Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

4u.gif

Savaitgalį darysiu rūbų spintos tvarkymą iš "pagrindų". Dabar noriu išsiaiškinti kokios gi spalvos tinka Soft Summer?
Kaip suprantu, tai pilka, rožinė, t. mėlyna (ar ir šviesiai?), o violetinė, raudona? Kokios dar spalvytės?
Noriu darytis dvi kapsules: šalto sezono ir šilto. O jas dalinsiu į laisvalaikio ir darbo. Kokios spalvos tinkamos darbe? Kostiumėlių nereikalauja, bet bent apatinė dalis turėtų būti oficialesnė. Jau jaučiu, kad kažką nusipirkti tikrai reikės, tik dabar noriu tinkamai susidėlioti ir susirašyti, ko reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 01 20, 22:31)
Pirmo nesu matavusi, o visi kiti variantai man nebetinka, nors anksčiau labai nešiojamos tokios iškarpos buvo. Kažkaip matyt ne tik rankos išstorėjo, bet ir pečiai matyt.
O kaip ten su tuo smėlio laikrodžiu, jei pečiai tarkim stambūs, atitinka klubų plotį, talija yra, klubai irgi yra, o krutinės ne,  svorio centras vis tiek apačioje, tai tada kas gaunasi?..

Aišku. Mano kadangi ir platūs pečiai, tai aš sau atsirinkau tik kimono ir šiksnosparniio rankoves. nors skaičiau, kad tokios stambina visą viršutinę kūno dalį doh.gif
Turbūt kažkoks maišytas tipas? g.gif
QUOTE(dominica @ 2011 01 20, 23:11)
?? nes jau ko ko, o juodos spalvos atsisakyti man yra apskritai neimanoma  blush2.gif

Kodėl? unsure.gif
QUOTE(Indii @ 2011 01 21, 09:28)
Dabar noriu išsiaiškinti kokios gi spalvos tinka Soft Summer?

Tai kad šimtą kartų jau buvau įkėlusi 4u.gif Nepatingėkit pagal nuorodą nueiti į praeitą tema ir pažiūrėti kelis paskutinius puslapius. Viskas yra ax.gif
Va, tiesioginė nuoroda, 45 psl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 21 sausio 2011 - 08:57
QUOTE(dontstop @ 2011 01 21, 09:54)
Tai kad šimtą kartų jau buvau įkėlusi  4u.gif  Nepatingėkit pagal nuorodą nueiti į praeitą tema ir pažiūrėti kelis paskutinius puslapius. Viskas yra  ax.gif
Va, tiesioginė nuoroda, 45 psl

doh.gif Pamenu, kad buvau skaičius, pražiūrėjau nuo galo ir neužkliuvo gal, nes viską radau tik ne soft lotuliukas.gif Ot, kerėpla. Ačiū 4u.gif Tuoj išsinagrinėsiu ri atakuosiu klausimais biggrin.gif
dontstop, jei galima paklausti, iš kur taip gerai viską apie rubų kapsules išmanote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indii @ 2011 01 21, 10:36)

dontstop, jei galima paklausti, iš kur taip gerai viską apie rubų kapsules išmanote?  smile.gif

Domiuosi šia tema jau labai daug laiko. Pirmą kartą apie spalvinius tipus perskaičiau prieš ...14 metų blink.gif (patarimų knygoje, skirtoje paauglėms) Pradėjau taikyti sau prieš 9 metus (kai galutinai apsistojau ties dabartine savo plaukų spalva). Kapsulėm susidomėjau prieš trejetą metų, rimtai taikau gal porą metų - nuo užpraeitos vasaros, kuomet suformavau pirmąją kapsulę "pagal visas taisykles" biggrin.gif
Atsakyti
Man kaip ir priimtinas kapsules metodas, ivestu tvarka rubinej, bet neisivaizduoju saves be juodos spalvos doh.gif o kadangi esu soft summer jos reiktu atsisakyt.. va ir dilema unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2011 01 21, 11:22)
Man kaip ir priimtinas kapsules metodas, ivestu tvarka rubinej, bet neisivaizduoju saves be juodos spalvos  doh.gif o kadangi esu soft summer jos reiktu atsisakyt.. va ir dilema  unsure.gif

Ką, ką tokio duoda juoda spalva, ko neduoda, tarkim, tamsiai pilka, tamsiai mėlyna, tamsiai ruda? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2011 01 21, 11:22)
Man kaip ir priimtinas kapsules metodas, ivestu tvarka rubinej, bet neisivaizduoju saves be juodos spalvos  doh.gif o kadangi esu soft summer jos reiktu atsisakyt.. va ir dilema  unsure.gif

Aš tai turiu megztuką juodą, kur didelė iškirptė ir ten privalu kažką apsirengti po juo. Tad ta juoda taip "negadina manęs", bet vis tiek turbūt geriau būtų nenešioti tokios spalvos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 21, 10:27)
Ką, ką tokio duoda juoda spalva, ko neduoda, tarkim, tamsiai pilka, tamsiai mėlyna, tamsiai ruda? biggrin.gif

visu pirma tai didelis iprocio reikalas, nes kiek atsimenu save, tiek atsimenu ir bent puse garderobo juodo. Man juoda prabangi, tvarkinga, prie visko tinkanti. Tarkim turint juoda kostiumeli gali golfa ar marskinukus rinktis kokios nori spalvos - praktiskai visos ziuresis, o tarkim prie rudo ar melyno jau reiktu ziuretis kas tinka, bent jau mano akim taip atrodo rolleyes.gif

QUOTE(Indii @ 2011 01 21, 10:28)
Aš tai turiu megztuką juodą, kur didelė iškirptė ir ten privalu kažką apsirengti po juo. Tad ta juoda taip "negadina manęs", bet vis tiek turbūt geriau būtų nenešioti tokios spalvos  unsure.gif

tai taip, gali juoda "nustumt" toliau nuo veido ir t.t., bet apskritai vengt sunkiai pavyktu. Kad tarkim ir batai+rankine - juodi tinka prie visko, o tarkim rudus jau turi derintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2011 01 21, 11:42)
visu pirma tai didelis iprocio reikalas, nes kiek atsimenu save, tiek atsimenu ir bent puse garderobo juodo. Man juoda prabangi, tvarkinga, prie visko tinkanti. Tarkim turint juoda kostiumeli gali golfa ar marskinukus rinktis kokios nori spalvos - praktiskai visos ziuresis, o tarkim prie rudo ar melyno jau reiktu ziuretis kas tinka, bent jau mano akim taip atrodo  rolleyes.gif
tai taip, gali juoda "nustumt" toliau nuo veido ir t.t., bet apskritai vengt sunkiai pavyktu. Kad tarkim ir batai+rankine - juodi tinka prie visko, o tarkim rudus jau turi derintis  doh.gif

Čia matyt požiūrio reikalas. Man kaip tik atrodo, kad juodi batai ir rankinė netinka prie nieko unsure.gif Jau nekalbant apie tai, kad rankinė neturi būti tokios pat spalvos, kaip batai biggrin.gif

Iš esmės, pirmas žingsnis pereinant prie "savo" spalvų būtų apsistojimas ties šaltomis/šiltomis spalvomis. Daleiskim, jūsų tipas vasara, ir spalvos atitinkamai, šaltos. Tada jūs matysit, kad prie pilko kostiumėlio tinka absoliučiai visos šaltos spalvos. O šiltų jums nereikia, nes jos jums ir netinka smile.gif

Arba, jūsų tipas ruduo, spalvos tinka tik šiltos, jūs pasirenkat, tarkim, rudą kostiumėlį, ir vualia - prie jo tinka visų šiltų atspalvių palaidinės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 21, 10:46)
Čia matyt požiūrio reikalas. Man kaip tik atrodo, kad juodi batai ir rankinė netinka prie nieko  unsure.gif  Jau nekalbant apie tai, kad rankinė neturi būti tokios pat spalvos, kaip batai  biggrin.gif

Iš esmės, pirmas žingsnis pereinant prie "savo" spalvų būtų apsistojimas ties šaltomis/šiltomis spalvomis.  Daleiskim, jūsų tipas vasara, ir spalvos atitinkamai, šaltos. Tada jūs matysit, kad prie pilko kostiumėlio tinka absoliučiai visos šaltos spalvos. O šiltų jums nereikia, nes jos jums ir netinka  smile.gif

Arba, jūsų tipas ruduo, spalvos tinka tik šiltos, jūs pasirenkat, tarkim, rudą kostiumėlį, ir vualia - prie jo tinka visų šiltų atspalvių palaidinės  biggrin.gif

na del batu ir rankines as seno sukirpimo, man graziau kai panasios hihihi.gif blush2.gif

oki tarkim pilkas kostiumelis, saltos spalvos marskineliai, o batukai? irgi pilki? bus per daug pilka viskas unsure.gif (kad nepirkti prie kiekvieno kostiumelio, galeciau leist isigyt max 2-3 batelius tarkim vasaros sezonui). Nzn turbut sunkiai pagaunu derinimus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2011 01 21, 12:02)
na del batu ir rankines as seno sukirpimo, man graziau kai panasios hihihi.gif  blush2.gif

oki tarkim pilkas kostiumelis, saltos spalvos marskineliai, o batukai? irgi pilki? bus per daug pilka viskas  unsure.gif (kad nepirkti prie kiekvieno kostiumelio, galeciau leist isigyt max 2-3 batelius tarkim vasaros sezonui). Nzn turbut sunkiai pagaunu derinimus  unsure.gif

Panašios - gali būti, bet ne identiškos.

Na va žiūrėkit, pilkas kostiumėlis, bet kokio šalto atspalvio marškinukai - juodi batai čia nesiderina schmoll.gif Kokie derinasi? Pilki (kito atspalvio, nei kostiumėlis), mėlyni nuo šviesiai iki tamsiai, taupe, smėlio (su pilku atspalviu), kažkas į violetumą (įvairūs atspalviai), kažkas į bordo (įvairūs atspalviai), raudoni, rožiniai ir tt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 21, 10:56)
Domiuosi šia tema jau labai daug laiko.

Viskas aišku, iš kur taip viską žinote thumbup.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 01 21, 12:11)
Na va žiūrėkit, pilkas kostiumėlis, bet kokio šalto atspalvio marškinukai - juodi batai čia nesiderina  schmoll.gif  Kokie derinasi? Pilki (kito atspalvio, nei kostiumėlis), mėlyni nuo šviesiai iki tamsiai, taupe, smėlio (su pilku atspalviu), kažkas į violetumą (įvairūs atspalviai), kažkas į bordo (įvairūs atspalviai), raudoni, rožiniai ir tt  smile.gif

Uoj, dar toli man š.. plaukt (atsiprašau už išsireiškimą blush2.gif ), kol galėčiau taip pati išsimąstyti ar pasirinkti spalvą ir pagrįsti kodėl ji tinka doh.gif

O nuo ko siūlytumėte pradėti, kai ruošiesi pertvarkyti spintą?
T.y pirmas žingsnis nusistatai savo tipą, tada atsirenki tinkamų spalvų rubus, o tada jau dėlioji derinukus?
Atsakyti