galvoju kaip su lavinimu , ar užsiima ten su jais, į lauką nežinau sakė draugė kad aplamai retai veda, sunku ten su jais visais matomai... Šiandien aplamai nustebau atėjau žiūriu negriukė mergaitė grupėj, ot faina smile.gif mišri mūsų grupė smile.gif
Papildyta:
Šiaip mano mergelė irgi neverkia kai reikia palikti, tai gal vaikai jaučia kad gerai yra, svarbiausia su noru eina, tikėkimės bus viskas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(era27 @ 2009 01 11, 23:03)
Aišku 4u.gif  Svarbu vaikui viskas gerai, patinka ir nori eiti mirksiukas.gif  Tokiu atveju aš ir nenorėčiau nieko keisti thumbup.gif

O tu pati kada žadi į daržely leisti ?
Atsakyti
QUOTE(Algele @ 2009 01 12, 11:17)
1 šiaip aš irgi pakolkas patenkinta auklėtojom,
2 į  lauką nežinau sakė draugė kad aplamai retai veda, sunku ten su jais visais matomai...
3 Šiandien aplamai nustebau atėjau žiūriu negriukė mergaitė grupėj, ot faina smile.gif
Papildyta:
4 Šiaip mano mergelė irgi neverkia kai reikia palikti, tai gal vaikai jaučia kad gerai yra, svarbiausia su noru eina, tikėkimės bus viskas  thumbup.gif

1 thumbup.gif
2 mes su dukriuku kasdien aplinkui vaikštome, tai nepasakyčiau, kad retai. blink.gif Labai dažnai būna lauke. Bet gal ne patys mažiausi, g.gif kažkaip neatkreipiau dėmesio. Mažiukus gal rečiau veda, su jais visgi daugiau vargo. Bet kai geras oras ten tik marma tie vaikiukai.
3 Kaip faina thumbup.gif
4 Svarbu jiems gerai, tada ir mamai lengviau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Algele @ 2009 01 12, 11:22)
O tu pati kada žadi į daržely leisti ?

Esu užrašiusi nuo 2009 09, bet praeito rugsėjo pabaigoj ar spalio pradžioj buvau nuėjusi pasižiūrėti, nes galvoju vesti anksčiau jei vietų būtų. Tai užsirašė ir žadėjo pranešti kaip bus laisva. Bet iki šiol nieko negirdėti. g.gif Aišku galėjau ir pati nueit pasižiūrėt, vistiek kasdien aplink vaikštau, bet kažkaip nesinori taip įkyriai lyst. Naivuolė patikėjau, kad tikrai praneš, kai tik atsilaisvins. blush2.gif
Pasirodo taip nebūna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2009 01 12, 13:35)
Esu užrašiusi nuo 2009 09, bet praeito rugsėjo pabaigoj ar spalio pradžioj buvau nuėjusi pasižiūrėti, nes galvoju vesti anksčiau jei vietų būtų. Tai užsirašė ir žadėjo pranešti kaip bus laisva. Bet iki šiol nieko negirdėti. g.gif  Aišku galėjau ir pati nueit pasižiūrėt, vistiek kasdien aplink vaikštau, bet kažkaip nesinori taip įkyriai lyst. Naivuolė patikėjau, kad tikrai praneš, kai tik atsilaisvins. blush2.gif
Pasirodo taip nebūna verysad.gif

Žinok tikrai nueik, ten visos mamos panašei daro, jai dar kasdien praeini, tai visai tau nesunku, manau tikrai priims, nes žinai nelysi į akis sakys nelabai ir reikia, ir aišku kitus priima , kas įkyresni. Tu užsirašiusi dar jaučiu prieš mus, tai va matai kokia tvarka ..žodžiu laukiam grupėje drugeliai wub.gif smile.gif
Atsakyti