Įkraunama...
Įkraunama...

Atleisk man, prašau..

sveiki, uzvedziau sia tema, nes pati nesioju skauduli, nezinau praejo 10 metu, po to ivykio, noreciau atsiprasyti vienos moters, kuria isskaudinau, nedrystu, tai atsiprasysiu supermamose, gal kada perskaiciusi ji supras.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(marija84 @ 2011 01 20, 02:56)
sveiki, uzvedziau sia tema, nes pati nesioju skauduli, nezinau praejo 10 metu, po to ivykio, noreciau atsiprasyti vienos moters, kuria isskaudinau, nedrystu, tai atsiprasysiu supermamose, gal kada perskaiciusi ji supras.. verysad.gif

Norėčiau atsiprašyti dviejų buvusių klasiokų , kurie per mane ilgai neišdraugavo , nekėlė vestuvių ir susirado kitas antrąsias puses .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 01 20, 08:43)
Norėčiau atsiprašyti dviejų buvusių klasiokų , kurie per mane ilgai neišdraugavo , nekėlė vestuvių ir susirado kitas antrąsias puses .

Tai gal zmones laime surado savo is tiesu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 01 20, 10:45)
Tai gal zmones laime surado savo is tiesu  biggrin.gif

Tikriausiai , matyt taip buvo lemta .
Atsakyti
Manau, kad tam, tikram, nuoširdžiam "atsiprašau" tiesiog subręstama.
Kai viską pergalvojus, sąžinė niekaip negali ramiai gyventi dėl to, kad pats pašikai kitam šiaip, iš esmės nė už ką, tada atsiprašyti labai lengva.
Tiesiog ateina momentas, kaip supratimas, kai paimi ir atsiprašai.
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 01 20, 09:15)
Tikriausiai , matyt taip buvo lemta .

Tai aisku.. neatsiprasynek uz tai kas anksciau ar veliau turejo ivykti.. a tai isskiriai juos ar kaip cia?? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(juzė @ 2011 01 20, 09:45)

Tiesiog ateina momentas, kaip supratimas, kai paimi ir atsiprašai.

mane toks momentas istinka keleta sekundziu po izeidimo,jei taip iseina biggrin.gif as iskart atsiprasau,neleidziu tam zmogui nei iseiti nei sau to nuleist niekais rolleyes.gif ...
Atsakyti
QUOTE(marija84 @ 2011 01 20, 00:56)

O kodėl supermamose?
Ir kaip ji turėtų susiprasti, kad jos atsiprašoma?

Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 01 20, 09:48)
mane toks momentas istinka keleta sekundziu po izeidimo,jei taip iseina  biggrin.gif  as iskart atsiprasau,neleidziu tam zmogui nei iseiti nei sau to nuleist niekais  rolleyes.gif ...

O man buvo taip, kad atsiprašiau po 10 metų. Ilgą laiką tariausi pati įsižeidusi... Kol niekaip nesuprasdama, kodėl vis apie tai galvoju, galvojusi, ir daug sykių viską pergalvojusi, nebegalėjau daugiau gyventi su tomis mintimis...
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 01 20, 11:48)
Tai aisku.. neatsiprasynek uz tai kas anksciau ar veliau turejo ivykti.. a tai isskiriai juos ar kaip cia??  blush2.gif
Papildyta:
Ne, bet buvau " Įsikliopinusi " tą klasioką .  blush2.gif
mane toks momentas istinka keleta sekundziu po izeidimo,jei taip iseina  biggrin.gif  as iskart atsiprasau,neleidziu tam zmogui nei iseiti nei sau to nuleist niekais  rolleyes.gif ...

Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 01 20, 11:01)

Senmerge nu ka suplakei viska i mano posta.. dabar as iseina klasioka isikliopinus buvau lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif Kas moka skaityti , taip nemanys .
Atsakyti
Amzina diskusija SM - rusu kalba, vartojama atsakant i postus... Nezinau, man tai labai nemandagu atrodo. Dabar nueinu as i rusu foruma ir pradedu varyt lietuviskai ir darykit jus visi ka norit, man nusispjaut, ane? wink.gif

P.S. Kompas ne mano, todel be LT raidziu, siaip rasau su wink.gif Cia kas nores prisikabint is tu, kur raso rusiskai.

I tema. Atsiprasyti niekada nevelu, bet nezinau, ar forumas tinkama atsiprasymo forma smile.gif Gal geriau sms parasyti?

Man buvo toks atvejis, kad buvau susipykusi su geru draugu, o po daug metu, gal kokiu penkiu, parasiau jam zinute. Mane labai grauze tas pyktis, o atsiprasydama tikejausi grazios pabaigos biggrin.gif T.y. atnaujintos draugystes, taciau jis man atsake, kad is mano puses grazu, taciau mes jau esam svetimi ir tas atsiprasymas nieko jam nekeicia smile.gif

Atsakyti
aš tai noriu atsiprašyti visų berniukų, kuriuos palikau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(erborista @ 2011 01 21, 00:09)
Jei nepainioju, tai Sever yra seniau buvusi nare Siaure smile.gif Su ja visad kildavo diskusijos del jos naglumo kalbat LT(!) forume rusiskai smile.gif Itariu geriausia ignoruot - tegu su savim kalba smile.gif

cha! misija neįmanoma
Atsakyti