QUOTE(LLaura @ 2008 10 02, 12:52)
Sveikos mamytės norėčiau paklausti Jūsų ar vedate savo mažylius į Pasaką, į lopšelinukų grupę? Mes buvome užsirašę dar pernai rugsėjį, tada mano mažylei buvo keli mėnesiai, tai labai tikėjausi kad nuo šio rugsėjo jau galėsime keliauti į darželį ir bandrauti su kitais vaikais. Nuėjau prieš rugsėjo pirmąją į darželį pasidomėti kada jau mes galime pradėti jį lankyti, ir ką Jūs galvojate, direktorė pareiškė, kad išvis nėra šiais metais mažiukų vaikučių grupės ir kad mes likom "ant ledo"...Bandžiau dar prašyti kad gal atsirastų vieta pas vyresnius vaikučius, esu girdėjusi kad mažiukus priima pas vyresnius vaikučius į grupes, jei labai jau reikia,nes noriu eiti dirbti, noriu būti ir bendrauti su žmonėmis, atsibodo jau namuose sėdėt, o manau ir pačiam vaikui geriau kad gali bendrauti su kitais vaikais, tai ji ant manęs vos šaukti nepradėjo, sako: tai ką negi jau tas vaikas taip atsibodo, kad jau į darželį išgrūsti taip nori,o gal jau visai valgyt neturit ką....tai likau ''apšalus'', pasijaučiau kaip...net nežinau kas...Galvoju dieve kas čia blogo kad pusantrų metukų mergaitę noriu leisti į darželį...Tai taip ir nesupratau ar ten tikrai nėra tos mažiukų grupės, ar reikėjo ten man jai kyšį nešti, kad priimtų
Dabar užsirašėm į Nyštuką, jau kitą savaitę gal pradėsim, nes irgi dar laukėm kol priims. Esu visko girdėjusi apie tą darželį, ir gero ir blogo...bet kaip matau nėra tokio darželio, apie kurį būtų tik gerai, yra visokių, tai pradėsim eiti ir matysiu kaip bus...labai tikiuosi kad viskas bus gerai O Pasakos darželio direktore, tai labai nusivyliau, niekad daugiau ten neisiu
Dabar užsirašėm į Nyštuką, jau kitą savaitę gal pradėsim, nes irgi dar laukėm kol priims. Esu visko girdėjusi apie tą darželį, ir gero ir blogo...bet kaip matau nėra tokio darželio, apie kurį būtų tik gerai, yra visokių, tai pradėsim eiti ir matysiu kaip bus...labai tikiuosi kad viskas bus gerai O Pasakos darželio direktore, tai labai nusivyliau, niekad daugiau ten neisiu
as tai irgi patariu dar pabuti savo savo mazute namuose, juk prasidejo pats idomumas su ja, gali uzsiimti ir ivairia veikla - piesti, lipdyti, skaityti knygeles jau ir zaisti pradeda savarankiskai gali laiko skirti ir sau, o i darzeli visada spesi, ten tik laukia ligos mazyliu. Odirbti galesi, juk dar visas gyvenimas pries akis... Tad gerai pagalvok