Įkraunama...
Įkraunama...

Beviltiški neromantikai

Super biggrin.gif manau, jūs romantikai, tikrų tikriausi. Ne rožėse, braškėse ir šampane romantika slypi. Džiugu, kad žmonės tokie artimi ir "šilti" po ilgo laiko buvimo kartu.

Nemėgstu rožių, tik kartą jų gavau, bet pasakiau, jog nemėgstu ir suprato.
O pati romantiškiausia akimirka mano gyvenime buvo, kai praklampojus per baisu purviną, jis man batus puolė valyt, kad paeiti galėčiau ax.gif na net papasakoti nepavyktų, bet širdį tada pasidarė šilta ir gera, kad jam taip parūpo mano.... batai... wub.gif
Esu be galo dėkinga, kad jis be pompastikos moka mano širdy pažadinti "drugelių" plazdėjimą, kaip ir pačioje draugystės pradžioje smile.gif

O jums linkiu ir toliau likti tokiais , kokie esat ir sulaukti kartu senatvės, kai galėsit sėdėt susikibę už rankų ir prisiminti visus vyro ruoštus netikėtumus ir tavo reakcijas į juos biggrin.gif .
Atsakyti
Liuks ... man patiko istorija thumbup.gif thumbup.gif Mane nuo saldumo vemt verčia, o čia taip ... uchccc .... su cinkeliu viskas biggrin.gif Pabaigai būčiau suvertusi šampę į vonią, o paskui ir diedą įsitraukčiau biggrin.gif Braškes paleisčiau kaip rožės žiedlapius plūduriuoti biggrin.gif
Vienai tai yra romantiška, kitai neromantiška. Visa tai priklauso nuo abiejų žmonių temperamento, gyvenimo būdo, pamišimo ir t.t. ir pan. ..... svarbu abiems gerai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2008 08 20, 18:53)
Esu be galo dėkinga vyrui, kad neperka papuošalų, tuo labiau iš aukso (kuris aplamai man nepatinka).
Esu dėkinga vyrui už tai, kad namo rožės atkeliauja tik esant ypatingom ir labai retom progom (kas 5 - 10 metų).
Esu dėkinga vyrui už tai, kad galiu atvirai pasakyti savo nuomonę ir man nereikia apsimetinėti, vaidinti.Esu dėkinga už tai, kad siurprizų be mano pritarimo nebūna (vieną kartą vos policijos neiškviečiau, persigandau, kad vagys).
Esu dėkinga vyrui už tai, kad su juo aš galiu būti pati savimi.
Labiausiai vertinu rytinės kavos puoduką, naktinius nugaros paglostymus, mano dabartinius nuotaikos svyravimus, irzlius ir erzinančių norų tenkinimus ir t.t.
cool.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir nežinojau, kad SM' tiek bobučių prisiregistravusių tongue.gif su pagraudenimais" vai, vai, negražu taip elgtis" doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Voverė @ 2009 07 23, 22:16)
Liuks ... man patiko istorija thumbup.gif  thumbup.gif  Mane nuo saldumo vemt verčia, o čia taip ... uchccc .... su cinkeliu viskas  biggrin.gif  Pabaigai būčiau suvertusi šampę į vonią, o paskui ir diedą įsitraukčiau  biggrin.gif  Braškes paleisčiau kaip rožės žiedlapius plūduriuoti  biggrin.gif
Vienai tai yra romantiška, kitai neromantiška. Visa tai priklauso nuo abiejų žmonių temperamento, gyvenimo būdo, pamišimo ir t.t. ir pan.  ..... svarbu abiems gerai  tongue.gif

............o vis tik netikėta gėlė paglostytų širdelę?........netiesa g.gif ?.....

Joooooo, pirmus 10m tos tikėtinos(gimtadienis, VAlentinas ar apsipykus) gėlės kažkaip vemt versdavo, vis norėdavau kažko spešl- netikėto momento, neįprastos dovanos, kažko nešabloniško. Padėkodavau aišku, džiaugdavausi, bet matyt kažkur giliai giliai vyras suvokdavo, kad kažkas ne taip, tik va kas, matyt jiems neduota suprast...po to pradėjo matyt iš viso bijot pirkt gėlių........
Dabar įpratau tiesiog džiaugtis........džiaugtis be nieko- be romantikos, tiesiog mūsų šablonišku gyvenimu. Pilkėju, senstu, bet senstu laiminga....
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2009 07 24, 11:35)
............o vis tik netikėta gėlė paglostytų širdelę?........netiesa g.gif ?.....

Na tai aišku paglostytų wub.gif ..... man patiktų ir kaštonų kibiras rudenį biggrin.gif ... bet man užtenka kartui tik tiek .... svarbu nepersaldinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voverė: 24 liepos 2009 - 12:09
QUOTE(Voverė @ 2009 07 24, 12:46)
Na tai aišku paglostytų  wub.gif  ..... man patiktų ir kaštonų kibiras rudenį  biggrin.gif ... bet man užtenka kartui tik tiek ....  svarbu nepersaldinti  smile.gif

Oooo, brangioji, pasirodo tamsta esat beviltiška romantikė, jei svaigstat apie kaštonus........

Dar ką pastebėjau: lengviau pasakyti - "ai, aš to ano nemėgstu/nekenčiu pati, todėl džiaugiuosi, kad mano vyras yra toks........" nei pripažinti- "taip, tikrai to norėčiau, deja........ turiu eilinį kelmą......" verysad.gif

Tikrai žinau, kad bet koks vyro dėmesys man kaip moteriai yra malonus ir svarbus.
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2009 07 26, 15:21)
Oooo, brangioji, pasirodo tamsta esat beviltiška romantikė, jei svaigstat apie kaštonus........

Dar ką pastebėjau: lengviau pasakyti - "ai, aš to ano nemėgstu/nekenčiu pati, todėl džiaugiuosi, kad mano vyras yra toks........" nei pripažinti- "taip, tikrai to norėčiau, deja........ turiu eilinį kelmą......" verysad.gif

Tikrai žinau, kad bet koks vyro dėmesys man kaip moteriai yra malonus ir svarbus.

Oi niiiii .......... aš nesakiau, kad aš neromantikė , tik man patinka truputėlį kitaip išreikšta romantika. Sueitų man ir tas toreodoras su rože dantyse, šampanu ir braškėmis irnesakyk.gif Bet man labiau patiktų, jei jis man kelmą į vonią atridentų lotuliukas.gif Čia kaip ir su seksu ... jo reikia visiems , tik vienai patinka švelnus , o kitai grubus, šiurkštus ir laukinis seksas . Vistiek tai yra seksas. Taip ir su romantika tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Voverė @ 2009 07 26, 17:04)
Oi niiiii .......... aš nesakiau, kad aš neromantikė , tik man patinka truputėlį kitaip išreikšta romantika. Sueitų man ir tas toreodoras su rože dantyse, šampanu ir braškėmis  irnesakyk.gif  Bet man labiau patiktų, jei jis man kelmą į vonią atridentų  lotuliukas.gif Čia kaip ir su seksu ... jo reikia visiems , tik vienai patinka švelnus , o kitai grubus, šiurkštus  ir laukinis seksas . Vistiek tai yra seksas. Taip ir su romantika  tongue.gif

Vadinasi kalbam apie tą patį dalyką ir greičiausiai kiekvienai iš mūsų tai patinka- tai parodytas dėmesys vienokia ar kitokia forma. Gera žinoti, kad šalia gyvenančiam žmogui tu esi ne nuobodulį ar abejingumą keliantis objektas.
O romantika siaurąja prasme yra matyt tai, apie ką mokykliniais metais perskaitėme romanuose: laiškutis, dovanėlė, gėlė, žvakių ar mėnulio šviesa, jūros ošimas, slaptas bučinys.....
Paskutiniais metais verslininkai taip nuvalkiojo kai kurias sąvokas, kad nori nenori pradedi bijoti tų "romantiškų savaitgalių dviems" ar "romantiškos dovanos". doh.gif biggrin.gif Baisu pasirodyt banaliu, ane, netgi sakyčiau kažkaip nepadoru. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aura_G @ 2006 03 07, 12:42)
Meilės ir romantikos (vasario 14 d) dienos pavakarę paskambinau savo vyreliui, norėdama paklausti, ką parnešti į namus, torčiuką ar pyrago, išgirdau, kad jis tiek prisišventęs su bendradarbėmis, kad vos liežuvį apverčia:( Baisiai supykau ir nusprendžiau, kad namo po darbo tikrai neskubėsiu. Prisiminiau, kad mano kosmetologė kažkada minėjo apie Moterų studiją, į kurią galima nueiti du kartus per savaitę, berods antradienį ir ketvirtadienį. Paskambinau jai ir sužinojau, kad kaip tik tą vakarą keramikė mokė lipdyti iš molio… Nuėjau.  Buvome šešios moteriškės ir lipdėme iš molio…Valentinus. Likimo ironija...
Neįsivaizduojate, koks kaifas maigyti molio gabalą, atrodo, kad atiduodi jam visą savo pyktį… Su neapsakomu malonumu aš nulipdžiau storą bjaurų diedą ir dar su ragais…smile.gif
Keramikė žadėjo išdegti. Jeigu neišsiskirsiu, padovanosiu savo vyreliui kitais metais vasario 14 dieną, tegu žino, koks kartais būna didelis paršas…
O molis jis, matyt, turi unikalių savybių sugerti neigiamas emocijas, nes išėjau iš studijos ramut ramutėlė, pakeliui nupirkau pyrago gabalą, su vaikais užsidegėme žakes ir sušveitėme, o mano "Valentinas" ramiai sau knarkė…

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą istoriją, visus komentarus.
Šviesaus proto komentarų čia - vienetai. Rožinių, svajoklinių - taip, daug.

Kai skaitai istoriją, reikia skaityti ne akimis, ne gramatiškai, reikia skaityti širdimi, ir matyti mintis tarp eilučių. Tada pajusi tos istorijos dvasią, džiaugsmą ir šilumą.

Kasdienybės smulkmenose ir dėmesyje tūno romantika. O ne proginiuose šampo pursluose ar kinietiškose širdelėse...

o aš tik mirdama galėsiu pasakyti, kokia diena buvo romantiškiausia mano gyvenime. Nenoriu, kad ji būtų jau buvusi... aš vis dar kopiu į kalną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 18 rugpjūčio 2009 - 14:16
wub.gif wub.gif
Atsakyti
Savotiškai romantiška istorija wub.gif tik pabaigoje kažko trūksta... g.gif o gal autorė ne viską išsakė.... mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti