sveikutes o tai kodel cia taip anksti? cia tokios eiles idarzelius?
QUOTE(gudre79 @ 2008 06 27, 21:22)
sveikutes o tai kodel cia taip anksti? cia tokios eiles idarzelius?
Ne į visus, bet į kai kuriuos tikrai yra
QUOTE(gitcka @ 2008 06 24, 21:45)
šiaip tai aišku, kad galima į kelis darželius prašymus parašyti.Tik paskui reikia pranešti, į kurį neisit, kad išbrauktų iš sąrašų... Bent jau aš tai buvau ir į "Rūtą" , ir į "Šypsenėlę"padavus prašymus, tai man "Rūtoj" ir pasakė direktorė,kad jeigu kas, tai kad praneščiau jiems.
O dėl visos bendros tvarkos, tai būna susirinkimas prieš rugsėjo pirmąją, ten viską ir susako, kada kas kur ir kaip.
O dėl visos bendros tvarkos, tai būna susirinkimas prieš rugsėjo pirmąją, ten viską ir susako, kada kas kur ir kaip.
Tai cia kaip suprantu direktore pranesa apie ta susirinkima,ar tenka eiti patiems pasidometi? Dabar galvoju ,kad gal i dar viena uzrasyti darzeli?
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 07 03, 15:51)
Tai cia kaip suprantu direktore pranesa apie ta susirinkima,ar tenka eiti patiems pasidometi? Dabar galvoju ,kad gal i dar viena uzrasyti darzeli?
kiek supratau, tai sekretorė paskambina...
nu gėda bet turiu klausimą? gal žinot kaip vadinasi baltas darželis prie pat "Šaltinio" vidurinės. sarmata darželis už namo bet nežinau kaip vadinasi
QUOTE(meskute231 @ 2008 07 04, 10:44)
nu gėda bet turiu klausimą? gal žinot kaip vadinasi baltas darželis prie pat "Šaltinio" vidurinės. sarmata darželis už namo bet nežinau kaip vadinasi
Pasižiūrėk čia http://www.marijampo...u_id=20&lang=lt ir tikrai rasi pagal gatvę Užsuk ir pas kaimynes, nes jau seniai matyta
QUOTE(jauna @ 2008 07 04, 11:48)
Pasižiūrėk čia http://www.marijampo...u_id=20&lang=lt ir tikrai rasi pagal gatvę Užsuk ir pas kaimynes, nes jau seniai matyta
ačiū už info. bandysiu užsukt
Man irgi reikia užrašyti savo mergytę į darželį. Kažkaip vis neprisiruošiu nueiti
O dabar vasarą kažin verta eiti, ar geriau rudenį? Ten kažin neatostogauja kas tuos reikalus tvarko?
Aš planuoju eiti į Nykštuką ir gal dar į berods Vaivorykštė, tiksliai nežinau, bet ten Mokolų gatvėj.
O dabar vasarą kažin verta eiti, ar geriau rudenį? Ten kažin neatostogauja kas tuos reikalus tvarko?
Aš planuoju eiti į Nykštuką ir gal dar į berods Vaivorykštė, tiksliai nežinau, bet ten Mokolų gatvėj.
QUOTE(era27 @ 2008 07 16, 12:03)
Man irgi reikia užrašyti savo mergytę į darželį. Kažkaip vis neprisiruošiu nueiti
liepos menesi kai kurie darzeliai nedirba. o rugpjuti jau galima drasiai eit. prasymus priima direktores, o jei jos atostogauja, tai ju pavaduotojos
QUOTE(agne1984 @ 2008 07 16, 12:49)
liepos menesi kai kurie darzeliai nedirba. o rugpjuti jau galima drasiai eit. prasymus priima direktores, o jei jos atostogauja, tai ju pavaduotojos
Ačiū už info. Reiškias už poros savaičių teks keliauti
Buvom nueje siandien i savo darzeli "Pasaka".Tai jau iskabinti sarasai kas kokioj grupej.Tai va,susizinojom ka reikia atsinesti i darzeli,ir lauksim rugsejo.