Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

QUOTE(LLaura @ 2008 10 02, 12:52)
Sveikos mamytės 4u.gif  norėčiau paklausti Jūsų ar vedate savo mažylius į Pasaką, į lopšelinukų grupę? Mes buvome užsirašę dar pernai rugsėjį, tada mano mažylei buvo keli mėnesiai, tai labai tikėjausi kad nuo šio rugsėjo jau galėsime keliauti į darželį ir bandrauti su kitais vaikais. Nuėjau prieš rugsėjo pirmąją į darželį pasidomėti kada jau mes galime pradėti jį lankyti, ir ką Jūs galvojate, direktorė pareiškė, kad išvis nėra šiais metais mažiukų vaikučių grupės ir kad mes likom "ant ledo"...Bandžiau dar prašyti kad gal atsirastų vieta pas vyresnius vaikučius, esu girdėjusi kad mažiukus priima pas vyresnius vaikučius į grupes, jei labai jau reikia,nes noriu eiti dirbti, noriu būti ir bendrauti su žmonėmis, atsibodo jau namuose sėdėt, o manau ir pačiam vaikui geriau kad gali bendrauti su kitais vaikais, tai ji ant manęs vos šaukti nepradėjo, sako: tai ką negi jau tas vaikas taip atsibodo, kad jau į darželį išgrūsti taip nori,o gal jau visai valgyt neturit ką....tai likau ''apšalus'', pasijaučiau kaip...net nežinau kas...Galvoju dieve kas čia blogo kad pusantrų metukų mergaitę noriu leisti į darželį...Tai taip ir nesupratau ar ten tikrai nėra tos mažiukų grupės, ar reikėjo ten man jai kyšį nešti, kad priimtų g.gif

Dabar užsirašėm į Nyštuką, jau kitą savaitę gal pradėsim, nes irgi dar laukėm kol priims. Esu visko girdėjusi apie tą darželį, ir gero ir blogo...bet kaip matau nėra tokio darželio, apie kurį būtų tik gerai, yra visokių, tai pradėsim eiti ir matysiu kaip bus...labai tikiuosi kad viskas bus gerai ax.gif  O Pasakos darželio direktore, tai labai nusivyliau, niekad daugiau ten neisiu schmoll.gif

as tai irgi patariu dar pabuti savo savo mazute namuose, juk prasidejo pats idomumas su ja, gali uzsiimti ir ivairia veikla - piesti, lipdyti, skaityti knygeles jau ir zaisti pradeda savarankiskai gali laiko skirti ir sau, o i darzeli visada spesi, ten tik laukia ligos mazyliu. Odirbti galesi, juk dar visas gyvenimas pries akis... Tad gerai pagalvok mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės
O aš sutinku, kad bent po pusę dienukės vaikučius reikėtų pratint nuo mažumės, nes aš saviškę nuvedžiau trijų metukų, tai teko atsiimt, nes pradėjo naktim nemiegot ir sapnuot darželį. verysad.gif
Nors beabejo, priklauso nuo vaikučio, gal kitam ir nieko, bet manau mažesni greičiau pripranta
O dėl ,,Pasakos,, tai ir aš nusivyliau, nes tempė gumą ir ant galo vis tiek nepriėmė, bandėm ir kyšį pasiūlyt per pazystamus, bet atseit ji neima.
O į ,,Nykštuką,, vedžiau savo didžiąją ir buvau super patenkinta.
Atsakyti
labas mamytės smile.gif aš galiu savo nuomonę pareikšti, dar ne kaip mamytė, mano vaukiukas dar pilvelį, jau 15savaitę nestuke.gif clap.gif
kadangi dirbu pedagoginį darbą, tenka labai daug darželių pabuvoti, per papildomą veiklą pabendrauti su darželių auklėtiniais mirksiukas.gif , tai man didžiausią įspųdį yra palikęs darželis Šaltinėlis, išvysų darželių jame išsiskyrė auklėtojų gerumas, nuoširdumas, kūtybiškumas, tai pat ir vaikučiai atėję į mano vedamas pamokėles išsiskirdavo savo darusme, bei noru užsiimti papildoma veikla
Žinoma ne visuose darželiuose aš lankiausi, bet iš tiek kiek teko padirbėti Šaltinėlis paliko geriausią įspūdį ax.gif
Atsakyti
Manau kiekvienas darželis turi savų pliusų ir savų minusų. Eisim į Nykštuką ir tikiuosi kad ten viskas bus gerai...Noriu kad mano mergytė bendrautų su kitais savo amžiaus vaikučiais, matau kaip jai patinka būti su vaikais, kai nuvažiuojam pas kanors į svečius kur būna mažų vaikučių, tai būna didelė problema ją iš ten išsivešti... pradėsim lankyti darželį ir pažiūrėsim kaip mum ten seksis, pavesiu savaitę ar dvi ir matysiu kaip bus su palikimu darželyje ir su ligomis, juk bet kada vaikutį gali iš ten pasiimti, nenorės, nepatiks ar sirgs išvien, juk nesakau kad versiu ją ten būtinai būti. Jei patiks, noriai liks, kodėl gi nesuteikus vaikui tokio malonumo būti kasdien su vaikais, o su mama tėveliais galės būti vakarais ir savaitgaliais... čia yra tokia mano nuomonė ax.gif kas man nepritaria tai ir nepritarkit ax.gif kiekvienas žmogus turi savo nuomonę, kiekviena mama žino kas jos vaukučiui yra geriausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LLaura @ 2008 10 07, 13:05)
Manau kiekvienas darželis turi savų pliusų ir savų minusų.  Eisim į Nykštuką ir tikiuosi kad ten viskas bus gerai...Noriu kad mano mergytė bendrautų su kitais savo amžiaus vaikučiais, matau kaip jai patinka būti su vaikais, kai nuvažiuojam pas kanors į svečius kur būna mažų vaikučių, tai būna didelė problema ją iš ten išsivešti... pradėsim lankyti darželį ir pažiūrėsim kaip mum ten seksis, pavesiu savaitę ar dvi ir matysiu kaip bus su palikimu darželyje ir su ligomis, juk bet kada vaikutį gali iš ten pasiimti, nenorės, nepatiks ar sirgs išvien, juk nesakau kad versiu ją ten būtinai būti. Jei patiks, noriai liks, kodėl gi nesuteikus vaikui tokio malonumo būti kasdien su vaikais, o su mama tėveliais galės būti vakarais ir savaitgaliais... čia yra tokia mano nuomonė ax.gif  kas man nepritaria tai ir nepritarkit ax.gif  kiekvienas žmogus turi savo nuomonę, kiekviena mama žino kas jos vaukučiui yra geriausia ax.gif

Visiskai su jumis sutinku smile.gif
Mes irgi eisim į Nykštuką biggrin.gif Nuo ateinančio rugsėjo smile.gif Nuo kada jūs vesit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2008 10 07, 14:28)
Visiskai su jumis sutinku smile.gif
Mes irgi eisim į Nykštuką biggrin.gif  Nuo ateinančio rugsėjo smile.gif  Nuo kada jūs vesit? g.gif

mes jau turėjome pradėti eiti nuo šios savaitės, bet mūsų mašina servise jau antra savaitė ax.gif , o šį savaitgalį sugedo ir tėvelio mašina doh.gif tai gi dabar laukiam kol bent vieną sutvarkys ir jau pradėsim eiti thumbup.gif
Atsakyti
Aš saviškį metus vedžiau į Nykštuką Priekaištų neturiu, darželis neblogas nors mažius į jį ėjo nelabai noriai. Bet ir didelių problemų nebuvo, tik sirgo labai. Ir nor 1,5 metų mokėjo daugybę dainelių ir eilėraštukų, pradėjo kategoriškai atsisakinėti juos sakyti.
O nuo rugsėjo 1 d. vedu į Mokolų pradinę mokyklą darželį. Tai vaikas visiškai pasikeitė. Esu super patenkinta. thumbup.gif Dabar ir keliasi noriai rytais ir net savaitgalį ruošiasi į darželį, vos atkalbu, kad nedirba. blink.gif Ir daineles tik murma, eilėraštukus deklamuoja. Ir iš vakaro ruošiasi kokį žaislą nešis. dabar jam 3 metai. Matyt labai tiko auklėtojos.
Atsakyti
mes nuo rugsejo keliausim i "Sypsenele" cia vyresnelis eis maziukas dar pabus namie. smile.gif
nelabai istikruju zinau apie sita darzeli bet jis mums arciausiai namu bus patogiausia is jo pasiimti.Ir ten dirba mano aukletoja pas kuria as lankiau darziuka, labai gera moteris atsidavusi darbui ir labai myli vaikiukus.
Atsakyti
O mano berniukai eina i "Vaivorykste" mum ten labai , labai patinka.. daug veikslos, baseinas. geros aukletojos, maistas, aplinka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 06 15, 17:14)
Sveiki.Mes ruosiames savo mazyli leisti i darzeli "Pasaka".Jau vien pagalvojus,kad arteja rugsejis,kaupiasi asaros akyse,kaip reikes savo aukseli kazkur palikti.Nuo pat gimimo nei dienos nebuvom issiskyre. verysad.gif Nieko nezinau apie si darzeli,todel tikiuosi zinancios mamytes kazkiek mane  apsvies unsure.gif Na o direktore tai is tikruju man nepatiko schmoll.gif sakiau vyrui jei reikes,tai nesiu kysiu kiek reikes,kad tik mano suneli gerai ten priziuretu.

nu nezinau, kaip cia tas poziuris nesiu kysius, kad tik mano vaika priziuretu, ten ir taip priziuri vaikus.

QUOTE(LLaura @ 2008 10 02, 12:52)
Sveikos mamytės 4u.gif  norėčiau paklausti Jūsų ar vedate savo mažylius į Pasaką, į lopšelinukų grupę? Mes buvome užsirašę dar pernai rugsėjį, tada mano mažylei buvo keli mėnesiai, tai labai tikėjausi kad nuo šio rugsėjo jau galėsime keliauti į darželį ir bandrauti su kitais vaikais. Nuėjau prieš rugsėjo pirmąją į darželį pasidomėti kada jau mes galime pradėti jį lankyti, ir ką Jūs galvojate,

Mano mergaite lanko darzeli si pradejo budama 1,7 men , dabar jau treti metai eina, galiu pasakyti, kad musu akletojos tai thumbup.gif , o apie kitas, tai nieko nezinau, nes darzelis, tai didelis ir aukletoju yrs visokiu, taigi visiems vistiek neitiksi.
Atsakyti
laba diena mamytes,as savo mergyte esu uzrasius darzeli kuris vaicaicio gatveje yra,man ten prie pat namu,bet nezinau tikslaus pavadinimo,koki atsiliepimai?uzrasiau nuo 2009 rugsejo.bet tikriausiai eisiu prasyt kad jau nuo pavasario irasytu,buvimui iki pietu miego,kazin yra tokia galimybe g.gif ?nes mano panele labai bendraujanti,labai nori buti su vaikais.
Atsakyti
as vedu i darzeli - lopseli RUTA tai esu labai patenkinta..aukletojos nuostabios ir vaikutis noriai eina-nebuvo jokiu oziuku ar verkimu:)
Atsakyti