Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Indii @ 2011 01 21, 13:34)

T.y pirmas žingsnis nusistatai savo  tipą, tada atsirenki tinkamų spalvų rubus, o tada jau dėlioji derinukus?

Kopijuoju iš pačio pirmo šios temos posto:
Žingsniai naujojo garderobo link:
1. nustatome savo spalvinį tipą
2. atsižvelgiant į spalvinį tipą, keičiame šukuoseną ir parenkame keletą makiažo variantų
3. be gailesčio išmetame daiktus, kurie: netinka pagal spalvinį tipa, netinka pagal dydį, net jei jie nauji, ilgai užsigulėjo spintoje ir nesinešioja (išsykrus vakarinius apdarus), „moraliai pasenę“
4. sudarome komplektus iš likusių rūbų, įskaitant avalynę ir aksesuarus
5. sudarome trūkstamų daiktų sąrašą
6. tvarkome rūbų spintą prieš kiekvieną sezoną
7. prieš einant apsipirkti apgalvojame kiekvieną pirkinį iki smulkmenų, o ne griebiame bet ką, kas patiko
8. visada prisimename, kad kiekvienas naujas daiktas turi derėti bent su 3 – 4 turimais daiktais
Atsakyti
man atrodo, visoms ta juoda taip patinka todel, kad parduotuvese simta kartu lengviau susirasti grazu JUODA ruba, negu kad koki tamsiai pilka ar kokios kitos mandros spalvos is tu 'juodu' spalvu paletes biggrin.gif be to, juoda visada atrodys prabangiau nei ta pati tamsiai pilka :/

as jau kaupiuosi spintos tvarkymui smile.gif kol kas dar neaisku, kaip yra su tuo rubu 'sarasu', kuris turi sudaryti kapsule- na ten tarkim dvejos kelnes, trys sijonai, viena puosnesne palaidina, viena paprasta, ir tt. tai siandien tik atsirinksiu pavasario/vasaros rubus, susiziuresiu ka turiu ir ka planuoju nesioti.

beje, norejau paklausti, kur internete parduodate/keiciate rubus? maciau kazkur nuorodas i specialius puslapius, bet neissisaugojau :>
Atsakyti
Aš čia pati sau susidariau būtinų pavasario sezonui daiktelių sąrašiuką, siūlau papildyti, padiskutuoti, aptarti smile.gif

1. Džinsai
2. Kelnės
3. Sijonas
4. 3 palaidinės
5. Marškiniai
6. Švarkelis
7. Paltas
8. Plosčius
9. Plonas megztukas
10. Kardiganas
11. Suknelė
12. Botiljonai
13. Ilgaauliai
14. Bateliai
15. Šalikėlis
16. Rankinukas
17. Diržas
Papildyta:
QUOTE(dominica @ 2011 01 21, 14:42)
man atrodo, visoms ta juoda taip patinka todel, kad parduotuvese simta kartu lengviau susirasti grazu JUODA ruba, negu kad koki tamsiai pilka ar kokios kitos mandros spalvos is tu 'juodu' spalvu paletes

as jau kaupiuosi spintos tvarkymui smile.gif kol kas dar neaisku, kaip yra su tuo rubu 'sarasu', kuris turi sudaryti kapsule

beje, norejau paklausti, kur internete parduodate/keiciate rubus? maciau kazkur nuorodas i specialius puslapius, bet neissisaugojau :>

Be abejo drinks_cheers.gif

Sąrašas labai individualus, aš kaip pavyzdį ką tik įkėliau preliminarų sąrašiuką pavasariui smile.gif

Manodrabuziai.lt 4u.gif
Taip pat galima per SM skelbimus. Galiausiai aš nemažai ką atdiduodu dykai per paramos skyrelį (irgi SM)
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Nu ką, padariau reviziją spintoj, ir supratau, kad joje labai daug įvairių maikelių, marškinėlių, briždų ir pan., na trumpai tariant šiltajam metų laikui labiau tinkančių rūbų doh.gif

Tai va, taip pat nemažai rūbų atmečiau kaip "moraliai pasenusių", nutampytų ar tokių kurie tiesiog "nelimpa" rolleyes.gif

Tomet apmasčiau ko man daugmaž reik atsinaujinimui ir porą dienų vaikštinėjau po pardes biggrin.gif Tai va, galiu pasidžiaugt, kad vis tik radau keletą man patinkančių/tinkančių daiktų thumbup.gif

Nefotkinau, tik trumpai pavardinsiu - dveji džinsai tams.mėlyni tiesūs ir platėjantys, klasikinės juodos kelnės, šv.koralo raud.sp. megztukas, mėlynas rankinukas, juodi ir balti su dryž. marškiniai, susisiaučianti juoda liemenė ax.gif

Nu atrodo nemažai, bet senokai ką buvau bepirkusi rolleyes.gif

Na, kadangi šalikų, skarelių ir visokių panašių dalykėlių turiu daug ir įvairių spalvų, tai jų pagalba manau pagyvinti savo komplektus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 21, 14:49)
1. Džinsai
2. Kelnės
3. Sijonas
4. 3 palaidinės
5. Marškiniai
6. Švarkelis
7. Paltas
8. Plosčius
9. Plonas megztukas
10. Kardiganas
11. Suknelė
12. Botiljonai
13. Ilgaauliai
14. Bateliai
15. Šalikėlis
16. Rankinukas
17. Diržas

Čia pati tiek visko pirkti planuoji, ar čia tik ąrašas, kurį reikia kai kuo papildyti?
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2011 01 21, 15:25)
Čia pati tiek visko pirkti planuoji, ar čia tik ąrašas, kurį reikia kai kuo papildyti?

Aš jau viską turiu pavasariui, praeitos temos pabaigoje dėjau ir nuotraukas smile.gif

Čia sąrašas, kas man atrodo, reiktų turėt kiekvienai pavasariui biggrin.gif Maždaug must have sąrašiukas biggrin.gif Sąrašas mano akim pilnas, bet įdomu būtų padiskutuoti, gal kažkam atrodys, kad jį reikiai kažkuom būtinu papildyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 21 sausio 2011 - 14:36
dontstop, man atrodo geras sąrašas, tik gal plonų megztukų poros reikėtų dėl viso pikto, jei palaidinės kartais per plonos būtų. O paltas ir ploščius, tai čia dėl ko abu? Kai vėsiau ir šilčiau?
Atsakyti
Dontstop, kas liečia paltą rolleyes.gif Gal įvardinčiau kitaip, man atrodo labiau pavasariui puspaltis mirksiukas.gif
Groovy, plosčius irgi manau reikalingas mirksiukas.gif Jie būna įvairių modelių, pati lb mėgstu juos, turiu ne vieną ir skirtingų spalvų ax.gif
Vienoks prie klasikinių rūbų, kitoks prie laisvalaikio..
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 01 21, 15:37)
O paltas ir ploščius, tai čia dėl ko abu? Kai vėsiau ir šilčiau?

Taip, dėl skirtingų orų smile.gif

QUOTE(*Miurielė* @ 2011 01 21, 15:47)
Dontstop, kas liečia paltą rolleyes.gif  Gal įvardinčiau kitaip, man atrodo labiau pavasariui puspaltis mirksiukas.gif

O kuom skiriasi paltas nuo puspalčio? blush2.gif Ilgiu?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 21, 14:53)
O kuom skiriasi paltas nuo puspalčio? blush2.gif  Ilgiu?

Man žinok pats pavadinimas paltas, tai lyg kažkas ilgo šilto blink.gif Puspaltis tai jau toks pavasariui labiau, nestoras, tik užpakalį dengiantis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miurielė* @ 2011 01 21, 16:06)
Man žinok pats pavadinimas paltas, tai lyg kažkas ilgo šilto blink.gif  Puspaltis tai jau toks pavasariui labiau, nestoras, tik užpakalį dengiantis mirksiukas.gif

Ta prasme, puspaltis - plonas ir trumpas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 21, 15:12)
Ta prasme, puspaltis - plonas ir trumpas? biggrin.gif

aha biggrin.gif kažkas tokio rolleyes.gif
Atsakyti