QUOTE(PMS @ 2008 03 07, 10:00)
Vaivorykštė su baseinu
Mane irgi baseinas traukė bet kažkaip netyčia nugirdau vienos mamos pasakojimą kaip jos sūnui ten sekėsi, tai
Mane irgi baseinas traukė bet kažkaip netyčia nugirdau vienos mamos pasakojimą kaip jos sūnui ten sekėsi, tai
QUOTE(editaite @ 2008 03 08, 23:13)
papasakok, idomu Mes lankom ta darzeli
Lankom ir mes tą darželį, sūnus jau 6 metų, tai didelių problemų nėra. Dabar auginu mažiuką, tai dažnai neinam. Gal ir nieko ta "Vaivorykštė" , bet jau kelis kartus pastebėjau ir aš vaikučius lauke su auklėtojom, nelabai joms jie rūpi. Kartą ėjau pasiimti savojo (buvo tikrai labai žvarbus oras, nors gyvenu visai netoli, kol atėjau pati sušalau). Ir ką jūs manote, eidama sutinku auklėtojas beeinančias į lauką, o iš paskos tie mažučiai-lopšelinukai. Net nejaučiau, kaip pasakiau : "SUŠALSIT LAUKE...", tylėjo nieko neatsakė, kai ėjau su vaiku namo, mažiukai vis dar šąlo lauke raudonom nosytėm. Dar dideli tai suprasčiau . Vienas išėjas net neužsisegęs pilnai striukės, šalikas rankoje, tai auklėtoja lauke pabaigė rengti . Čia tipo "sveiką gyvenseną" propoguojantis darželis. Tai atvedus sveikutėlį vaiką , gali parsivesti ir su temperatūra po tokių pasivaikščiojimų (tarp kitko žinau vieną mamytę, kurios vaiką auklėtojos buvo išsivedę į lauką su temperatūra , juk privaloma eiti . Ne vieną kartą esu mačiusi ir per lietų vaikus lauke. Gerai jei vaiko imunitetas labai stiprus, o ką tada daryti silpnesniems. Kadangi anksčiau lankėme "Šypsenėlės" darželį, turiu su kuo lyginti. Ten tikrai nevesdavo į lauką esant prastam orui ir būdavo galima paprašyti, kad nevestų vaiko į lauką. (pvz jei truputį pakosti ar pasloguoja, bet tikrai neserga). Ir tikrai nieko neatsitikdavo.
Baseinas tai irgi turi savo minusų. Sūnus labai norėjo, kol neprasidėjo ligos. Vis kažkokią "bacilą" pasigaudavo tam baseine (sakydavo ,kad prigerdavo vandens, ir trenerė liepdavo nuryti, nes išspjauti negalima). O tam vandenį tai nežinia ko gali būti. . Dabar jau neleidžiu į baseiną ir pasibaigė "bėdos". Taip , kad turbūt neverta per daug gundytis tuo baseinu . Kai paaugs mažiukas, į baseiną tikrai neisim .
"Šypsenėlė" tikrai daug geresnis darželis ( turiu beveik 8 metų "stažą" šiame darželyje )
Sėkmės mamytėms ir vaikučiams