QUOTE(aguonele @ 2008 04 08, 19:08)
Na as dar ne mama ir Marijampolej laikinai negyvenu,bet papasakosiu kas man nuvyke buvo. Tevai gyvena prie pat Vaivorykstes darzelio (raudonuose namuose zodziu). Zodziu buvo vasara ir taip ziurejau pro langa, kai pamaciau kad darzeli vaikai viena parverte jau taip muse kad pagalvojau jog aukletojos tuoj turetu isikisti. Ir ka jus galvojat? Jos sedejo pavesinej, ruke ir visiskai neregavo
Na man ir uzvire kraujas. Greitai nusileidau i apacia ir tarp tu vaiku, o tada ir jau aukletojos atsistot susiruose. Isdejau juodai joms, ka jos taip galvoja ir ar nepazeidzia savo pareigu??? Stovejo ir nei zodzio nesake, paeme vaika kuri muse uz rankos ir nuejo. Iki siandien gailiuos , kad iki vedejos nenuejau. Nes man tai yra baisu, kai pagalvoju jei mano vaikus kas taip sparydtu ir suauge nereguotu
Pazystu taip pat pora auklyciu , kurios darzeliuos dirba. baisu kai paklausai. Kaip vaikams siaip 2 desreles priklauso o aukletojos viena sakute susmulkina, kad daugiau atrodytu .
Ne karta matydavau kaip vyrai ateina i darzelius ir iseina su tasem, kad matai aukletojos iseidamos butu tusciom rankom. Baisu, man tas rusiskas mastymas . Man tai yra vagys,nes jos ima tai kas joms nepriklauso.
Tikuosi, kad ne visuose darželiuose tokie košmarai dedasi
. Visur visokių žmonių pasitaiko, kurie ne savo ratuose sėdi ir su sąžine susipykę... Kol kas jokių tokių dalykų su savo vaikais nepastebėjau....... Jei jie auklėtojas myli ir jomis pasitiki, manau, kad yra už ką....
Linkiu, kad visi vaikučiai papultų tik pas juos mylinčius žmones