Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Labas

Dontstop, gal padetum ir man nusistatyt savo spalvini tipa? ikelciau keleta foto?
O siaip pagal ka jis nustatomas? pagal naturalia spalva (odos plauku) ar pagal taip kaip nesioji (dazyti plaukai, idegus oda).. as jau nebezinau ka su savim daryti smile.gif niekad per daug nesirupinau savo isvaizda, patiko naturalumas, bet turbut is tingejimo. Reikia kazkokia sistema ivesti. Dabar bandau atauginti naturalius plaukus, bet jei jie man netiks nusisausiu, kad tiek laiko sugaisau. Geriausiai sau atrodau vasara, kai idegu, tada ir oda nebeatrodo pilka, ir kai patamsinti plaukai ir antakiai, bet kiekviena kart rizika, dazai kazkodel nukanda nevienodai, antakius ta pati kirpeja sugeba kiekviena karta kitaip nudazyt doh.gif zodziu naturaliai tai esu pilka, pilki plaukai, akys ir oda doh.gif
pameginsiu kelias foto ikelti
cia labai matosi tas pilkumas
user posted image
cia patamsinti plaukai
user posted image
cia odos spalva aiski, is vis oda tokia pavargus
user posted image

ka manai?
ka kitos mano? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2011 01 21, 15:36)
as jau nebezinau ka su savim daryti smile.gif 
Geriausiai sau atrodau vasara, kai idegu, tada ir oda nebeatrodo pilka, ir kai patamsinti plaukai ir antakiai

ka kitos mano?  ax.gif

na kadangi klausi ir kitų nuomonės rolleyes.gif

esi jauna simpatiška mergina rolleyes.gif

Na jei sau patinki ryškesnė, tai gal ir neverta būti visiškai natūraliai rolleyes.gif Dėl odos, jei esi prieš soliariumus, tai yra gi dabar visokių kokybiškų priemonių, kad kažkiek parusvint odą, tuomet ir sau gražesnė atrodysi mirksiukas.gif , nes dabar kaip suprantu pati sau jautiesi pilka
Atsakyti
Miuriele, o kos cia spalvinis tipas butu mano?
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2011 01 21, 15:59)
Miuriele, o kos cia spalvinis tipas butu mano?

Kas liečia spalvinį tipą, tai žinok nelabai aš gaudausi, nes pati tik prieš kokią savaitę užmačiau šitą temelę ax.gif
Lauksim Dontstop komentaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2011 01 21, 16:36)

Algyte, pagal mane esi Cool summer 4u.gif
Spalvinis tipas nustatomas pagal plaukų, odos ir akių spalvą.
Aš pritariu Miurielei drinks_cheers.gif , pati savaiminius naudoju jau 9 metai be pertraukos ax.gif Patamsinti plaukai, kaip matosi nuotraukoje, iškart "reikalauja" ir tamsesnių antakių, ir akių makiažo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 21 sausio 2011 - 16:21
O Dontstop aciu, ziuresiuos tada 4u.gif
aisku man tu foto istrint nebeleis g.gif

O del makiazo komentaro to ir laukiau cool.gif reikia tingini vyti lauk.

Dontstop, tingiu kitose temose is naujo taves ieskoti, gal gali ir parekomenduoti kazkoki krema savaiminio idegio ir jei ne paslaptis kaip tu plaukus dazai? kirpykloj? as tai namie, bet net perkant tuos pacius dazus nevienodai nudazo doh.gif kur cia klaustukas?
Ir dar, ar verta atauginti naturalius, tiesiog subjektyvia tavo pacios nuomone? ar is vis tada veido nebeliks rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Algyte: 21 sausio 2011 - 16:24
QUOTE(Algyte @ 2011 01 21, 17:20)
O Dontstop aciu, ziuresiuos tada  4u.gif
aisku man tu foto istrint nebeleis  g.gif

O del makiazo komentaro to ir laukiau  cool.gif reikia tingini vyti lauk.

kodėl nebeleis? Reikia tik iš internetinio albumo, kur jos patalpintos, ištrint, ir iš čia dings po kiek laiko 4u.gif

Dėl makiažo, tai reikia:
1. maskuot odą
2. tamsint antakius (man rodos, būtų paprasčiau pieštuku ar vašku kasdien, nei dažytis chemiškai g.gif )
3. skaitalus rekomenduočiau (tik ne duokdie ne visokias egipto žemes ir pan rudinančius daiktus)
4. akims tiktų labai daug kas, bet šešėliavimo techniką geriau rinktis vokus pakeliančią
5. na kokį lūpų blizgėsį iš rožinių/neutralių/nude 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Algyte @ 2011 01 21, 17:20)

Dontstop, tingiu kitose temose is naujo taves ieskoti, gal gali ir parekomenduoti kazkoki krema savaiminio idegio ir jei ne paslaptis kaip tu plaukus dazai? kirpykloj? as tai namie, bet net perkant tuos pacius dazus nevienodai nudazo  doh.gif kur cia klaustukas?
Ir dar, ar verta atauginti naturalius, tiesiog subjektyvia tavo pacios nuomone? ar is vis tada veido nebeliks  rolleyes.gif

Aš pati naudoju šiuos kremus (pakaitom):
1. Sunvita, yra Eurokose, apie 13 lt
2. Venita, apie 8 lt, yra Eurokose
3. Lirene, apie 18 lt, yra Eurokose
4. Kolastyna - pats geriausias iš šitų, apie 17 lt, yra Martinjoj

Labiausiai nepatiko ir tikrai nerekomenduoju: Nivea, Dove, Garnier, Johnsons (ir aplamai visi laipsniški).

Plaukus aš dažau tik pati smile.gif Nežinau, man visada lygiai išeina. Aš dažau kartą per mėnesį tik šaknis, kartą per metus - visą ilgį. Naudoju spec šepetuką. Kai dažau, skirstau visus plaukus sklastymais, ir dažau nuo sklastymo link galiukų. Sklastymus darau kas 1 cm. Nežinau, ar aiškiai smile.gif

Man atrodo, natūralūs plaukai negali netikt smile.gif Juk gamta geriausiai apgalvojo biggrin.gif Kitas reikalas, jei tau pačiai nepatinka natūrali plaukų spalva. Man pvz manoji nepatinka, užtat dažau.
Jei dažysi plaukus - visada reikės būt su makiažu (su tamsesniai plaukais oda atrodo labiau išblyškusi, lenda rožinis atspalvis). Su natūralia spalva - ir taip viskas harmoningai atrodo. Taip kad vienareikšmiškai negaliu atsakyti, dažyti ar ne. Aš pati pasirinkau dažyti ir makiažas (savaiminis) visada, ne kiekvienai tai priimtina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 21, 16:39)

3. skaitalus rekomenduočiau (tik ne duokdie ne visokias egipto žemes ir pan rudinančius daiktus)

o kodel ne egipto zemei? g.gif
Atsakyti
Aciu aciu, Dontstop, as gatava tave isbuciuot blush2.gif
Visu pirma del tipo, uzvedei puikiai ant kelio. Kiek info internete, tik skaityt ir skaityt.
Antra, kadangi tikriausiai vis tik busiu is tu, kuriom makiazas labiau prievole negu malonumas, tai meginsiu atsiauginti naturalia, padejai apsispresti. O pasirusvint irgi noriu, nes tada oda daug lygesne atrodo, pasislepia defektukai. Butinai meginsiu tavo nurodyta, nes kolkas teko tik is tu kuriuos sukritikavai, tai labai greit keliaudavo i siukslyna.
Aciu tau uz nuosirdzius ir konkrecius patarimus, seksiu toliau jusu tema 4u.gif

A! dar! apie antakius. Kaip juos namie tvarkaisi? kaip forma pasidarai? man cia aukstoji fizika. Plaukeliai plonyciai, minksti, vos matosi, be to vienas lyg ir auksciau antakis, zinau kad idealiu simetriju ir nebuna turbut, bet baisu sugadint visai. Ar pirma pasidarei kirpykloj o paskui tik ataugusius salini. Kaip ten rasei kad vasku galima? man turbut butu tinkamesnis budas, nes pincetu tuos plonycius plaukelius labai sunku isrankioti. Del tamsinimo, tai piestuku gerai gaunasi, esu kelis kart ir namie dazais dazius, tokia maza tubeliuke buvau pirkus, bet turi buti idealiai ispesiota jau pries dazant. Ka manai?
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2011 01 21, 16:47)
o kodel ne egipto zemei?  g.gif

as tai nuo jos oranzine buvau, man visiskai netiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2011 01 21, 17:47)
o kodel ne egipto zemei?  g.gif

Labai nenatūraliai atrodo ant tokios šviesios odos, kaip Algytės 4u.gif
QUOTE(Algyte @ 2011 01 21, 17:49)
Aciu aciu, Dontstop, as gatava tave isbuciuot  blush2.gif

A! dar! apie antakius. Kaip juos namie tvarkaisi? kaip forma pasidarai? man cia aukstoji fizika. Plaukeliai plonyciai, minksti, vos matosi, be to vienas lyg ir auksciau antakis, zinau kad idealiu simetriju ir nebuna turbut, bet baisu sugadint visai. Ar pirma pasidarei kirpykloj o paskui tik ataugusius salini. Kaip ten rasei kad vasku galima? man turbut butu tinkamesnis budas, nes pincetu tuos plonycius plaukelius labai sunku isrankioti. Del tamsinimo, tai piestuku gerai gaunasi, esu kelis kart ir namie dazais dazius, tokia maza tubeliuke buvau pirkus, bet turi buti idealiai ispesiota jau pries dazant. Ka manai?

Nėra už ką smile.gif

Tvarkausi su pincetu - kiekvieną mielą dieną išraunu po porą plaukučių, taip palaikau formą. Kirpykloj neteko tvakyti blush2.gif O vašką tai turėjau omeny spalvotą biggrin.gif , tamsint juo antakius, ne depiliuot biggrin.gif Nemanau, kad prieš dažant būtina idealiai išpešiot, koks skirtumas, kada pešiot, prieš ar po dažant g.gif
Labai geras mokomasis video apie antakių priežiūrą ir formą
Atsakyti
Hmmmm...Mano pamąstymu, cool summer tipui reiktų kaip tik akcentuot jau turimą odos atspalvį, kuris yra šaltas - va dėlto jums ir atrodo, kad jis toks pavargęs, pilkas tas veidas, nors realiai tai aristokratiška balta šalta oda - toks tipas ir jo nereikia jokiais savaiminiais maskuot...mano pačios tokia oda, bandžiau ir soliariumus, ir savaiminius schmoll.gif , po kurio laiko tik nusivildavau...geriausia ką pabandyt tai rast gerą krempudrą savo spalvos ir skaistalus tinkančio atspalvio...Ir žinoma derint rūbų spalvas tinkančias būtent cool summer tipui - tada ir oda visai kitaip atrodo, ne blyški, o gaivi, tačiau bendras šaltumo įspūdis vis tik išlieka...Man kažkaip vis susidaro įspūdis kad vasaros arba nori tapt pavasariais arba rudenimis ax.gif o savaiminis veidui - jau auštasis pilotažas, aš bent nevarginčiau net..jau nekalbu apie bereikalingos chemijos krovimą ant veido - geriau pasikartosiu- išmokt tai akcentuot ir pateikt kaip privalumą.

dėl antakių klipuko - teoriškai viskas teisingai, bet pačios merginos antakiai nu kažkaip nenatūraliai labai atrodo, tokie "labai teisingai padaryti", kažkiek kampuoti blush2.gif man asmeniškai trūksta šiokio tokio natūralumo...ir dar veidas...nurausvintas iki begalybės, prie jo priderintas pakankamai sunkus makiažas, o kaklas baltuoja...va ir savaiminiai kremai rolleyes.gif beje, dėl antakių - gera kosmetologė kiek kitaip pamokintų - tarpukas tarp antakių pešiojamas pincetu, pernelyg žemai po antakiu pešami plaukeliai taip pat pincetu, virš antakių reiki apešiot labai atsargiai ir jokiu būdu neskusti, nes dažnu atveju antakio lankas tiesiog suardomas, ir jei skutama, tai matosi kiekvienas virš dygti pradėjęs plaukelis - antakiai tampa nebenatūralūs...ir visi antakio plote augantys ilgesni plaukeliai turi būt ne pešami, o pašukuojami aukštyn ir visi ilgesni plaukeliai pakerpami šiek tiek, pašukuojama natūraliai, vėl pašukuojama aukštyn, vėl jei reikia pakerpama...tokiu būdu žmogui senėjant išsaugomi antakių plaukeliai, kurie šiaip jau nuo nuolatinio pešiojima ima retėti..mano bent kosmetologė dažnai sako kad vyresnio amžiaus moterys nuolat skundžiasi, kad antakiai reti ir neauga - nes visą amžių buvo primityviai pešiojami ...o su amžium antakių plakeliai retėja ir ilgėja..Tokiu būdu tvarkant užtenka tvarkyt kas porą savaičių, nes nėra kasdien dygstančių išskustų naujų plaukelių, kurių net neina kartais sugraibt pincetu.

Algyte, mano manymu, tu labai daili moteris, tiktai siūlyčiau dažyt blakstienas - antakius tik paryškint pieštuku atsargiai.. Forma, kiek matyt nuotraukose visai gera...

Na ir prirašiau.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 21 sausio 2011 - 18:12