Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

QUOTE(colka @ 2008 11 18, 18:57)
as vedu i darzeli - lopseli RUTA tai esu labai patenkinta..aukletojos nuostabios ir vaikutis noriai eina-nebuvo jokiu oziuku ar verkimu:)

drinks_cheers.gif ir as apie si darzeli esu girdejus tik gerus atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytės 4u.gif norėjau paklausti kiek reikia mokėti už darželį? čia būtent kalbu apie "Pasaką"ar yra kokios nuolaidos vienišoms mamoms? g.gif dėkui
Atsakyti
QUOTE(ladybird77777 @ 2008 11 22, 18:33)
sveikos mamytės 4u.gif norėjau paklausti kiek reikia mokėti už darželį? čia būtent kalbu apie "Pasaką"ar yra kokios nuolaidos vienišoms mamoms? g.gif dėkui

mes einam i pasaka,tai jei vesit kiekviena d.tai iseina apie150lt.nu ziurint kiekd.bus ejes per men.(mes dabar einam i pasaka,bet ruosiames keisti darzeli,nes papuole prasta grupe doh.gif )sekmes. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 11 23, 13:55)
mes einam i pasaka,tai jei vesit kiekviena d.tai iseina apie150lt.nu ziurint kiekd.bus ejes per men.(mes dabar einam i pasaka,bet ruosiames keisti darzeli,nes papuole prasta grupe doh.gif )sekmes. mirksiukas.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird77777 @ 2008 11 22, 18:33)

visuose darzeliuose mokestis vienodas - su pilnu maitinimu per diena 7.15 lt, lopselio grupese 6.25 berods, plius po 50 cnt uz kiekviena lankyta diena. nors jau nuo nauju metu zada kelt maitinimo kaina, tai dar kol jus eisit, tikrai bus brangiau rolleyes.gif
o lengvatos yra tik tiems vaikams, kuriu tevelio visai nera irasyta gimimo liudijime arba tevelis yra mires 4u.gif dar nemokama uz darzelius yra jei vaikutis turi vidutiniu, sunkiu arba labai sunkiu sutrikimu, pvz regos, klausos, judejimo ir pan. na ir dar ivairiu tu lengvatu yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne1984 @ 2008 11 24, 11:04)
visuose darzeliuose mokestis vienodas - su pilnu maitinimu per diena 7.15 lt, lopselio grupese 6.25 berods, plius po 50 cnt uz kiekviena lankyta diena. nors jau nuo nauju metu zada kelt maitinimo kaina, tai dar kol jus eisit, tikrai bus brangiau rolleyes.gif
o lengvatos yra tik tiems vaikams, kuriu tevelio visai nera irasyta gimimo liudijime arba tevelis yra mires 4u.gif  dar nemokama uz darzelius yra jei vaikutis turi vidutiniu, sunkiu arba labai sunkiu sutrikimu, pvz regos, klausos, judejimo ir pan. na ir dar ivairiu tu lengvatu yra mirksiukas.gif

labai dėkoju 4u.gif pas mus kaip tik ir nėra to "tėvelio" tai galiu tikėtis kažkokių nuolaidų thumbup.gif o priimant į darželį atsižvelgia kad viena augini vaikutį?ta prasme gal be eilės priima? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(colka @ 2008 11 18, 17:57)
as vedu i darzeli - lopseli RUTA tai esu labai patenkinta..aukletojos nuostabios ir vaikutis noriai eina-nebuvo jokiu oziuku ar verkimu:)

Mano vyresnioji jį lankė nuo lopšelio iki paruošiamukų, dabar mažoji ten mielai leidžia laiką thumbup.gif clap.gif Jei ateinu anksčiau pasiimti, tai būna ašarų ir triukšmo, doh.gif taip nori pasilikti dar darželyje
Atsakyti
Mamytes man rupi darzelis Nykstukas, jai vedate vaikucius kai kurios, gal galit atsiliepimu konkreciu, kokia grupe geriausia jusu nuomone, aukletojos kurios geros, kaip su lavinimu vaikuciu siame darzelyje? ar nemanot kad zaislu asortimentas gan siauras. Nu zodziu idomi bet kokia nuomone. As vedu mergaite savaite tiktai, dar savo nuomones galutines neturiu,labai sunku nuspresti kai neturi su kuo palyginti. Mazylei 1,6 men jauciasi gerai,jai svarbu vaiku yra smile.gif o man mamai rupi rupi .. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Algele @ 2009 01 09, 13:09)
Mamytes man rupi darzelis Nykstukas, jai vedate vaikucius kai kurios, gal galit atsiliepimu konkreciu, kokia grupe geriausia jusu nuomone, aukletojos kurios geros, kaip su lavinimu vaikuciu siame darzelyje? ar nemanot kad zaislu asortimentas gan siauras. Nu zodziu idomi bet kokia nuomone. As vedu mergaite savaite tiktai, dar savo nuomones galutines neturiu,labai sunku nuspresti kai neturi su kuo palyginti. Mazylei 1,6 men jauciasi gerai,jai svarbu vaiku yra smile.gif o man mamai rupi rupi ..  smile.gif

Ilagai laukėt kol priėmė? Didelė eilė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2009 01 09, 15:38)
Ilagai laukėt kol priėmė? Didelė eilė? g.gif

Laukeme apie 2 menesius kazkur, vis pasiteiravome direktores kas kaip, ir pries naujus vyras nuejo , sako atveskit nes 2 vaikai issikele ar kazkas ten, taip ir papuolem.
Atsakyti
QUOTE(Algele @ 2009 01 09, 13:56)
Laukeme apie 2 menesius kazkur, vis pasiteiravome direktores kas kaip, ir pries naujus vyras nuejo , sako atveskit nes 2 vaikai issikele ar kazkas ten, taip ir papuolem.

Ačiū smile.gif Reiks ir mums nueit pasižiūrėti. Norėtume ir mes pradėt lankyti. O daug vaikučių grupėje? g.gif
Nežinot, o gal kartais dar yra ta kita vieta laisva? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo era27: 09 sausio 2009 - 14:05
QUOTE(era27 @ 2009 01 09, 16:04)
Ačiū smile.gif  Reiks ir mums nueit pasižiūrėti. Norėtume ir mes pradėt lankyti. O daug vaikučių grupėje? g.gif
Nežinot, o gal kartais dar yra ta kita vieta laisva? g.gif

Vaikuciu turetu buti iki 15 , bet as ten pakolkas tiek nemaciau , 7 max buvo. Gal serga net nezinau, bet pabandyk kazkaip isitikinus , kad vietu yra.
Atsakyti