Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

Labukas....

Labai nustbau paskaičiusi apie Vaisorykštės darželį... blink.gif unsure.gif dauguma mano draugių veda ten ir yra labai patenkintos. Ir tikrai visos mamos su padėtimi, protingos ir besirūpinančios savo vaikais... Nelabai tikiu... pasakojimas kaip iš tarybinių laikų.... unsure.gif

O mes nuo antradienio pakartotinai žingsniuosim į darželį.... tik tiesa, į kitą... labai bijau... bijau labiau už savo sūnelį... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
nereikia bijoti, juk ne i ligonine vaika guldai. biggrin.gif patikek, jam tik geriau bus su kolektyvu. juk nezadi jo apsikabinus visa gyvenima laikyti. o kuo greiciau vaikas ismoks su kitais kolektyve buti, tuo jam lengviau ateity bus, na o kad adaptuotis reikia, tai naturalu. gali ir paverkti, ir siaip pasikeisti, bet taip jau buna. na o mama yra mama- turi jaudintis per kiekviana vaiko gyvenimo etapa. : unsure.gif
linkiu dideles sekmes pradzioj, o veliau dziaugsies vaiko pasiekimais. esu tuo tikra.
Atsakyti
Na man toki komentarai kelia didelę šypsena, kurios rašo dėl to kad tik netylėt, o kažką parašyt schmoll.gif Aš pati esu mama ir savo pirmąją dukrytę vedžiau i darželį"Vaivorykštė", ir tabar sūnelį mažajį taip pat vedu i šį darželį. Aš labai esu patenkinta ir auklėtojomis, kurios atiduoda savo meilę svetimiems vaikučiams, kurių yra 20 ir daugiau, jos pasiaukoja deda visas pastangas kad jie jaustųsi kaip namuose, maniškė atsimenu net auklėtoją mama vadino, jūs pagalvokit jie su auklėtojomis isbūna nuo pirmadienio iki penktadienio, o mes tik savaitgaliais verysad.gif o kiek visokių darbelių padaro kiek švenčių organizuoja auklėtojos tikriausia nė viename darželyje taip nėra, o kur dar baseinas, šokių pamokėlės, kūno kultūra.......... Aš tik rekomenduočiau darželį " Vaivorykštė" jis pats geriausia ir auklėtojos jame pačios geriausios ir šveniausios.
Atsakyti
O as noreciau pasiguosti, kad su darzeliu susidraugauti labai jau letai sekasi verysad.gif Ryte tik pamato darzelio keliuka ir asaros, ir taip jau trecia savaitele. Ale dar vis tikimes, kad viskas pasikeis i gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alisalija @ 2008 09 16, 10:42)
O as noreciau pasiguosti, kad su darzeliu susidraugauti labai jau letai sekasi  verysad.gif Ryte tik pamato darzelio keliuka ir asaros, ir taip jau trecia savaitele. Ale dar vis tikimes, kad viskas pasikeis i gera  4u.gif

per 1-2 menesius vaikas turi priprast darzelyje, jeigu neiseis, vadinasi metelius dar teks pabut namuose ax.gif sekmes pratinantis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Antilope @ 2008 09 13, 18:03)
Labukas....

Labai nustbau paskaičiusi apie Vaisorykštės darželį... blink.gif  unsure.gif  dauguma mano draugių veda ten ir yra labai patenkintos. Ir tikrai visos mamos su padėtimi, protingos ir besirūpinančios savo vaikais... Nelabai tikiu... pasakojimas kaip iš tarybinių laikų.... unsure.gif

O mes nuo antradienio pakartotinai žingsniuosim į darželį.... tik tiesa, į kitą... labai bijau... bijau labiau už savo sūnelį... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Atsakyti
NA BET IR ATSILIEPIMAI APIE "VAIVORYKŠTĘ" blink.gif
Pati ten dirbau.Tikrai nieko panašaus matyt neteko ,kaip aprasineja kazkokia" stebetoja per langa"!Tikrai yra daug sauniu aukletoju.Ar kartais mamytes ne per daug priekabiauja?Vaikas ryte verkia-naturalu,nes anksti prikeliamas,reikia atsisveikint su teveliais.Lopselinukui sunku isbut visa diena be savu.Ateinat pasiimt-apsiasarojes.Buna kad ir su draugais apsistumdo,pavargsta,per pietu miega nepailsi.Nemanau,kad del to reikia kaltint aukletojas.Padirbtumet keleta dienu grupej,pamatytumet kiek neigiamu emociju vaikas atsinesa is namu.
Atsakyti
Aguonele, tavo stresavimas ziurint per langa yra mazu maziausiai juokingas. Is cia perkskaitytu zinuciu, man baisiausiai pasirode Ausres pamastymai. Vat tokiu mamu vaiku isvis nereiketu leisti i darzeli schmoll.gif Vesti sergancius vaikus i kolektyva yra grieztai draudziama.
O vaizduoti didvyre turint du vaikus manau cia irgi ne vieta. g.gif Nes turiu du vaikus ir apsidirbu. O darzelis cia jau ne prie ko.
Atsakyti
QUOTE(jauna @ 2008 08 18, 09:55)
O kuo būtent buvai nepatenkinta šiame darželyje?  blush2.gif Man įdomu, nes mano sūnus jį pradės lankyti, tad įdomu ko galiu tikėtis g.gif  blush2.gif

pirmiausiai tai zaislu tame darzelyje mazai arba jie nutriuse...nezinau kuo tie vaikai zaidzia, antra nepatiko kad reikejo ka tik atejus nupirkti indus is ko vaikai valgys, o kiekviena karta pasiemus vaikuti jo rubai nuo maisto budavo siaubingi, toksvaizdas kad sriuba ir kotleta jam meto ant rubeliu ir siaip man ten tokia netvarka trenke, o vaikas klykdavo. perejus i vaivorykste jis labai greit adaptavosi ir niekada vaiko neradau kazkokio sriubos apibuizoto
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2008 09 27, 06:55)
pirmiausiai tai zaislu tame darzelyje mazai arba jie nutriuse...nezinau kuo tie vaikai zaidzia, antra nepatiko kad reikejo ka tik atejus nupirkti indus is ko vaikai valgys, o kiekviena karta pasiemus vaikuti jo rubai nuo maisto budavo siaubingi, toksvaizdas kad sriuba ir kotleta jam meto ant rubeliu ir siaip man ten tokia netvarka trenke, o vaikas klykdavo. perejus i vaivorykste jis labai greit adaptavosi ir niekada vaiko neradau kazkokio sriubos apibuizoto

Maniškis jau beveik mėnesis lanko tą darželį rolleyes.gif Tiesą sakant, buvau visko prisiklausius ir labai bijojau, net galvojau paskutinėm dienom lėkt į kokį kitą ir perrašyt blush2.gif Bet kolkas tikrai labai džiaugiuosi darželiu ir auklėtojom thumbup.gif Maniškis labai greit apsiprato, niekada neradau verkiančio, purvino, šlapio ar dar kažkokio schmoll.gif Žaislų irgi manau yra pakankamai vaikam, yra supynės, akvariumukas thumbup.gif Tikrai esu patenkinta ir nesigailiu kad į jį vedu savo mažiuką thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif norėčiau paklausti Jūsų ar vedate savo mažylius į Pasaką, į lopšelinukų grupę? Mes buvome užsirašę dar pernai rugsėjį, tada mano mažylei buvo keli mėnesiai, tai labai tikėjausi kad nuo šio rugsėjo jau galėsime keliauti į darželį ir bandrauti su kitais vaikais. Nuėjau prieš rugsėjo pirmąją į darželį pasidomėti kada jau mes galime pradėti jį lankyti, ir ką Jūs galvojate, direktorė pareiškė, kad išvis nėra šiais metais mažiukų vaikučių grupės ir kad mes likom "ant ledo"...Bandžiau dar prašyti kad gal atsirastų vieta pas vyresnius vaikučius, esu girdėjusi kad mažiukus priima pas vyresnius vaikučius į grupes, jei labai jau reikia,nes noriu eiti dirbti, noriu būti ir bendrauti su žmonėmis, atsibodo jau namuose sėdėt, o manau ir pačiam vaikui geriau kad gali bendrauti su kitais vaikais, tai ji ant manęs vos šaukti nepradėjo, sako: tai ką negi jau tas vaikas taip atsibodo, kad jau į darželį išgrūsti taip nori,o gal jau visai valgyt neturit ką....tai likau ''apšalus'', pasijaučiau kaip...net nežinau kas...Galvoju dieve kas čia blogo kad pusantrų metukų mergaitę noriu leisti į darželį...Tai taip ir nesupratau ar ten tikrai nėra tos mažiukų grupės, ar reikėjo ten man jai kyšį nešti, kad priimtų g.gif

Dabar užsirašėm į Nyštuką, jau kitą savaitę gal pradėsim, nes irgi dar laukėm kol priims. Esu visko girdėjusi apie tą darželį, ir gero ir blogo...bet kaip matau nėra tokio darželio, apie kurį būtų tik gerai, yra visokių, tai pradėsim eiti ir matysiu kaip bus...labai tikiuosi kad viskas bus gerai ax.gif O Pasakos darželio direktore, tai labai nusivyliau, niekad daugiau ten neisiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LLaura @ 2008 10 02, 13:52)
Sveikos mamytės 4u.gif  norėčiau paklausti Jūsų ar vedate savo mažylius į Pasaką, į lopšelinukų grupę? Mes buvome užsirašę dar pernai rugsėjį, tada mano mažylei buvo keli mėnesiai, tai labai tikėjausi kad nuo šio rugsėjo jau galėsime keliauti į darželį ir bandrauti su kitais vaikais. Nuėjau prieš rugsėjo pirmąją į darželį pasidomėti kada jau mes galime pradėti jį lankyti, ir ką Jūs galvojate, direktorė pareiškė, kad išvis nėra šiais metais mažiukų vaikučių grupės ir kad mes likom "ant ledo"...Bandžiau dar prašyti kad gal atsirastų vieta pas vyresnius vaikučius, esu girdėjusi kad mažiukus priima pas vyresnius vaikučius į grupes, jei labai jau reikia,nes noriu eiti dirbti, noriu būti ir bendrauti su žmonėmis, atsibodo jau namuose sėdėt, o manau ir pačiam vaikui geriau kad gali bendrauti su kitais vaikais, tai ji ant manęs vos šaukti nepradėjo, sako: tai ką negi jau tas vaikas taip atsibodo, kad jau į darželį išgrūsti taip nori,o gal jau visai valgyt neturit ką....tai likau ''apšalus'', pasijaučiau kaip...net nežinau kas...Galvoju dieve kas čia blogo kad pusantrų metukų mergaitę noriu leisti į darželį...Tai taip ir nesupratau ar ten tikrai nėra tos mažiukų grupės, ar reikėjo ten man jai kyšį nešti, kad priimtų g.gif

Dabar užsirašėm į Nyštuką, jau kitą savaitę gal pradėsim, nes irgi dar laukėm kol priims. Esu visko girdėjusi apie tą darželį, ir gero ir blogo...bet kaip matau nėra tokio darželio, apie kurį būtų tik gerai, yra visokių, tai pradėsim eiti ir matysiu kaip bus...labai tikiuosi kad viskas bus gerai ax.gif  O Pasakos darželio direktore, tai labai nusivyliau, niekad daugiau ten neisiu schmoll.gif

Mano nuomone, jei tik gali, dar paaugink savo mažiukę pati, tokio amžiaus vaikučiam tikrai geriau būti su mama, o ne darželyje... Tai bet kuri pedagogė pasakys, ir, manau, bet kuri mama, kuri su tuo susidūrė... Nebent tikrai nėra kitos išeities. unsure.gif
Atsakyti