QUOTE(Algyte @ 2011 01 21, 17:20)
O Dontstop aciu, ziuresiuos tada
aisku man tu foto istrint nebeleis
O del makiazo komentaro to ir laukiau

reikia tingini vyti lauk.
kodėl nebeleis? Reikia tik iš internetinio albumo, kur jos patalpintos, ištrint, ir iš čia dings po kiek laiko
Dėl makiažo, tai reikia:
1. maskuot odą
2. tamsint antakius (man rodos, būtų paprasčiau pieštuku ar vašku kasdien, nei dažytis chemiškai

)
3. skaitalus rekomenduočiau (tik ne duokdie ne visokias egipto žemes ir pan rudinančius daiktus)
4. akims tiktų labai daug kas, bet šešėliavimo techniką geriau rinktis vokus pakeliančią
5. na kokį lūpų blizgėsį iš rožinių/neutralių/nude
Papildyta:
QUOTE(Algyte @ 2011 01 21, 17:20)
Dontstop, tingiu kitose temose is naujo taves ieskoti, gal gali ir parekomenduoti kazkoki krema savaiminio idegio ir jei ne paslaptis kaip tu plaukus dazai? kirpykloj? as tai namie, bet net perkant tuos pacius dazus nevienodai nudazo

kur cia klaustukas?
Ir dar, ar verta atauginti naturalius, tiesiog subjektyvia tavo pacios nuomone? ar is vis tada veido nebeliks
Aš pati naudoju šiuos kremus (pakaitom):
1. Sunvita, yra Eurokose, apie 13 lt
2. Venita, apie 8 lt, yra Eurokose
3. Lirene, apie 18 lt, yra Eurokose
4. Kolastyna - pats geriausias iš šitų, apie 17 lt, yra Martinjoj
Labiausiai nepatiko ir tikrai nerekomenduoju: Nivea, Dove, Garnier, Johnsons (ir aplamai visi laipsniški).
Plaukus aš dažau tik pati

Nežinau, man visada lygiai išeina. Aš dažau kartą per mėnesį tik šaknis, kartą per metus - visą ilgį. Naudoju spec šepetuką. Kai dažau, skirstau visus plaukus sklastymais, ir dažau nuo sklastymo link galiukų. Sklastymus darau kas 1 cm. Nežinau, ar aiškiai
Man atrodo, natūralūs plaukai negali netikt

Juk gamta geriausiai apgalvojo

Kitas reikalas, jei tau pačiai nepatinka natūrali plaukų spalva. Man pvz manoji nepatinka, užtat dažau.
Jei dažysi plaukus - visada reikės būt su makiažu (su tamsesniai plaukais oda atrodo labiau išblyškusi, lenda rožinis atspalvis). Su natūralia spalva - ir taip viskas harmoningai atrodo. Taip kad vienareikšmiškai negaliu atsakyti, dažyti ar ne. Aš pati pasirinkau dažyti ir makiažas (savaiminis) visada, ne kiekvienai tai priimtina