Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2011 01 25, 11:10)
chocolate - pasitaiko vasarų kurioms ši spalva tinka, bet šeip per sodri spalva. Aš kiek žiūrėjau laredoute, tai vis abejoju dėl ryškumo, nežinau gal ten foto tokios ryškesnės visos.

Pagal savo nedidelę patirtį - visaip būna. Kol kas man neatitiko tik vieną kart su teal 4u.gif paltu.
Atsakyti
Su spalvom kaip įdomu, tik man sunku kartais atskirti šaltus ir šiltus atspalvius... doh.gif "Humanoj" šiandien buvau, tai kas po 10 lt, tai tokie skudurai, kad net jau ir baisu pažiūrėti, o perskaičiusi chocolade spalvą "prisiminiau", kad dar yra namie šokolado ir šokau iš lovos plytelės atsilaužti. biggrin.gif
Atsakyti
Ot kaip mmintys krypsta kai kam biggrin.gif

Šiaip VS suknelę šokoladinę turiu, tai tinka man.
Atsakyti
labas vakaras, merginos,
noreciau jusu uzklausti, koks galetu buti mano tipas. esu sviesios odos, naturaliu sviesiu plauku, zaliaake. na mano avate esanti mergina labai panasi i mane ax.gif as save priskiriu vasariskam tipui, tik va nesuprantu, kur cia koks gali buti maisytas. plaukai mano naturalus, nedazyti...
labai noriu perkuisti savo garderoba, nes kai kurios spalvos mane ismusa is veido ir man netinka visai unsure.gif
Atsakyti
na dar paanalizavus nusprendziau, kad esu light summer tipas biggrin.gif neveltui visa gyvena trauke ant rusvos, rudos.. juoda tempsiu lauk is spintos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2011 01 27, 01:44)
na dar paanalizavus nusprendziau, kad esu light summer tipas  biggrin.gif neveltui visa gyvena trauke ant rusvos, rudos.. juoda tempsiu lauk is spintos  bigsmile.gif

Avatare mergaitė yra light summer, bet va ruda spalva - pavasario ir rudens tipų spalva ax.gif Vasara (ypač light) turi orientuotis tik į šaltus atspalvius, iš neutralių ideali šviesiai pilka 4u.gif
Atsakyti
na kazkaip keista, nes lenteleje su taskiukais yra ir ruda spalva, aisku, saltos dominuoja. bet ruda irgi yra
Best colors for Light Summers:
user posted image
be to, visos spalvu paletes vasarai pilnos rudos spalvos... kiek dabar paziurejau, visur jos pilna g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2011 01 27, 14:23)
na kazkaip keista, nes lenteleje su taskiukais yra ir ruda spalva, aisku, saltos dominuoja. bet ruda irgi yra
Best colors for Light Summers:
user posted image
be to, visos spalvu paletes vasarai pilnos rudos spalvos... kiek dabar paziurejau, visur jos pilna  g.gif

na nepilna... tiesiog visos pagrindinės spalvos įtraukiamos, tik parenkami atspalviai. Su ruda reikėtų atsargiau vasaroms, dauguma rudų netinka.
Atsakyti
tai kaip tada tuos spalvu pavyzdzius suprasti, nes kiek supratau, tai cia skirti vasarai...

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2011 01 27, 19:04)
tai kaip tada tuos spalvu pavyzdzius suprasti, nes kiek supratau, tai cia skirti vasarai...

Šitose paletėse juk nedominuoja ruda spalva smile.gif
Light summer skirtas trečias ratas 4u.gif
Atsakyti
Čia visoms vasaroms ar ne? Kuri yra cool summer tipui?

Nusipirkau du megztukus kardiganus, reikia spalvų teisingumą pasitikrinti blush2.gif, bet jau lyg ir matau, kad megztukai iš pirmos paletės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 27 sausio 2011 - 18:36
QUOTE(dontstop @ 2011 01 27, 19:10)
Šitose paletėse juk nedominuoja ruda spalva  smile.gif
Light summer skirtas trečias ratas  4u.gif

bet vis tiek yra biggrin.gif 4u.gif na nesvarbu, si bei ta susideliojus, galima rengtis biggrin.gif aciu, merginos, uz pagalba 4u.gif
Atsakyti