Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

sveikutes o tai kodel cia taip anksti? cia tokios eiles idarzelius?
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2008 06 27, 21:22)
sveikutes o tai kodel cia taip anksti? cia tokios eiles idarzelius?

Ne į visus, bet į kai kuriuos tikrai yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitcka @ 2008 06 24, 21:45)
šiaip tai aišku, kad galima į kelis darželius prašymus  parašyti.Tik paskui reikia pranešti, į kurį neisit, kad išbrauktų iš sąrašų... ax.gif Bent jau aš tai buvau ir į "Rūtą" , ir į "Šypsenėlę"padavus prašymus, tai man "Rūtoj" ir pasakė direktorė,kad jeigu kas, tai kad praneščiau jiems.
O dėl visos bendros tvarkos, tai būna susirinkimas prieš rugsėjo pirmąją, ten viską ir susako, kada kas kur ir kaip. rolleyes.gif

Tai cia kaip suprantu direktore pranesa apie ta susirinkima,ar tenka eiti patiems pasidometi? g.gif Dabar galvoju ,kad gal i dar viena uzrasyti darzeli? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 07 03, 15:51)
Tai cia kaip suprantu direktore pranesa apie ta susirinkima,ar tenka eiti patiems pasidometi? g.gif Dabar galvoju ,kad gal i dar viena uzrasyti darzeli? g.gif

kiek supratau, tai sekretorė paskambina... ax.gif
Atsakyti
nu gėda bet turiu klausimą? gal žinot kaip vadinasi baltas darželis prie pat "Šaltinio" vidurinės. blush2.gif sarmata darželis už namo bet nežinau kaip vadinasi
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 07 04, 10:44)
nu gėda bet turiu klausimą? gal žinot kaip vadinasi baltas darželis prie pat "Šaltinio" vidurinės.  blush2.gif sarmata darželis už namo bet nežinau kaip vadinasi

Pasižiūrėk čia http://www.marijampo...u_id=20&lang=lt ir tikrai rasi pagal gatvę smile.gif Užsuk ir pas kaimynes, nes jau seniai matyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna @ 2008 07 04, 11:48)
Pasižiūrėk čia http://www.marijampo...u_id=20&lang=lt ir tikrai rasi pagal gatvę smile.gif Užsuk ir pas kaimynes, nes jau seniai matyta mirksiukas.gif

ačiū už info. bandysiu užsukt
Atsakyti
Laba,
Ir aš norėčiau pasisakyti apie darželius. Mano abu sūnukai lanko "Želmenėlius". Vaikai labai noriai eina į darželį, nei vieną dieną nebuvo jokių ašarų. O mama tik džiaugiasi, kai jos vaikais nuoširdžiai rūpinasi auklėtojos.
Atsakyti
Man irgi reikia užrašyti savo mergytę į darželį. Kažkaip vis neprisiruošiu nueiti blush2.gif
O dabar vasarą kažin verta eiti, ar geriau rudenį? Ten kažin neatostogauja kas tuos reikalus tvarko?
Aš planuoju eiti į Nykštuką ir gal dar į berods Vaivorykštė, tiksliai nežinau, bet ten Mokolų gatvėj.
Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2008 07 16, 12:03)
Man irgi reikia užrašyti savo mergytę į darželį. Kažkaip vis neprisiruošiu nueiti blush2.gif
O dabar vasarą kažin verta eiti, ar geriau rudenį? Ten kažin neatostogauja kas tuos reikalus tvarko? 
Aš planuoju eiti į Nykštuką ir gal dar į berods Vaivorykštė, tiksliai nežinau, bet ten Mokolų gatvėj.

liepos menesi kai kurie darzeliai nedirba. o rugpjuti jau galima drasiai eit. prasymus priima direktores, o jei jos atostogauja, tai ju pavaduotojos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne1984 @ 2008 07 16, 12:49)
liepos menesi kai kurie darzeliai nedirba. o rugpjuti jau galima drasiai eit. prasymus priima direktores, o jei jos atostogauja, tai ju pavaduotojos mirksiukas.gif

Ačiū už info. 4u.gif Reiškias už poros savaičių teks keliauti biggrin.gif
Atsakyti
Buvom nueje siandien i savo darzeli "Pasaka".Tai jau iskabinti sarasai kas kokioj grupej.Tai va,susizinojom ka reikia atsinesti i darzeli,ir lauksim rugsejo. ax.gif
Atsakyti