Įkraunama...
Įkraunama...

Beviltiški neromantikai

QUOTE(ERUGĖ @ 2007 08 03, 14:18)
Nakviša nuostabų vyrą turi thumbup.gif MB jei būčiau atstūmusi jo šampaną ir rožę,braškes,tikrai niekada daugiau nebūtų prisiminęs jokių sukakčių,o ir priekaištų sulaukčiau doh.gif  Man rytais mėgsta kavą paruošti,ir nesvarbu kiek valandų,mat jis vyturys-aš pusiau tokia,o jei atsisakyčiau tos kavos,tai  doh.gif pamirš visokias romantikas schmoll.gif

is tikruju svarbiausia ivertinti pastangas. stai man karta vyras paskambino ir pasake kad turi man dovanele be jokios progos thumbup.gif . suintrigavo cool.gif . laukiau kol pareis is darbo ir gausiu savo dovanele. sugrizes istiese rankoje maza dezute. atidariusi pamaciau geltono ir balto aukso auskariukus (derino prie vestuvinio ziedo ax.gif ). ir ka jus galvojat? vietoj padekos pasakiau du zodzius: "man nepatinka". po akimirkos supratau ka pasakiau. taigi, istaisydama savo klaida jau metus ipatingomis progomis ir ne tik seguosi vyro dovanotus auskarus.
Atsakyti
QUOTE(Dzekse @ 2008 08 13, 21:11)
<...> taigi, istaisydama savo klaida jau metus ipatingomis progomis ir ne tik seguosi vyro dovanotus auskarus.

Esu be galo dėkinga vyrui, kad neperka papuošalų, tuo labiau iš aukso (kuris aplamai man nepatinka).
Esu dėkinga vyrui už tai, kad namo rožės atkeliauja tik esant ypatingom ir labai retom progom (kas 5 - 10 metų).
Esu dėkinga vyrui už tai, kad galiu atvirai pasakyti savo nuomonę ir man nereikia apsimetinėti, vaidinti.Esu dėkinga už tai, kad siurprizų be mano pritarimo nebūna (vieną kartą vos policijos neiškviečiau, persigandau, kad vagys).
Esu dėkinga vyrui už tai, kad su juo aš galiu būti pati savimi.
Labiausiai vertinu rytinės kavos puoduką, naktinius nugaros paglostymus, mano dabartinius nuotaikos svyravimus, irzlius ir erzinančių norų tenkinimus ir t.t.
cool.gif
Atsakyti
na ne tokios istorijos tikejaus siame skyrelyje, cia labiau tiktu i neromantiska vakara, bet visgi vienas paskutinis sakinys tikrai romantiskas-tas kur siltas pledas, supama kede ir svajojimas apie senatve drauge wub.gif ir mes taip pasvajojam..manau jei vyras taip butu pasielges visai kita diena-na ne Valentino, siaip be progos galbut tai ir butu labiau netiketa ir romantiska smile.gif
Atsakyti
Visi mes skirtingi,bet taip elgtis negalima,net ir vyrai turi jausmus schmoll.gif blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
Nakviša, o mes ne dvynės seserys kartais, kaip indiškame filme vaikystėje išskirtos?
Braškių išvis nevalgau, šampano rūgšties į burną neimu visą gyvenimą, o jei paragauju- taip rūgštys sukyla, kad neturiu, kur dėtis..geriau jau koks keglevicius... biggrin.gif
Romantika man- kaip ir tau- kava ryte ir nugarytės paglostymas vakare biggrin.gif Bučiukai ir švelnumas,ramus dėmesio rodymas. O rožių irgi nemėgstu..žino gerai, vienąsyk per kovo 8 MB man mimozą padovanojo, kitąsyk kaktusą biggrin.gif
Staigmenų nepernešu, mėgstu viską iš anksto planuoti ir įgyvendinti. Nervinuosi, jei nepasiseka.
Aš tavo vietoj gal būčiau ir paragavus tų braškių ir šampo dėl vaizdo, bet jau tikrai romantiškos nuotaikos nebūtų nė kvapo. Beje, nemėgstu, kai mane vonioje kas trukdo, šita procedūra pas mane skirta išimtinai pabuvimui su savimi, o sexas vonioje visai nepatinka tongue.gif
Tai aš irgi esu kitaip romantiška, taip išeina... mirksiukas.gif Arba neromantiška.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 06 15, 15:26)
<...>
Tai aš irgi esu kitaip romantiška, taip išeina... mirksiukas.gif  Arba neromantiška.. g.gif

Vyras bandė šiais metais dar vieną siurprizą padaryti unsure.gif Sirgau, plius laukiausi ne pirmąmėnesį. Gimtadienis, nors ir ne jubiliejus. Plius ką tik iš laidotuvių (kolega žuvo). Guliu paslika lovoje, snaudžiu. Girdžiu,kadkažkas krepžda ilgai palei duris. Omes jau plėšti du kartus. Išsitraukiau mobilų, surinkau 112, susiradau kočėlą... atsistojau palei duris ir jau skambinsiu unsure.gif Durys atsidarinėja, rankasu kočėlu jau pasiruošusi kirsti iš peties... o ten diedas pro duris su rožių šluota unsure.gif

Dieve Dieve,jei būčiau mostėlėjus ax.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jooo, dar vienas laidotuves apturėjus būtum doh.gif
Atsakyti
geeras, koks prikolnas pasakojimas ir taip primena mane biggrin.gif ne iš kai kurių detalių (na, tiek šampę, tiek braškes mėgstu), bet iš kitų dalykų biggrin.gif kad ir tai, staigmenų nelabai mėgstu.
ir tu teisi, nuostabiausia, kad vyras leidžia būti savimi wub.gif ir niekada niekada nerenka papuošalų lotuliukas.gif hehe lotuliukas.gif

o kaip nustebau tautos reakcija, iš kur toks pasmerkimas unsure.gif man tai čia prikolnas išsiskiriantis nenuobodus straipsniukas thumbup.gif
Atsakyti
na jo neblogas visai thumbup.gif
Papildyta:
reik ir savo kokia istorija prisimti laugh.gif
Atsakyti
kodel tu taip nevertini jo pastangu? juk jis tikrai stengesi.. daugelis to nesulaukia ir tik svajoja paie tai,kad vyras ka nors romantisko sugalvotu... nesielk daugiau taip..negrazu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 02 14, 18:49)
Jei atidarius duris už jų stovi vyras su gėlėmis, visada pirmas klausimas : “Na, tai ką šį kartą prisidirbai? ”

Pas mus irgi tas pats lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(escape_simute @ 2009 06 23, 15:11)
kodel tu taip nevertini jo pastangu? juk jis tikrai stengesi.. daugelis to nesulaukia ir tik svajoja paie tai,kad vyras ka nors romantisko sugalvotu... nesielk daugiau taip..negrazu.. ax.gif

Jūs čia man? blink.gif
Atsakyti