Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

QUOTE(PMS @ 2008 03 12, 17:01)
Gandriukų 4u.gif
Papildyta:
Tai, kad nežinau smulkmenų (ta prasme, auklėtojų vardų, grupės)...

nea, man ne tas rupi, tik pati situacija, kas atsitiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mazgė tai irgi jau nuo rudenio keliaus į darželį, eisim taip pat į "Šypsenėlę"

Ji jau jį lankė kaip buvo 2 metukų, bet kadangi dažnai sirgo tai atsiėmėm. O dabar tai beprotiškai bijo eiti, nžnkodėl, bet pasakau, kad jau lankysi darželį taip ir rėkti pradeda, kad neis.

Nžn ką daryti, kad ji taip nebijotų. Gal kokį patarimą kuri turit? ax.gif
Atsakyti
Laba diena, gal čia yra mamyčių, kurių vaikučiai lanko l/d "Rūta" Varpelių grupę. Mes anksčiau lankėm, tačiau dėl dažno sirgimo išsibraukėm, o dabar norėtume grįžti, todėl įdomu, kokia ten situacija, kaip auklėtojos, ar neperpildyta grupė.
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2007 09 12, 12:46)
Užrašiau vakar savo sūnutį į lopšelį Pasaka  4u.gif  Man labai patiko direktorė, labai maloni moteris. Kelis kartus pasakė, kad laiku susigriebiau ateiti ir užsirašyti iš anksto  rolleyes.gif ir tikrai mums vieta darželį atsiras  4u.gif nes mes į jį tik po metų eisim  rolleyes.gif

Aš taip pat užrašiau savo mažylę į lopšelį PASAKA.Užrašiau kai mano mažylei buvo vos keli mėnesiai,dabar mum 1 metukai.Užrašė iš karto be jokių kyšių ir pan.Ir jei viskas gerai,tai jau rugsėjį pradėsim bendrauti ir žaisti su kitais vaikučiais. smile.gif
Atsakyti
Na as dar ne mama ir Marijampolej laikinai negyvenu,bet papasakosiu kas man nuvyke buvo. Tevai gyvena prie pat Vaivorykstes darzelio (raudonuose namuose zodziu). Zodziu buvo vasara ir taip ziurejau pro langa, kai pamaciau kad darzeli vaikai viena parverte jau taip muse kad pagalvojau jog aukletojos tuoj turetu isikisti. Ir ka jus galvojat? Jos sedejo pavesinej, ruke ir visiskai neregavo gun_bandana.gif Na man ir uzvire kraujas. Greitai nusileidau i apacia ir tarp tu vaiku, o tada ir jau aukletojos atsistot susiruose. Isdejau juodai joms, ka jos taip galvoja ir ar nepazeidzia savo pareigu??? Stovejo ir nei zodzio nesake, paeme vaika kuri muse uz rankos ir nuejo. Iki siandien gailiuos , kad iki vedejos nenuejau. Nes man tai yra baisu, kai pagalvoju jei mano vaikus kas taip sparydtu ir suauge nereguotu aggressive.gif

Pazystu taip pat pora auklyciu , kurios darzeliuos dirba. baisu kai paklausai. Kaip vaikams siaip 2 desreles priklauso o aukletojos viena sakute susmulkina, kad daugiau atrodytu .
Ne karta matydavau kaip vyrai ateina i darzelius ir iseina su tasem, kad matai aukletojos iseidamos butu tusciom rankom. Baisu, man tas rusiskas mastymas . Man tai yra vagys,nes jos ima tai kas joms nepriklauso.
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 04 08, 19:08)
Na as dar ne mama ir Marijampolej laikinai negyvenu,bet papasakosiu kas man nuvyke buvo. Tevai gyvena prie pat Vaivorykstes darzelio (raudonuose namuose zodziu). Zodziu buvo vasara ir taip ziurejau pro langa, kai pamaciau kad darzeli vaikai viena parverte jau taip muse kad pagalvojau jog aukletojos tuoj turetu isikisti. Ir ka jus galvojat? Jos sedejo pavesinej, ruke ir visiskai neregavo  gun_bandana.gif Na man ir uzvire kraujas. Greitai nusileidau i apacia ir tarp tu vaiku, o tada ir jau aukletojos atsistot susiruose. Isdejau juodai joms, ka jos taip galvoja ir ar nepazeidzia savo pareigu??? Stovejo ir nei zodzio nesake, paeme vaika kuri muse uz rankos ir nuejo. Iki siandien gailiuos , kad iki vedejos nenuejau. Nes man tai yra baisu, kai pagalvoju jei mano vaikus kas taip sparydtu ir suauge nereguotu  aggressive.gif

Pazystu taip pat pora auklyciu , kurios darzeliuos dirba. baisu kai paklausai. Kaip vaikams siaip 2 desreles priklauso o aukletojos viena sakute susmulkina, kad daugiau atrodytu .
Ne karta matydavau kaip vyrai ateina i darzelius ir iseina su tasem, kad matai aukletojos iseidamos butu tusciom rankom. Baisu, man tas rusiskas mastymas . Man tai yra vagys,nes jos ima tai kas joms nepriklauso.

Tikuosi, kad ne visuose darželiuose tokie košmarai dedasi doh.gif . Visur visokių žmonių pasitaiko, kurie ne savo ratuose sėdi ir su sąžine susipykę... Kol kas jokių tokių dalykų su savo vaikais nepastebėjau....... Jei jie auklėtojas myli ir jomis pasitiki, manau, kad yra už ką.... thumbup.gif Linkiu, kad visi vaikučiai papultų tik pas juos mylinčius žmones 4u.gif
Atsakyti
Na as dar ne mama ir Marijampolej laikinai negyvenu,bet papasakosiu kas man nuvyke buvo. Tevai gyvena prie pat Vaivorykstes darzelio (raudonuose namuose zodziu). Zodziu buvo vasara ir taip ziurejau pro langa, kai pamaciau kad darzeli vaikai viena parverte jau taip muse kad pagalvojau jog aukletojos tuoj turetu isikisti. Ir ka jus galvojat? Jos sedejo pavesinej, ruke ir visiskai neregavo  gun_bandana.gif Na man ir uzvire kraujas. Greitai nusileidau i apacia ir tarp tu vaiku, o tada ir jau aukletojos atsistot susiruose. Isdejau juodai joms, ka jos taip galvoja ir ar nepazeidzia savo pareigu??? Stovejo ir nei zodzio nesake, paeme vaika kuri muse uz rankos ir nuejo. Iki siandien gailiuos , kad iki vedejos nenuejau. Nes man tai yra baisu, kai pagalvoju jei mano vaikus kas taip sparydtu ir suauge nereguotu  aggressive.gif

siaubas doh.gif
Atsakyti

Nu siaubas kažkoks. Tikiuosi mano pipirai niekada pas tokias auklėtojas nepapuls doh.gif
Atsakyti
laba mamytes norejau paklausti pries kiek laiko uzrasyti vaikiuka i darzeli ar yra cia pas mus eiles?
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2008 04 13, 22:16)
laba mamytes norejau paklausti pries kiek laiko uzrasyti vaikiuka i darzeli ar yra cia pas mus eiles?

Nežinau, kaip kituose, o "Rūtoje" daugelis mamų tik pasigimdžiusios skuba užsirašyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(@egle@ @ 2008 04 14, 23:21)
Nežinau, kaip kituose, o "Rūtoje" daugelis mamų tik pasigimdžiusios skuba užsirašyti  rolleyes.gif

rimtai doh.gif o jetus tai man reikia paskubeti, suneliui sueis 2 metukai liepa o nuo kitu metu rugsejo nereciau vesti i darzeli g.gif
Atsakyti
QUOTE(LLaura @ 2008 04 08, 15:36)
Aš taip pat užrašiau savo mažylę į lopšelį PASAKA.Užrašiau kai mano mažylei buvo vos keli mėnesiai,dabar mum 1 metukai.Užrašė iš karto be jokių kyšių ir pan.Ir jei viskas gerai,tai jau rugsėjį pradėsim bendrauti ir žaisti su kitais vaikučiais. smile.gif

Mes lankėme Pasaką. Auklėtojos pas mus buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gaila, kad sirgom daug ir teko atsiimti schmoll.gif Bet tikiuosi, akd rudenį sugrįšim bigsmile.gif
Atsakyti