QUOTE(Karolilna @ 2011 01 21, 11:42)
visu pirma tai didelis iprocio reikalas, nes kiek atsimenu save, tiek atsimenu ir bent puse garderobo juodo. Man juoda prabangi, tvarkinga, prie visko tinkanti. Tarkim turint juoda kostiumeli gali golfa ar marskinukus rinktis kokios nori spalvos - praktiskai visos ziuresis, o tarkim prie rudo ar melyno jau reiktu ziuretis kas tinka, bent jau mano akim taip atrodo
tai taip, gali juoda "nustumt" toliau nuo veido ir t.t., bet apskritai vengt sunkiai pavyktu. Kad tarkim ir batai+rankine - juodi tinka prie visko, o tarkim rudus jau turi derintis
Čia matyt požiūrio reikalas. Man kaip tik atrodo, kad juodi batai ir rankinė netinka prie nieko

Jau nekalbant apie tai, kad rankinė neturi būti tokios pat spalvos, kaip batai
Iš esmės, pirmas žingsnis pereinant prie "savo" spalvų būtų apsistojimas ties šaltomis/šiltomis spalvomis. Daleiskim, jūsų tipas vasara, ir spalvos atitinkamai, šaltos. Tada jūs matysit, kad prie pilko kostiumėlio tinka absoliučiai visos šaltos spalvos. O šiltų jums nereikia, nes jos jums ir netinka
Arba, jūsų tipas ruduo, spalvos tinka tik šiltos, jūs pasirenkat, tarkim, rudą kostiumėlį, ir vualia - prie jo tinka visų šiltų atspalvių palaidinės