Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS - 8 tema

QUOTE(veiva @ 2011 01 24, 18:19)
O nesiojant LT 38 uztenka UK8 ar priklauso nuo rubelio  4u.gif

Pagal mane tai 38 yra UK 10, bent jau aš visad 10 perku ir ok thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal galite patarti koki dydi imti su tokiais ismatavimais: 89/67/91?
Cia rasote panasius ismatavimus kurie tinka uk8 ir uk10, o kuris labiau tiktu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(altara @ 2011 01 24, 20:58)
Sveikos,

gal galite patarti koki dydi imti su tokiais ismatavimais: 89/67/91?
Cia rasote panasius ismatavimus kurie tinka uk8 ir uk10, o kuris labiau tiktu? 4u.gif

Turbūt nuo modelio labai priklauso. Aš manyčiau, kas Jūsų 8 turbūt bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(wanted @ 2011 01 24, 21:09)
Turbūt nuo modelio labai priklauso. Aš manyčiau, kas Jūsų 8 turbūt bus  g.gif

tokio modelio imti uk8 ar uk10?
http://www.asos.com/...p;clr=CafeCreme
Atsakyti
QUOTE(altara @ 2011 01 24, 21:46)

Mano ismatavimai atrodo panasus i jusiskius. Buvau uzsisakius tokia 8 dydzio. Tai sakyciau, kad gan aptempta man buvo. Turint omeny, kad ji trikotazine, galbut prasitampytu... Be to iskirpte labai gili 4u.gif Na as ja grazinau, nes pasirode per daug aptempta ir iskirpte per gili, kad tiktu i darba rolleyes.gif Nors siaip ir atrode graziai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 24 sausio 2011 - 23:50
QUOTE(sokate @ 2011 01 23, 23:56)
Benarsydama internete radau kelis derinukus su populiariaisiais asos batais  mirksiukas.gif

[

As tai gavau vakar siuos ilgai lauktus baciukus ir labai nusivyliau,kad jie be jokio pasiltinimo viduje. doh.gif Man atrode,kad jei kailis is isores,tai ir viduj kazkoks bus...Zodziu,su tokiais tik masinoj.... bigsmile.gif Gaila,kad nei viena to neparasete,kai klausiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zivvilte @ 2011 01 25, 10:43)
As tai gavau vakar siuos ilgai lauktus baciukus ir labai nusivyliau,kad jie be jokio pasiltinimo viduje.  doh.gif  Man atrode,kad jei kailis is isores,tai ir viduj kazkoks bus...Zodziu,su tokiais tik masinoj....  bigsmile.gif  Gaila,kad nei viena to neparasete,kai klausiau  unsure.gif

nieks neatsake, nes dar neturejo ju mirksiukas.gif Bet man, pvz, is karto buvo aisku, kad ne zieminiai cia batai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balbetka: 25 sausio 2011 - 12:13
QUOTE(balbetka @ 2011 01 25, 13:12)
nieks neatsake, nes dar neturejo ju  mirksiukas.gif Bet man, pvz, is karto buvo aisku, kad ne zieminiai cia batai smile.gif

Šiandien ir aš gavau tuos populiariuosius bačiukus biggrin.gif
Tikrai SM nares pagal juos bus galima gatvėje atpažinti hihihi.gif
Būčiau pirkus kitus iš ebay, bet šitų kaina dabar geresnė.
Man taip pat kažkaip iš karto buvo aišku, kad jie rudeniniai/pavasariniai labiau ax.gif Bet vat, ėmiau 6 dydį, kadangi LT aviu 38/39 ir man didoki g.gif Ot, geriau iš balbetkos būčiau perpirkus, juolab, kad rūdžių spalvos 6 dydžio nebuvo, o 5 buvo doh.gif o rūdžių spalva man gražesnė, nors juodi, aišku, labiau pritaikomi...
Tai dabar su šiltom kojinėm gal reiks avėti ir gausis man žieminiai batai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 25 sausio 2011 - 12:29
QUOTE(Fanfanė @ 2011 01 24, 23:07)
Berods nerašytas dar čia kodas - 1711FAULTYSWS
Užsisakiau greitu siuntimu ir tikiuosi greitai greitai gauti  lotuliukas.gif

Aciu uz koduka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristepala @ 2011 01 22, 21:30)
Nu ***** nesupratau... verysad.gif
Vakar atsirado vienas rubelis mano dydzio ir nuo vakar saugojau, siandien nuo 7 ryto vis atnaujindavau nepasibaigus laikui, o db likus dar 1 val. 10 min (norejau vel atnaujinti laika) isikeliau i Saved Items, ir is karto persikelsiu i krepseli, tik, kad jau raso, kad nebera  blink.gif

Kaip taip galejo nutikti, kai visa diena vis laikiau, saugojau kas 1,5 val atnaujindama uzsakyma, o db dar likus 1 val 10 min. ta preke dingo is krepselio??

P.S. itariu, kad cia Asos zaidzia, nes ta prekyte buvo nukainuota 50%, o si ryta ji atpigo dar ant 50% (bekainavo 24 svarus) ir eme taip stebuklingai ir digno, nors visa diena saugojau. Jauciu, kad pirmadieni atsiras ir vel kainuos 80 svaru  unsure.gif

Na va, pasimokiau, kad jei preke OUT OF STOCK, o tu jos vis dar labai nori, nereikia istrinti is savo krepselio, nes visa savaitgali mano kelnes buvo OUT OF STOCK, o si ryta atsirado ir kaip tik mano dydis thumbup.gif
Atsakyti
kokiu adresu siųsti, jei noriu grąžinti?
pridėtame lapelyje adresas skiriasi nuo to, kuris paskelbtas jų internetiniame psl,kaip adresas grąžinimui.
jų psl:

ASOS.com
Maylands Avenue
Hemel Hempstead
HP2 7DE

pridėtame lapelyje:
asos
eaton road
hemel hempstead
hp2 7dr
uk

spėju,kad geriau siųsti tuo,kuris lapelyje,pridėtame prie siuntinio?

nuskanuotas pašto siuntimo išlaidas,kaip suprantu,galiu ir vėliau nusiųsti?ar visada grąžina pinigus už pašto išlaidas?
Atsakyti
Gal kas patartumėt, jei suknelė iš džersio (jersey - 50% viskozė, 50% poliesteris ), reiškia, turi būti kiek aptempta, tai su išmatavimais 84/62/90 geriau imti 8 dydį? Ar 6 tiktų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 25 sausio 2011 - 13:49
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 01 25, 13:49)
Gal kas patartumėt, jei suknelė iš džersio (jersey - 50% viskozė, 50% poliesteris ), reiškia, turi būti kiek aptempta, tai su išmatavimais 84/62/90 geriau imti 8 dydį? Ar 6 tiktų  g.gif

as imciau 6, viskoze likusi issitampyti..
Atsakyti