Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas- 16 dalis

Kaune 1.60 lt. Vilniuj 1.80 lt
Atsakyti
QUOTE(ramziuke @ 2006 04 05, 09:10)
Sveikutės siuvinėtojos, turiu klausimuką blush2.gif
Greitu laiku gausiu užsakymą, tai labai norėčiau sužinoti kiek kainuoja pats darbas, t.y. kokia kryžiuko kaina. Gal kas siuvinėjate užsakymams g.gif Tai kiek įvertinate savo darbą.

Labai lauksiu jūsų pasisakymų wub.gif

tai va šį savaitgalį buvau parodoj žemės ūkio , o ten buvo kartu ir mugė taigi mačiau net poroje vietų pardavinėjamus siuvinėtus darbelius:) vienas gal net nė 50 kryžiukų neturintis įkainotas 7 litais, nu bet jis ne lito nevertas vien pažiūrejus:) ten pat buvo ir kitas paveikslas-mano draugas net už galvos doh.gif susiėmė )))) 90 litų, aidos dydis tai dar stambesnis nei 14 gal 12 jei tik tokia yra kryžiukai jau kaip visi kryžiai -didelis paveikslas, bet vaizdas prastas:) blink.gif blink.gif na o kiti paveikslai jau buvo žymiai rimtesni:) vienas ypatingai patiko:) cool.gif wub.gif dydis apie 60x40 o kaina 200:) bet labai jau graži puokštė iššsiuvinėta:) pas tą pačią moterį buvo dar keli nemaži paveikslai bet mažiau nei 150 nė vieno berods nebuvo,bet... žmonės nesiveržė paveikslų pirkt... g.gif tad tokie va mano įspūdžiai:) 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau siuvinėti šį Janlynn "Ocean dreams" paveikslėlį:
user posted image
Radau jo schemutę, tačiau be aprašymo, t.y. neaišku kokie siūlai atitinka simbolius. Gal kas turit info apie siūliukus? Būčiau labai labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viketa @ 2006 04 11, 11:09)
Štai ir aš išsiuvinėjau savo pirmą darbelį – mažą saulėgrąžą. Bet išejo neblogai ir man labai patiko siuvinėti. Tai dabar prašau pasidalinti patirtimi: jei imat shemą iš kompiuterio, tai taip ir siuvinėjat, žiurėdami į kompą pastoviai ar kaip kitaip....

hmmm.. aš tai schemą visuomet atsispausdinu smile.gif jei reikia nunešu šviest kad išdidintų, nors dabara yra programa su kuria galima didesne schemą pasidaryt :)tai žiūrėdama į kompą tikrai nesiuvinėju smile.gif
Atsakyti
Aš tai žiūriu į kompą ir siuvinėju tik tada, kai schema spalvota, nes tokios atsispausdint neturiu galimybių verysad.gif Bet kad nereikėtų žiūrėt į kompą, tai su PM persidarau schemą, kad būtų juoda balta - simboliai ir tada jau galiu atsispausdint thumbup.gif
Atsakyti
Aš dabartinį darbelį siuvinėdama žvilgtelnu kartas nuo karto į kompą. Patingėjau schemą karpyti, kad didesnė būtų ax.gif Tai kai kurie simboliai nelabai skiriasi doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 04 11, 11:37)
Aš tai žiūriu į kompą ir siuvinėju tik tada, kai schema spalvota, nes tokios atsispausdint neturiu galimybių  verysad.gif Bet kad nereikėtų žiūrėt į kompą, tai su PM persidarau schemą, kad būtų juoda balta - simboliai ir tada jau galiu atsispausdint  thumbup.gif

Prašau jus paaiškinti neišmanelei: Kaip persidaryti?

Atrodo susirgau siuvinėjimo manija - tik apie tai ir galvoju....
Atsakyti
QUOTE(viketa @ 2006 04 11, 16:39)
Prašau jus paaiškinti neišmanelei: Kaip persidaryti?

Atrodo susirgau siuvinėjimo manija - tik apie tai ir galvoju....

tikriausiai turi omeny specialią programą Pattern Maker, ten rodos galima vietoj spalvų naudoti simbolius. Pvz raudonas atspalvis sužymimas X. Manau čia tau paaiškins dar detaliau smile.gif, jei nepavyks užsiregistruot, kreipkis į mane. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes! smile.gif gal kuri turit sito paveiksliuko schemute?user posted image shemute atsiuskit i djlondonas@walla.com arba djlondonas@dogsfan.net ax.gif ax.gif
Atsakyti
Labutis visom darbstuolem!as cia pirma karta! blush2.gif Labai noreciau prisijungti prie jusu!Siuvineti ismokau pati gal kokioj 4 klasej, siuvinejimas patobulejo, bet jau labai dideliais siuviniais negaliu pasigirt. Puse isdalinau, kita puse mokykloj pailkau!Bet va dabar vel kazkokia kibirkstele kilo gal del to kad laukiu 2.gif !tai budama sia ziema Italijoj nusipirkau specialu zurnaliuka siuvinejimui,nes lietuvoj tai truputi problematiska ju rast, maziem vaikuciam, tai dabar siuvineju toki dideli kuba, t.y. tas kubas is 6 skirtingu paveiksleliu ant kiekvieno po piesini ir po didele raide pvz. masina ir raide A, ant kito namukas ir raide B. toks man grazus pasirode tai dabar darbuojuosi itemptai! ax.gif Ir va dar ten nusipirkau skirtingu spalvos siuvinejimo medziagos, nes Lt niekur nerandu!
Tai va tikuosi priimsit mane i savo darbstuoliu bureli! blush2.gif
Papildyta:
Ir dar noreciau paprasyti ziurejau as cia tuos meskiukus tai man nelabai kas cia per kompiuteri einasi suprast tai gal kas galit sio paveikslelio http://s6.photobucke...05374094871.jpg
chema atsiusti tokie jie mieluciai!buciau labai dekinga. mano pasto adresas loonaxx@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2006 04 13, 18:15)
merginos, siuvinėju bučiuoklius, tačiau nerandu siuliukų, kurie nurodyti kaip violet antikue ar kažkas panašaus, sakykit, koks tai būtų atspalvis g.gif

Jei tai DMC, tada gali būti tokie:
3743 - vy lt antique violet
3042 - lt antique violet
Ką tos raidikės reiškia nežinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 04 13, 18:14)

Jei tai DMC, tada gali būti tokie:
3743 - vy lt antique violet
3042 - lt antique violet
Ką tos raidikės reiškia nežinau  doh.gif

Mano nuomone tos raidikes reiskia:
vy - very light