Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS - 8 tema

QUOTE(orta22 @ 2011 01 21, 22:45)
http://www.asos.com/...spx?iid=1408254

Uzsisakiau sita, bet dabar galvoju ar neteks man grazinti? Bijau ,kad neilysiu blush2.gif

gausit pamatysit 4u.gif
man karen millen viskas taip gražu wub.gif
Atsakyti
man tai pas karen millen daug maz viskas labai fifiska blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 01 22, 09:56)
man tai pas karen millen daug maz viskas labai fifiska blush2.gif

galbut... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 20, 21:50)

medžiaga dažniausiai yra labai plonytė medvilnė, na man bene vienintelė firma, kurios suknelių vaizdas realiai skiriasi nuo vaizdo fotkėse. smile.gif
Atsakyti
Nu ***** nesupratau... verysad.gif
Vakar atsirado vienas rubelis mano dydzio ir nuo vakar saugojau, siandien nuo 7 ryto vis atnaujindavau nepasibaigus laikui, o db likus dar 1 val. 10 min (norejau vel atnaujinti laika) isikeliau i Saved Items, ir is karto persikelsiu i krepseli, tik, kad jau raso, kad nebera blink.gif

Kaip taip galejo nutikti, kai visa diena vis laikiau, saugojau kas 1,5 val atnaujindama uzsakyma, o db dar likus 1 val 10 min. ta preke dingo is krepselio??

P.S. itariu, kad cia Asos zaidzia, nes ta prekyte buvo nukainuota 50%, o si ryta ji atpigo dar ant 50% (bekainavo 24 svarus) ir eme taip stebuklingai ir digno, nors visa diena saugojau. Jauciu, kad pirmadieni atsiras ir vel kainuos 80 svaru unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 22 sausio 2011 - 19:30
Kristepala, o jei kiek girdejau i lietuva nemokamas siuntimas, tai kam tiek laiko saugot reikejo?smile.gif taigi galima buvo uzsisakyt ir viskas. 4u.gif
Atsakyti
gal kas turit sita megztuka? man jis labai grazus, bet bijau, kad nekabetu.
Atsakyti
http://www.asos.com/...spx?iid=1339552
Tokiu nepirkot niekas? 4u.gif
Ale vakar ziurejau visokiu dydziu buvo, o dabar tik keli belike, o man XS reiketu doh.gif Nu gal dar papildys unsure.gif
Kaune Mildoj maciau yra tokiu, gal reiktu nulekt realu vaizda paziuret g.gif

Seip man fainuciai atrodo, bet kazi kaip realiai g.gif o ir kaina nebloga unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *perlyte*: 22 sausio 2011 - 23:30
QUOTE(porcik @ 2011 01 22, 22:04)
Kristepala, o jei kiek girdejau i lietuva nemokamas siuntimas, tai kam tiek laiko saugot reikejo?smile.gif taigi galima buvo uzsisakyt ir viskas. 4u.gif

Neturejau ant korteles pinigu blush2.gif , laukiau kol MB perves ...tai ir nebeliko iki vakaro verysad.gif

Bet ar galejo dingti preke is krepselio??? Nes per kita PC ziurejau i tas kelnes, tai rase, kad to dydzio nera, o jos buvo mano krepeselyje ir dingo? Kaip suprasti tai?

Ar yra kam taip buve?? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 23 sausio 2011 - 08:17
QUOTE(*perlyte* @ 2011 01 23, 00:05)
http://www.asos.com/...spx?iid=1339552
Tokiu nepirkot niekas?  4u.gif
Ale vakar ziurejau visokiu dydziu buvo, o dabar tik keli belike, o man XS reiketu  doh.gif Nu gal dar papildys  unsure.gif
Kaune Mildoj maciau yra tokiu, gal reiktu nulekt realu vaizda paziuret  g.gif

Seip man fainuciai atrodo, bet kazi kaip realiai  g.gif o ir kaina nebloga  unsure.gif  g.gif

Aš tokius jau virš mėnesio dėviu. Tikrai šilti, patogūs. Per liemenį neįliemenuoti, bet aš nesegu apatinių sagų ir suveržiu stipriau diržu tą vietą. Paprastai nešioju Xs-S, šiuo ėmiau S, tai vos vos rankovės ilgokos ir kai neįliemenuoti, tai truputį perplatūs man. Šiaip esu patenkinta, ypač už tokią kainą thumbup.gif buvau ieškojusi Lietuvoj kažko panašaus, tai kaina panaši bet visi buvo labai prastai apdirbti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2011 01 23, 07:55)

Ar yra kam taip buve??  4u.gif

Man yra buvę,kad saugojau pirkinių krepšelyje, tada sumaniau į saved patalpinti,kad galėčiau atnaujinti saugojimą po to vėl (nežinojau kaip kitaip).
buvo,kad dingo mano dydis, bet po minutėlės atsirado.
šiaip keista,kad dingo iš pirkinių krepšelio g.gif
Atsakyti
http://www.asos.com/...spx?iid=1339548
Na papilde mano kailinuku, bet galvoju geriau realiai ryt paziuresiu, jeigu taip papildo daznai, tai gal dar pagausiu ax.gif wub.gif
Atsakyti