Sveikutes,
norejau paklausti ka jus manote apie darzeli "Ruta"?kaip tavrka, kaip aukletojos, gal kurios vaikutis eina?
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 06 18, 10:21)
Sveikutes,
norejau paklausti ka jus manote apie darzeli "Ruta"?kaip tavrka, kaip aukletojos, gal kurios vaikutis eina?
Pati į jį ėjau (beveik prieš 30 m.), mano vyresnysis ten ėjo (pas auklėtojas Žanetą ir Rasą - visų vaikučiams linkiu pas tokias auklėtojas papulti ). Mažiukas dabar irgi eina, auklėtojos Jūratė ir Danutė. Taip pat labai fainos, įdomi veikla, labai geri santykiai su vaikais, pilnos fantazijų, labai dažnai maloniai nustebina. Yra tam daržely ir vyresnių auklėtojų, labiau problematiškų, bet mes visos su metais šiek tiek pavargstam nuo gyvenimo
Aplamai darželis - puikus. Beje, siūlau užsirašyti į eilę praktiškai tik gimus vaikučiui
QUOTE(@egle@ @ 2008 06 18, 11:46)
Pati į jį ėjau (beveik prieš 30 m.), mano vyresnysis ten ėjo (pas auklėtojas Žanetą ir Rasą - visų vaikučiams linkiu pas tokias auklėtojas papulti ). Mažiukas dabar irgi eina, auklėtojos Jūratė ir Danutė. Taip pat labai fainos, įdomi veikla, labai geri santykiai su vaikais, pilnos fantazijų, labai dažnai maloniai nustebina. Yra tam daržely ir vyresnių auklėtojų, labiau problematiškų, bet mes visos su metais šiek tiek pavargstam nuo gyvenimo
Aplamai darželis - puikus. Beje, siūlau užsirašyti į eilę praktiškai tik gimus vaikučiui
mes jau uzsirasem, 15 priima o mes 11.aciu uz info
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 06 15, 18:14)
ruosiames savo mazyli leisti i darzeli "Pasaka".
O mes nuo sausio į Pasaką keliausim Tai gal ir į tą pačią grupę papuls vaikai, nes mes prie vyresnių būsim, t.y. gimusių 2006. Bet taip ir turėtų būti, nes niekas nekaltas, kad maniškis užtempė ilgiau ir gimė kitais metais Aš tai kai pagalvoju kad mano zuika visą dieną be manęs bus tai apsižliumbiu Bet su darželiu sieju daug vilčių, tikiuosi kad nuo ožligės pasveiksim išėję į darželį
o mes jau nuo rugpjūčio į "Šypsenėlę" keliausim....
QUOTE(gitcka @ 2008 06 19, 12:29)
o mes jau nuo rugpjūčio į "Šypsenėlę" keliausim....
Nemanau, kad nusivilsit
QUOTE(PMS @ 2008 06 19, 13:54)
Nemanau, kad nusivilsit
Na aš irgi tikiuosi, kad mano mažiui ten bus
Kad šitas darželis man ir prie namų arčiausiai, ir šiaip man patinka, kad toliau nuo gatvės, prie pat parko, vaikams ten smagu turėtų būti...
Mano vyresnelis keliauja( siuo metu tai atostogauja )i "Sypsenele". Super darzeliis Nu bent jau maniskio grupe. O mazylis nuo rugsejo taip pat ten keliaus.
GITCKA-manau i tavo mazylio grupe Drauguciai gal bus.
QUOTE(laiminguole @ 2008 06 23, 00:19)
Mano vyresnelis keliauja( siuo metu tai atostogauja )i "Sypsenele". Super darzeliis Nu bent jau maniskio grupe. O mazylis nuo rugsejo taip pat ten keliaus.
Mes tai į "kačiukų" grupę eisim, tai jeigu ir jūs į tą pačią, tai gal ir susidraugaus mūsų vyrukai....
QUOTE(irma25 @ 2008 06 15, 19:14)
Ka gi mes ir nuo rugsejo opapa ociacia i darzely "Pasaka". Tai gal kur koridoriuose prasilenksim. . O leles darzely tikrai susitiks. Siaip mano nuomone ar darzelis geras ar blogas priklauso tik nuo aukletoju darbo. Siaip kiek zinau direktore yra , bet labai reikli savo darbuotojams. Rugpjuty darzelis pilnai renovuos virtuve (skanesni blynai vaikuciams bus ), be to daug zalios zonos yra ir ne miesto centre. Nei daugiabuciu, nei mokyklu greta nera, vadinasi tyras oras ir vaikutis mazesne tikimybe kad kokynors siurpriza is zaidimu aiksteles parsines (pvz. prezervatyvu supakuotu ir paklaus : cia neine? )
o kazin galima vaikiuka uzrasyti i kelis darzeliu?na cia del atsargumo ir is kur zinoti kuria val.atvesti maziuka i darzeli rugsejo pirma?ar paskambina direktore ir pranesa,ar reikia eiti i darzeli pasiteirauti
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 06 24, 11:11)
o kazin galima vaikiuka uzrasyti i kelis darzeliu?na cia del atsargumo ir is kur zinoti kuria val.atvesti maziuka i darzeli rugsejo pirma?ar paskambina direktore ir pranesa,ar reikia eiti i darzeli pasiteirauti
šiaip tai aišku, kad galima į kelis darželius prašymus parašyti.Tik paskui reikia pranešti, į kurį neisit, kad išbrauktų iš sąrašų... Bent jau aš tai buvau ir į "Rūtą" , ir į "Šypsenėlę"padavus prašymus, tai man "Rūtoj" ir pasakė direktorė,kad jeigu kas, tai kad praneščiau jiems.
O dėl visos bendros tvarkos, tai būna susirinkimas prieš rugsėjo pirmąją, ten viską ir susako, kada kas kur ir kaip.
As tai prasyma i "Nykstuka" parasiau, nors maniskiai dar tik 7 men., bet jau maciau kad mamos ir niescios budamos ateina rasyti prasymu. Tikiuosi mus priims nes ir paciai teko lankyti si darzeli.