Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 01 21, 13:49)
12. Botiljonai

Kas tai yra? g.gif

Kazkada seniai seniai Beauty for all seasons nustate kad as tikroji vasara (nezinau ar cia soft ar nelabai), bet manau, kad "saltoji" smile.gif Bet ka daryt, kai dauguma kirpeju mane vis dazo (ar nori dazyt) siltom spalvom? Kiek kartu prasiau kad spalva butu i saltuma, palinksi galva ir... nudazo kokiais nors medaus atspalviais smile.gif Gal jiems kitaip atrodo, neisivaizduoju...
Atsakyti
Ką turi tokio juoda?
Esu kažkada rašius - tai spalva slepianti mus, mūsų trūkumus, rodanti mus tokius kokiais norime būti, neveltui ji pasirinkta magijos spalva. Čia iš psichologinės pusės. Kita pusė - en metų mados žinovų kvaksėjimas kad juoda tinka prie visko, kad kiekviena moteris turi turėti mažą juodą suknelę ir visą kitą bla bla bla. Todėl visos labiau perka juodus rūbus, pardavėjai tuomet ima vežti daugiau juodų ir finale, net ir rėdamas nelabai ką gražaus ne juodo rasti gali. Be to visgi juodos kelnės optiškai mažesnės už tamsiai mėlynas.
Bet kad juoda prie visko tinka - tikrai visokių Petruškevičių išpūstas burbulas. Kitos spalvos atrodo išblukusios, o tamsiai mėlyna ar ruda visai nei viens, nei du man. O va vidudtinė pilka tinka prie visko, bet kažkodėl jos nieks niekad nesiūlo. Ir prabangiai atrodo tos spalvos, apie kurias įsivyrauja tokia nuomonė, va alyvinė senei senei buvo pati prabangiausia, ir tik karališkos šeimos atstovai galėjo ją dėvėti, Rusijoj tokia buvo raudona, o Koko Šanel tokią padarė juodą.

Man Algyte irgi cool summer. Ir tikrai visai nepavargus man jos oda atrodo. Dėl egipto žemės - oi aš su ja purvina atrodau. Aš buvau visai nusitamsinus plaukus, beveik juoda buvau, akys išryškėdavo tada. Antakių neteko dažyt, jie pas mane ir taip pakankamai juodi (buvo), bet pagal rekomendacijas vasaroms nepatartina dažytis juodai, geriau tamsiai pilkai arba grafito juoda, antraip labai vulgariai atrodo. Dėl intensyvesnio įdegio - nieko blogo tame nematau, tik oda vistiek turės šiokį tokį pilką atspalvį. Taip galim turint norą pereitį į soft summer. Aš kaip tik pradėjau sukt galvą ar man taip nepadarius... Visada šeip daugiau į žiemą peršokti norėdavau ax.gif ( topsecret.gif dievinu juodą spalvą ir baltą odą rolleyes.gif )
alter ego - jo tikroji vasara ir yra cool summer.
Atsakyti
Ziuriu cia tikras mokslas su tais tipais. Bet labai idomus ir naudingas mokslas. Aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 01 21, 18:48)
Ką turi tokio juoda?
Esu kažkada rašius - tai spalva slepianti mus, mūsų trūkumus, rodanti mus tokius kokiais norime būti, neveltui ji pasirinkta magijos spalva. Čia iš psichologinės pusės. Kita pusė - en metų mados žinovų kvaksėjimas kad juoda tinka prie visko, kad kiekviena moteris turi turėti mažą juodą suknelę ir visą kitą bla bla bla. Todėl visos labiau perka juodus rūbus, pardavėjai tuomet ima vežti daugiau juodų ir finale, net ir rėdamas nelabai ką gražaus ne juodo rasti gali. Be to visgi juodos kelnės optiškai mažesnės už tamsiai mėlynas.
Bet kad juoda prie visko tinka - tikrai visokių Petruškevičių išpūstas burbulas.

Na, cia jusu asmenine nuomone. Man juoda irgi yra spalvu spalva. Bet taip, ji tinka tikrai ne visom.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2011 01 21, 17:55)
Kas tai yra?  g.gif

Batai su auliukais 4u.gif
Atsakyti
Gal jau pradejot formuoti pavasario/vasaros sezonu garderoba?
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 01 21, 20:50)
Gal jau pradejot formuoti pavasario/vasaros sezonu garderoba?

Planuoju iš viso nieko nepirkt, nes visko per akis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 01 21, 20:52)

o, kaip tau gerai biggrin.gif as kol kas baigiu dar formuot rudens/ziemos, o uz kokio menesiuko reiks susidomet ir pavasario/vasaros
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 01 21, 20:52)

O gal gali isvardint kiek to visko kd per akis? Kitos va raso spintos prigrustos, bet ner ka rengtis.

As pavasariu dar nesirupinu, kazka turiu, kazkuo papildysiu, bet nestresuoju siemet. Norisi labai spalvu, gal spalvotu pedkelniu atsargas papildyt reikes biggrin.gif Nesu tikra ar pavasari bus kapsule, nes po ziemos istroskusi spalvu nors tu ka.

Kur perkat lengvus salikelius, skarutes? As graziu randu tik uz daug desimciu litu, bet man tiek gaila.Nezinau kur ieskot unsure.gif

As irgi dievinu juoda ir balta, kaip gerai kad as ziema smile.gif Neveltui cia kazkuri paminejo psichologija, juoda labai pateda susikaupti, susitelkti.
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2011 01 21, 21:12)
o, kaip tau gerai  biggrin.gif as kol kas baigiu dar formuot rudens/ziemos, o uz kokio menesiuko reiks susidomet ir pavasario/vasaros

Tai dvi kapsules isviso?

Pas mane kazkaip pagal orus: vasarine, pavasario/rudens ir ziemos.

Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 01 21, 21:20)
Tai dvi kapsules isviso?

Pas mane kazkaip pagal orus: vasarine, pavasario/rudens ir ziemos.

na taip gaunas, kad siltojo ir saltojo sezono, o pas tave 3 gaunasi
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 01 21, 21:20)
O gal gali isvardint kiek to visko kd per akis? Kitos va raso spintos prigrustos, bet ner ka rengtis.

Nevardysiu, bet esmė, kad man užtenka. Aprangą keičiu kasdien - tikrai ne po vieną komplektą turiu žiemai ir vasarai lotuliukas.gif Nelabai suprantu, kam laikyt prigrūstą spintą, jei nėra kuo apsirengt g.gif Perku daiktus tik tada, kai žinau, kad tikrai nešiosiu - ir ne vieną sezoną. Tiesą sakant - negalėčiau pakęst nenešiojamų drabužių savo spintoj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 21 sausio 2011 - 21:32
QUOTE(Leticija @ 2011 01 21, 21:23)
na taip gaunas, kad siltojo ir saltojo sezono, o pas tave 3 gaunasi

na taip, nes tikrai siltu vilnoniu megztiniu/sukneliu, pukiniu paltu, batu su kailiu rudeni nenesioju, tik ziema, tai ziemos rubai ir yra tik ziemos.

QUOTE(Sophi @ 2011 01 21, 21:31)
Nevardysiu, bet esmė, kad man užtenka. Aprangą  keičiu kasdien - tikrai ne po vieną komplektą turiu žiemai ir vasarai lotuliukas.gif  Nelabai suprantu, kam laikyt prigrūstą spintą, jei nėra kuo apsirengt g.gif Perku daiktus tik tada, kai žinau, kad tikrai nešiosiu - ir ne vieną sezoną. Tiesą sakant - negalėčiau pakęst nenešiojamų drabužių savo spintoj...

Me too drinks_cheers.gif Sunku buvo tik vienu momentu kai svorio numeciau ir teko viska susipirkt is naujo, bet iprastai viska saziningai sunesioju.
Atsakyti