Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

QUOTE(DOMINUKE @ 2008 07 21, 13:11)
Buvom nueje siandien i savo darzeli "Pasaka".Tai jau iskabinti sarasai kas kokioj grupej.Tai va,susizinojom ka reikia atsinesti i darzeli,ir lauksim rugsejo. ax.gif

o tai jau susirinkimas buvo ar tik šiaip viską susakė ko reikės į darželį? g.gif
Atsakyti
prasides vaikuciam vargeliai verysad.gif o as nusprendziau, kad savo maziulio dar nevesiu, bandysiu su busimu leliuku ir su juo buti namuose, mama be to dirba kas antra diena, tai jei jau labai nesusitvarkysiu tai nuvesiu vis pas ja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitcka @ 2008 07 21, 23:09)
o tai jau susirinkimas buvo ar tik šiaip viską susakė ko reikės į darželį? g.gif

Na man nieko nesake apie joki susirinkima schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2008 07 16, 20:26)
Ačiū už info. 4u.gif  Reiškias už poros savaičių teks keliauti biggrin.gif

sveikos mamytes, na mano sunaus pirmas darzelis buvo nykstukas, kuriuo buvau nepatenkinta...gerai kad blato deka po 3 menesiu perejau i vaivorykste ir esu labai patenkinta smile.gif sunus labai myli aukletoja ir siaip mums ten smagu, juk ten ir baseinas yra
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2008 08 17, 23:24)
sveikos mamytes, na mano sunaus pirmas darzelis buvo nykstukas, kuriuo buvau nepatenkinta...gerai kad blato deka po 3 menesiu perejau i vaivorykste ir esu labai patenkinta  smile.gif  sunus labai myli aukletoja ir siaip mums ten smagu, juk ten ir baseinas yra

O kuo būtent buvai nepatenkinta šiame darželyje? blush2.gif Man įdomu, nes mano sūnus jį pradės lankyti, tad įdomu ko galiu tikėtis g.gif blush2.gif
Atsakyti
Arteja rugsejis,ir man jau atsirado panika,kaip mano sunutis eis i darzeli,bus be manes,verks ten likes verysad.gif o manes nebus salia.prasideda baime blush2.gif
Atsakyti
na mano mazius ir nuo rugsejo pradejo lankyt deguciu darzely thumbup.gif , kol kas jokiu bedu, lieka noriai, ir zaidzia thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, mes su maze ir jau siandien buvom darzelyje ,,Saltinelis,, 4u.gif
Pasigirt deja nelabai galim blush2.gif , nes kartu pabuvom pora valandukiu ir namo. Dar mamytes paleist nenori. doh.gif Tikiuosi ryt seksis geriau ax.gif
gal yra si darzeli lankanciu vaikuciu mamyciu? Butu idomu suzinoti kaip jiems sekesi adaptuotis
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 04 08, 18:08)
Na as dar ne mama ir Marijampolej laikinai negyvenu,bet papasakosiu kas man nuvyke buvo. Tevai gyvena prie pat Vaivorykstes darzelio (raudonuose namuose zodziu). Zodziu buvo vasara ir taip ziurejau pro langa, kai pamaciau kad darzeli vaikai viena parverte jau taip muse kad pagalvojau jog aukletojos tuoj turetu isikisti. Ir ka jus galvojat? Jos sedejo pavesinej, ruke ir visiskai neregavo  gun_bandana.gif Na man ir uzvire kraujas. Greitai nusileidau i apacia ir tarp tu vaiku, o tada ir jau aukletojos atsistot susiruose. Isdejau juodai joms, ka jos taip galvoja ir ar nepazeidzia savo pareigu??? Stovejo ir nei zodzio nesake, paeme vaika kuri muse uz rankos ir nuejo. Iki siandien gailiuos , kad iki vedejos nenuejau. Nes man tai yra baisu, kai pagalvoju jei mano vaikus kas taip sparydtu ir suauge nereguotu  aggressive.gif

Pazystu taip pat pora auklyciu , kurios darzeliuos dirba. baisu kai paklausai. Kaip vaikams siaip 2 desreles priklauso o aukletojos viena sakute susmulkina, kad daugiau atrodytu .
Ne karta matydavau kaip vyrai ateina i darzelius ir iseina su tasem, kad matai aukletojos iseidamos butu tusciom rankom. Baisu, man tas rusiskas mastymas . Man tai yra vagys,nes jos ima tai kas joms nepriklauso.

Nu tau tik ir teisti tas aukletojas ziurint per langa g.gif turi vaikiuka jau? susitvarkai su juo vienu?? aisku kad ne, nes kartais ir mamom kantrybe baigiasi ir aprekiam savo vaikus ir usplojam gerai... o pati pagalvok ten ju buna 20 ir turi ta aukletoja visus suziureti, o be to kokiu aukletojai priemoniu imtis jei vaikai musasi, iskirs ar pabars tai irgi sakysi kad REKE.. teveliams ir tiems kas TIK ZIURI PER LANGA niekada neitiks... ypac kas nedirba pedagoginio darbo tai taip ir nesupras... aisku galima sakyti, kad tegul nedirba jei nesusivaldo, bet uz jas geresniu nebus, nes daugiau musu vaikams silumos nesuteiks nei statybininkas, nei saltkalvis nei vairuotojas ar sekretore. Tad pries ziurint per langa pirmiausia pagalvok o paskui mesk tokius komentarus g.gif
o del tu tasiu kur aukletojos nesioja tai pastebek jas rytais... net atveza vyrai su masinom, nes pesti nepajiegia atitysti, nesa viska, pradedant baldais is namu baihiant saldainiais... o namo nesasi tai popireius kuriu kalnus reikia sutvarkyti, o darbo metu nesuspeja tai tysiasi namo ir atima demesi is savo seimu kad viska padrytu, nesasi priemonems gaminti medziagas, todel ir atrodo kad tysia viska, ka is to darzelio gero paimsi g.gif

QUOTE(*Aušrė* @ 2008 04 23, 12:00)
Lankom ir mes tą darželį, sūnus jau 6 metų, tai didelių problemų nėra. Dabar auginu mažiuką, tai dažnai neinam. Gal ir nieko ta "Vaivorykštė"  g.gif , bet jau kelis kartus pastebėjau ir aš vaikučius lauke su auklėtojom, nelabai joms jie rūpi. Kartą ėjau pasiimti savojo (buvo tikrai labai žvarbus oras, nors gyvenu visai netoli, kol atėjau pati sušalau). Ir ką jūs manote, eidama sutinku auklėtojas beeinančias į lauką, o iš paskos tie mažučiai-lopšelinukai. Net nejaučiau, kaip pasakiau : "SUŠALSIT LAUKE...", tylėjo nieko neatsakė, kai ėjau su vaiku namo, mažiukai vis dar šąlo lauke raudonom nosytėm.  Dar dideli tai suprasčiau doh.gif . Vienas išėjas net neužsisegęs pilnai striukės, šalikas rankoje, tai auklėtoja lauke pabaigė rengti  doh.gif . Čia tipo "sveiką gyvenseną" propoguojantis darželis. Tai atvedus sveikutėlį vaiką , gali parsivesti ir su temperatūra po tokių pasivaikščiojimų (tarp kitko žinau vieną mamytę, kurios vaiką auklėtojos buvo išsivedę į lauką su temperatūra verysad.gif , juk privaloma eiti . Ne vieną kartą esu mačiusi ir per lietų vaikus lauke. Gerai jei vaiko imunitetas labai stiprus, o ką tada daryti silpnesniems. Kadangi anksčiau lankėme "Šypsenėlės" darželį, turiu su kuo lyginti. Ten tikrai nevesdavo į lauką esant prastam orui ir būdavo galima paprašyti, kad nevestų vaiko į lauką. (pvz jei truputį pakosti ar pasloguoja, bet tikrai neserga). Ir tikrai nieko neatsitikdavo.
Baseinas tai irgi turi savo minusų. Sūnus labai norėjo, kol neprasidėjo ligos. Vis kažkokią "bacilą" pasigaudavo tam baseine (sakydavo ,kad prigerdavo vandens, ir trenerė liepdavo nuryti, nes išspjauti negalima). O tam vandenį tai nežinia ko gali būti. blink.gif . Dabar jau neleidžiu į baseiną ir pasibaigė "bėdos". Taip , kad turbūt neverta per daug gundytis tuo baseinu . Kai paaugs mažiukas, į baseiną tikrai neisim  schmoll.gif .
"Šypsenėlė" tikrai daug geresnis darželis ( turiu beveik 8 metų "stažą" šiame darželyje )
Sėkmės mamytėms ir vaikučiams  wub.gif

Pirma, jei vaikas su temperatura ar sloga nera ten jo ko vesti, nes jis serga ir uzkres kitus grupes vaikucius...
o as be to irgi gyvenu prie to darzelio, visi buto langai i ji, vaikai eina i lauka labai daznai, as savo maziaus tiek neisvedu kiek ten, bet tai tikrai gerai, per lietu ar per puga niekada nebuvo isvesti, bet jei ir vesiau tai tik vaikas grudinamas, jei dar to nesupratot.
O baseine tikiu kad yra visokiu taisykliu, bet pacios pagalvokit kaip vaikas gali neprigerti vandens, ir suauge besimaudydami prigeria ir priryja, o jie juk ten tik mokosi visokiu plaukimo gudrybiu, o kad ir nuriko koki gurksni nei vienas dar nenumire, kai prades maudytis ezeruose, juroj tai ne tiek visokiu bacilu prisigers, tada jau ir ligos prikibs.

As apie si darzeli "VAIVORYKSTE" esu tik geros nuomones, kiek teko pastebeti is salies tai aukletojos tikrai atsakingai ir kruopsciai dirba... ruosia ivairias sventes kieme tai ir mes ten nueinam, niekada nebuvom isvyti visada tik graziai priima i vaiku rata mano maziu. Tad pries teisdamos pirmiausia mamytes apsvarstykite visus + ir - o paskui jau taip ziauriai komentuokit g.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 04 08, 20:08)
Na as dar ne mama ir Marijampolej laikinai negyvenu,bet papasakosiu kas man nuvyke buvo. Tevai gyvena prie pat Vaivorykstes darzelio (raudonuose namuose zodziu). Zodziu buvo vasara ir taip ziurejau pro langa, kai pamaciau kad darzeli vaikai viena parverte jau taip muse kad pagalvojau jog aukletojos tuoj turetu isikisti. Ir ka jus galvojat? Jos sedejo pavesinej, ruke ir visiskai neregavo  gun_bandana.gif Na man ir uzvire kraujas. Greitai nusileidau i apacia ir tarp tu vaiku, o tada ir jau aukletojos atsistot susiruose. Isdejau juodai joms, ka jos taip galvoja ir ar nepazeidzia savo pareigu??? Stovejo ir nei zodzio nesake, paeme vaika kuri muse uz rankos ir nuejo. Iki siandien gailiuos , kad iki vedejos nenuejau. Nes man tai yra baisu, kai pagalvoju jei mano vaikus kas taip sparydtu ir suauge nereguotu  aggressive.gif

Pazystu taip pat pora auklyciu , kurios darzeliuos dirba. baisu kai paklausai. Kaip vaikams siaip 2 desreles priklauso o aukletojos viena sakute susmulkina, kad daugiau atrodytu .
Ne karta matydavau kaip vyrai ateina i darzelius ir iseina su tasem, kad matai aukletojos iseidamos butu tusciom rankom. Baisu, man tas rusiskas mastymas . Man tai yra vagys,nes jos ima tai kas joms nepriklauso.

nu aguonele nalabai noreciau tiketi kad jau tos aukletojos ruke susede , juk ten net suolelio su ziburiu nerasi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ir dar pries langus nu fantazija tavo laki! eina mano sunutis i "Vaivorykste" ir tikrai nieko blogo negaliu pasakyt ir dar daugiau pazistamu vaikuciai eina i darzeli tikrai nesiskundzia siuo darzeli o kaip tik giria, kad vaikai turi galimybe ir pabuti baseine ir (didesnieji ) krepsini zaidzia, dalyvauja ivairiuose renginiuose, o del valgio tai ir nesutinku su tavim nes vaikams tikrai uztenka valgio. tikrai nevagiama vaikai sotus buna. matyt nevedi i darzeli vaikiuko tai ir rasai nesamones. kazin ar kiekviena sugebetu priziureti vaikus (kokia 20 kaip ju buna) kaip aukletojos darzeliuose, as manau ne wub.gif  o kritikuoti tai jau kiekvienas sugeba, tik va beda GERU dalyku labai retas izvelgia. O as vedu ir nezadui atsisakyti darzelio ir kitiems dar parenkomenduociau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Atsakyti

Lengva kalbėti, kol vaikas sėdi namie ir dar darželio nelanko schmoll.gif .Parašykit tada, kai pradėsit vesti į darželį vaikutį. Vieną , o po to kitą. O pati į darbą bėgsit...
Tada ir išlys visi "minusai", "pliusų" nebus tiek daug lotuliukas.gif.
Bet tai grūdina ir mamą, ir vaikui thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aušrė*: 12 rugsėjo 2008 - 20:32
man ziauru pasidare perskaicius pasakojima apie darzeli "vaivorykste". nu dar tokio kurybingo zmogaus neteo sutikti. ir prigalvok gi tu man sitaip... mano visi pazystami ten vaikus veda. aciu dievui galiu save priskirti prue normaliai o gal ir gerai gyvenanciu, todel mano pazystami ir draugai ir ne soc remtini. patikiekit, jie apie sita darzely negali pasakyt ne vieno blogo zodzio. ir jau ne vieni metai. daugumai darzeliu iki vaivorykstes dar toli. aukletojos kurybingos, darbscios, o svarbiausia myli vaikus. vaikai kiekviena diena pareina is darzelio euforijo, gincinasi su tevais, kad tie daro ne taip kaip aukletoja daro. grazu ziuret. renginiai vyksta vienas po kito. teke dalyvaut ne vienam, nes tevai jau laiko pritruksta i juos vaikscio, tai siuncia mane, kaip seimos atstove. nu zodziu ner ka cia daug aiskyt. matosi kad zmogus, kuris taip raso, kazkur fantastikos prisiskaites.
Atsakyti