Atsakiau jums į až
O visoms kitoms- auklėtojos Rasa ir Ineta Gandriukų grupė
QUOTE(MamaJurgita @ 2008 02 25, 14:11)
Tuoj bus metai, kai lankom lopšelį-darželį "Šypsenėlė". Auklėtojos Buvau apie jas girdėjus tai kryžiaus kelius nukeliavom, kad papultume į būtent tą grupę
Labai noriai mažoji eina į darželį. Ir kaip nenorėsi- labai su vaikais auklėtojos užsiima, daug darbelių pagamina. Kalbėt geriau pradėjo...
O fainiausia, kad auklėtojos kiekvienam vaikučiui veda dienoraštį. Idėja verta milijono
Labai noriai mažoji eina į darželį. Ir kaip nenorėsi- labai su vaikais auklėtojos užsiima, daug darbelių pagamina. Kalbėt geriau pradėjo...
O fainiausia, kad auklėtojos kiekvienam vaikučiui veda dienoraštį. Idėja verta milijono
Nu mane irgi šitas darželis kažkuom traukia - bandysim nuo rudenio pradėt lankyt jį.Bus matyt pas kokias mes auklėtojas papulsim...Nu tikiuosi,kad viskas bus gerai.
Aš irgi jau galvju apie darželį, tik niekaip nenusprendžiu į kurį leisti savo mažiuką man geriausia būtų degučiuose kur už ,,Cento" parduotuvės yra (nežinau jo pavadinimo) Buvom ten nuėję, nes dirba mano draugė jame, grupė tą kur mačiau man patiko. Gal turit kokių nors atsiliepimų apie tą darželį?
QUOTE(jauna @ 2008 03 01, 00:55)
Aš irgi jau galvju apie darželį, tik niekaip nenusprendžiu į kurį leisti savo mažiuką man geriausia būtų degučiuose kur už ,,Cento" parduotuvės yra (nežinau jo pavadinimo) Buvom ten nuėję, nes dirba mano draugė jame, grupė tą kur mačiau man patiko. Gal turit kokių nors atsiliepimų apie tą darželį?
Tai tas darželis ir vadinasi "Šypsenėlė" (jei kalbi apie tą kur dešinėj pusėj).
Bent jau mūsų auklėtojos tai tikrai
QUOTE(MamaJurgita @ 2008 03 01, 10:47)
Tai tas darželis ir vadinasi "Šypsenėlė" (jei kalbi apie tą kur dešinėj pusėj).
Taip taip apie tą patį O kažin kaip ten su priėmimu? Būna laisvų vietų jei reik iš karto į darželį? ar reik iš anksto rašyt prašymą?
QUOTE(jauna @ 2008 03 01, 15:21)
Taip taip apie tą patį O kažin kaip ten su priėmimu? Būna laisvų vietų jei reik iš karto į darželį? ar reik iš anksto rašyt prašymą?
Kiek žinau eilės būna, bet reikia eiti kaip ir visur Ir tada kaip per sviestą turėtų eitis. Direktorė šiaip labai žmogiška, sukalbama... Vienu žodžiu viskas įmanoma, kaip man pačiai teko įsitikinti
mano mergina jau kaip ir baigia darzeli,. nuo kito meto eis i paruosiamukus bet lankem "Pasaka" ir visai nesiskundziu, tikrai uzsiima aukletojos su vaikais niekada man nesiskunde, kad jau skriaude ir dabar galvoju mazgi leist i darza tik dar nezinau i kuri, nes pasaka jau mums nepakeliui o kaip vadinasi tas darzelis kur mokoluose su baseinu, kokia nuomone apie ji? dar man prie pat namu darzelis yra prie 8vidurines, ydomu kaip ten?
QUOTE(Kamke @ 2008 03 07, 10:52)
o kaip vadinasi tas darzelis kur mokoluose su baseinu, kokia nuomone apie ji? dar man prie pat namu darzelis yra prie 8vidurines, ydomu kaip ten?
Vaivorykštė su baseinu
Mane irgi baseinas traukė bet kažkaip netyčia nugirdau vienos mamos pasakojimą kaip jos sūnui ten sekėsi, tai
QUOTE(PMS @ 2008 03 07, 11:00)
Vaivorykštė su baseinu
Mane irgi baseinas traukė bet kažkaip netyčia nugirdau vienos mamos pasakojimą kaip jos sūnui ten sekėsi, tai
papasakok, idomu Mes lankom ta darzeli
QUOTE(PMS @ 2008 02 25, 15:11)
Tuoj bus metai, kai lankom lopšelį-darželį "Šypsenėlė". Auklėtojos Buvau apie jas girdėjus tai kryžiaus kelius nukeliavom, kad papultume į būtent tą grupę
norėčiau paklausti kokią grupę lanko
labuka,nors mums dar toloka iki darzelio,bet kai tik gime as uzrasiau savo pupa i "Rutos" darzeli ir mes sarsiuky buvo berods 12....taigi pasirodo nemazos eiles buna tuose darzeliuose
QUOTE(deido @ 2008 03 09, 20:46)
norėčiau paklausti kokią grupę lanko
Gandriukų
Papildyta:
QUOTE(editaite @ 2008 03 09, 00:13)
papasakok, idomu Mes lankom ta darzeli
Tai, kad nežinau smulkmenų (ta prasme, auklėtojų vardų, grupės)...