Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

QUOTE(PMS @ 2008 03 07, 10:00)
Vaivorykštė su baseinu g.gif
Mane irgi baseinas traukė ax.gif bet kažkaip netyčia nugirdau vienos mamos pasakojimą kaip jos sūnui ten sekėsi, tai  schmoll.gif

QUOTE(editaite @ 2008 03 08, 23:13)
papasakok, idomu blush2.gif  Mes lankom ta darzeli mirksiukas.gif

Lankom ir mes tą darželį, sūnus jau 6 metų, tai didelių problemų nėra. Dabar auginu mažiuką, tai dažnai neinam. Gal ir nieko ta "Vaivorykštė" g.gif , bet jau kelis kartus pastebėjau ir aš vaikučius lauke su auklėtojom, nelabai joms jie rūpi. Kartą ėjau pasiimti savojo (buvo tikrai labai žvarbus oras, nors gyvenu visai netoli, kol atėjau pati sušalau). Ir ką jūs manote, eidama sutinku auklėtojas beeinančias į lauką, o iš paskos tie mažučiai-lopšelinukai. Net nejaučiau, kaip pasakiau : "SUŠALSIT LAUKE...", tylėjo nieko neatsakė, kai ėjau su vaiku namo, mažiukai vis dar šąlo lauke raudonom nosytėm. Dar dideli tai suprasčiau doh.gif . Vienas išėjas net neužsisegęs pilnai striukės, šalikas rankoje, tai auklėtoja lauke pabaigė rengti doh.gif . Čia tipo "sveiką gyvenseną" propoguojantis darželis. Tai atvedus sveikutėlį vaiką , gali parsivesti ir su temperatūra po tokių pasivaikščiojimų (tarp kitko žinau vieną mamytę, kurios vaiką auklėtojos buvo išsivedę į lauką su temperatūra verysad.gif , juk privaloma eiti . Ne vieną kartą esu mačiusi ir per lietų vaikus lauke. Gerai jei vaiko imunitetas labai stiprus, o ką tada daryti silpnesniems. Kadangi anksčiau lankėme "Šypsenėlės" darželį, turiu su kuo lyginti. Ten tikrai nevesdavo į lauką esant prastam orui ir būdavo galima paprašyti, kad nevestų vaiko į lauką. (pvz jei truputį pakosti ar pasloguoja, bet tikrai neserga). Ir tikrai nieko neatsitikdavo.
Baseinas tai irgi turi savo minusų. Sūnus labai norėjo, kol neprasidėjo ligos. Vis kažkokią "bacilą" pasigaudavo tam baseine (sakydavo ,kad prigerdavo vandens, ir trenerė liepdavo nuryti, nes išspjauti negalima). O tam vandenį tai nežinia ko gali būti. blink.gif . Dabar jau neleidžiu į baseiną ir pasibaigė "bėdos". Taip , kad turbūt neverta per daug gundytis tuo baseinu . Kai paaugs mažiukas, į baseiną tikrai neisim schmoll.gif .
"Šypsenėlė" tikrai daug geresnis darželis ( turiu beveik 8 metų "stažą" šiame darželyje )
Sėkmės mamytėms ir vaikučiams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2008 04 23, 13:00)
Lankom ir mes tą darželį, sūnus jau 6 metų, tai didelių problemų nėra. Dabar auginu mažiuką, tai dažnai neinam. Gal ir nieko ta "Vaivorykštė"  g.gif , bet jau kelis kartus pastebėjau ir aš vaikučius lauke su auklėtojom, nelabai joms jie rūpi. Kartą ėjau pasiimti savojo (buvo tikrai labai žvarbus oras, nors gyvenu visai netoli, kol atėjau pati sušalau). Ir ką jūs manote, eidama sutinku auklėtojas beeinančias į lauką, o iš paskos tie mažučiai-lopšelinukai. Net nejaučiau, kaip pasakiau : "SUŠALSIT LAUKE...", tylėjo nieko neatsakė, kai ėjau su vaiku namo, mažiukai vis dar šąlo lauke raudonom nosytėm.  Dar dideli tai suprasčiau doh.gif . Vienas išėjas net neužsisegęs pilnai striukės, šalikas rankoje, tai auklėtoja lauke pabaigė rengti  doh.gif . Čia tipo "sveiką gyvenseną" propoguojantis darželis. Tai atvedus sveikutėlį vaiką , gali parsivesti ir su temperatūra po tokių pasivaikščiojimų (tarp kitko žinau vieną mamytę, kurios vaiką auklėtojos buvo išsivedę į lauką su temperatūra verysad.gif , juk privaloma eiti . Ne vieną kartą esu mačiusi ir per lietų vaikus lauke. Gerai jei vaiko imunitetas labai stiprus, o ką tada daryti silpnesniems. Kadangi anksčiau lankėme "Šypsenėlės" darželį, turiu su kuo lyginti. Ten tikrai nevesdavo į lauką esant prastam orui ir būdavo galima paprašyti, kad nevestų vaiko į lauką. (pvz jei truputį pakosti ar pasloguoja, bet tikrai neserga). Ir tikrai nieko neatsitikdavo.
Baseinas tai irgi turi savo minusų. Sūnus labai norėjo, kol neprasidėjo ligos. Vis kažkokią "bacilą" pasigaudavo tam baseine (sakydavo ,kad prigerdavo vandens, ir trenerė liepdavo nuryti, nes išspjauti negalima). O tam vandenį tai nežinia ko gali būti. blink.gif . Dabar jau neleidžiu į baseiną ir pasibaigė "bėdos". Taip , kad turbūt neverta per daug gundytis tuo baseinu . Kai paaugs mažiukas, į baseiną tikrai neisim  schmoll.gif .
"Šypsenėlė" tikrai daug geresnis darželis ( turiu beveik 8 metų "stažą" šiame darželyje )
Sėkmės mamytėms ir vaikučiams  wub.gif

taip taip *Aušre*,mano maziulis ir buvo tada isvestas i lauka per tuos salcius, aisku, paskui nesveikavo, bet susirgt nesusirgo.
O del baseino, mano didckis lanke, jokiu bedu neturejau, dziaugiuosi, kad ismoko plaukt biggrin.gif
Atsakyti
O kaip jums Mokolų darželis-mokykla ? Žadam ten eiti į paruošiamukus, o vėliau į mokyklėlę. g.gif
Atsakyti
Savo akimis maciau, kaip lopseli/darzeli "Nykstukas" aukletoja lupo vaika... Tetis atveze savo vaikuti, o aukletaoja su grupe kaip tik lauke vaiksciojo. Isvaziavus tevui vaikutis pradejo verkti, tai aukletoja be jokiu skrupulu trenke jam per uzpakali kelis kartus ir paemus uz peties gerai patase... As buvau sokiruota! unsure.gif . Paskui ji ta vaika verkianti taip ir nusitempe i grupe. Ir ten vaiku maista vagia, deda mazesnes porcijas nei priklauso... Pazystu valgyklos darbuotoja, o ta nemoka patyleti ir viska ispliurpia apie maisto gamybos ypatumus.. Bekit is to darzelio! g.gif
Papildyta:
Mano vaikai lake mokykla/darzeli "Zelmeneliai". Superinis ugdymas, superine tvarka ir lb mielos aukletojos. Zinau, kad jei grupeje pradeda sirgti vaikai, tai aukletojos gauna"pipiru", jog vaiku nepriziuri rolleyes.gif . O mokykla ir lb faina: daug bureliu vietoj, popamokines grupes, daug renginiu vaikams ir ju seimoms... Mazoji mano ten eina i 2 klase. Direktore pamoku metu patikrina , kaip vaikai ugdomi ar padare pazanga nuo praeito karto, kai ji lankesi. Ir , priedo, tai krikscioniska istaiga ir vaikai mokomi gerbti tevus, bei myleti artima...
Atsakyti
QUOTE(Muskat @ 2008 05 27, 07:41)
Savo akimis maciau, kaip lopseli/darzeli  "Nykstukas" aukletoja lupo vaika... Tetis atveze savo vaikuti, o aukletaoja su grupe kaip tik lauke vaiksciojo. Isvaziavus tevui vaikutis pradejo verkti, tai aukletoja be jokiu skrupulu trenke jam per uzpakali kelis kartus ir paemus uz peties gerai patase... As buvau sokiruota!  unsure.gif . Paskui ji ta vaika verkianti taip ir  nusitempe i grupe. Ir ten vaiku maista vagia, deda mazesnes porcijas nei priklauso... Pazystu valgyklos darbuotoja, o ta nemoka patyleti ir viska ispliurpia apie maisto gamybos ypatumus..  Bekit is to darzelio!  g.gif
Papildyta:
Mano vaikai lake mokykla/darzeli "Zelmeneliai". Superinis ugdymas, superine tvarka ir lb mielos aukletojos. Zinau, kad jei grupeje pradeda sirgti vaikai, tai aukletojos gauna"pipiru", jog vaiku nepriziuri  rolleyes.gif . O mokykla ir lb faina: daug bureliu vietoj, popamokines grupes, daug renginiu vaikams ir ju seimoms...  Mazoji mano ten eina i 2 klase. Direktore pamoku metu patikrina , kaip vaikai ugdomi ar padare pazanga nuo praeito karto, kai ji lankesi. Ir , priedo, tai krikscioniska istaiga ir vaikai mokomi gerbti tevus, bei myleti artima...

blink.gif
Atsakyti
o ka galetu mamytes papsakot apie deguciu darzeli? ta kur rasos gatvej? g.gif
Atsakyti
Yra mūsų mieste stebuklingas darželis blink.gif apie kurį nieks nieko nežino. Jis vadinasi "Linelis". Gal kas ką nors apie jį esa girdėję g.gif . Kažkoks iš X-failų.

Mes lankem Šypsenėlę, buvo pirmus kelis metus labai faina. thumbup.gif (aukletojos rasa ir daiva). Viena kitą papildė ir abi vaikus mylėjo. Po to išskirstė grupę ir į kitą perkėlė. papuolėm į "viščiukų" grupę" Viena aukletoja su stipriais akiniais (gink dieve nepasisakau prieš sergančius žmones).Ji pakeite buvusį raštvedės darbą dėl regėjimo sutrikimo į auklėtojos, o kita pagyvenusi ir pailsusi nuo vaikų. Siaubas kažkoks. Jei kiek savo vaikučius mylite, saugokite nuo tokių auklėtojų. gun_bandana.gif . po to perėjome į Želmenėlius. Mums ten labai patinka, bet gaila, kad tik iki ketvirtos klasės. verysad.gif .
Atsakyti
Sveiki.Mes ruosiames savo mazyli leisti i darzeli "Pasaka".Jau vien pagalvojus,kad arteja rugsejis,kaupiasi asaros akyse,kaip reikes savo aukseli kazkur palikti.Nuo pat gimimo nei dienos nebuvom issiskyre. verysad.gif Nieko nezinau apie si darzeli,todel tikiuosi zinancios mamytes kazkiek mane apsvies unsure.gif Na o direktore tai is tikruju man nepatiko schmoll.gif sakiau vyrui jei reikes,tai nesiu kysiu kiek reikes,kad tik mano suneli gerai ten priziuretu.
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 06 15, 18:14)
Sveiki.Mes ruosiames savo mazyli leisti i darzeli "Pasaka".Jau vien pagalvojus,kad arteja rugsejis,kaupiasi asaros akyse,kaip reikes savo aukseli kazkur palikti.Nuo pat gimimo nei dienos nebuvom issiskyre. verysad.gif Nieko nezinau apie si darzeli,todel tikiuosi zinancios mamytes kazkiek mane  apsvies unsure.gif Na o direktore tai is tikruju man nepatiko schmoll.gif sakiau vyrui jei reikes,tai nesiu kysiu kiek reikes,kad tik mano suneli gerai ten priziuretu.

Ka gi mes ir nuo rugsejo opapa ociacia i darzely "Pasaka". Tai gal kur koridoriuose prasilenksim. drinks_cheers.gif . O leles darzely tikrai susitiks. Siaip mano nuomone ar darzelis geras ar blogas priklauso tik nuo aukletoju darbo. Siaip kiek zinau direktore yra g.gif , bet labai reikli savo darbuotojams. Rugpjuty darzelis pilnai renovuos virtuve (skanesni blynai vaikuciams bus thumbup.gif ), be to daug zalios zonos yra ir ne miesto centre. Nei daugiabuciu, nei mokyklu greta nera, vadinasi tyras oras ir vaikutis mazesne tikimybe kad kokynors siurpriza is zaidimu aiksteles parsines (pvz. prezervatyvu supakuotu ir paklaus : cia neine? blink.gif )
Atsakyti
QUOTE(irma25 @ 2008 06 15, 11:33)
Yra mūsų mieste stebuklingas darželis  blink.gif apie kurį nieks nieko nežino. Jis vadinasi "Linelis".  Gal kas ką nors apie jį esa girdėję g.gif . Kažkoks iš X-failų.

O kodėl šitas darželis X-failai? g.gif g.gif g.gif Į jį ėjo mano sesuo, pusseserė, dabar ten eina brolio vaikutis ir visi tikrai labai patenkinti tuo darželiu, auklėtojos ten šaunios dirba thumbup.gif Ir savo vaikutį nuo rugsėjo labai norėjau ten leist, bet jam dar nebus 3 metukų ir nelabai nori priimt, nes jis dar į lopšelinukų grupę labiau tinka verysad.gif doh.gif Tad tikrai nematau ten jokių X-failų tam darželį schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(raciren @ 2008 06 03, 22:50)
o ka galetu mamytes papsakot apie deguciu darzeli? ta kur rasos gatvej?  g.gif

Pati ten dirbu ax.gif tai man atrodo kaip ir visur kitur, priklauso i kokia grupe vaikutis papuola, nes aukletoju visokiu yra. aisku demesys vaikuciams tikrai didelis, bet kaip ir visur pasitaiko senu bobu su kvailais charakteriais biggrin.gif
Atsakyti
Gal kurios nors vaikučiai eina į Nykštuką? Koki atsiliepimai apie šį darželį? blush2.gif g.gif
Atsakyti