Ką turi tokio juoda?
Esu kažkada rašius - tai spalva slepianti mus, mūsų trūkumus, rodanti mus tokius kokiais norime būti, neveltui ji pasirinkta magijos spalva. Čia iš psichologinės pusės. Kita pusė - en metų mados žinovų kvaksėjimas kad juoda tinka prie visko, kad kiekviena moteris turi turėti mažą juodą suknelę ir visą kitą bla bla bla. Todėl visos labiau perka juodus rūbus, pardavėjai tuomet ima vežti daugiau juodų ir finale, net ir rėdamas nelabai ką gražaus ne juodo rasti gali. Be to visgi juodos kelnės optiškai mažesnės už tamsiai mėlynas.
Bet kad juoda prie visko tinka - tikrai visokių Petruškevičių išpūstas burbulas. Kitos spalvos atrodo išblukusios, o tamsiai mėlyna ar ruda visai nei viens, nei du man. O va vidudtinė pilka tinka prie visko, bet kažkodėl jos nieks niekad nesiūlo. Ir prabangiai atrodo tos spalvos, apie kurias įsivyrauja tokia nuomonė, va alyvinė senei senei buvo pati prabangiausia, ir tik karališkos šeimos atstovai galėjo ją dėvėti, Rusijoj tokia buvo raudona, o Koko Šanel tokią padarė juodą.
Man Algyte irgi cool summer. Ir tikrai visai nepavargus man jos oda atrodo. Dėl egipto žemės - oi aš su ja purvina atrodau. Aš buvau visai nusitamsinus plaukus, beveik juoda buvau, akys išryškėdavo tada. Antakių neteko dažyt, jie pas mane ir taip pakankamai juodi (buvo), bet pagal rekomendacijas vasaroms nepatartina dažytis juodai, geriau tamsiai pilkai arba grafito juoda, antraip labai vulgariai atrodo. Dėl intensyvesnio įdegio - nieko blogo tame nematau, tik oda vistiek turės šiokį tokį pilką atspalvį. Taip galim turint norą pereitį į soft summer. Aš kaip tik pradėjau sukt galvą ar man taip nepadarius... Visada šeip daugiau į žiemą peršokti norėdavau

(

dievinu juodą spalvą ir baltą odą

)
alter ego - jo tikroji vasara ir yra cool summer.