Ne Jums vienai reikia, aš nuo vakar laukiu, bet nėr
Gavau šiuos batus, tai ačiū, kas patarėt 6 dydį imti, man su 39-40 dar pilna vietos prieky, bet bus gerai Nusipirkau dar ir juodus, tai nežinau, pasilikti, ar ne
QUOTE(Alchemist @ 2011 02 27, 15:27)
Gal kas gali patarti, su 95 cm krūtinės apimtim imti 10 ar 12 dydį http://www.asos.com/...spx?iid=1443063
Gal dar kas patars Beje, visus drabužius nešioju M arba 10 dydžio, kartais ir S, tik tie ASOS dydžiai, kaip suprantu, pamažinti?
QUOTE(Alchemist @ 2011 03 01, 15:04)
o kada bus ta akcija? Reikėjo ir man nelaukt, už nedidelę sumą tenorėjau pirkt, o dabar suknelė 5 svarais pabrango
taip, asos mėgta pakelti kaina, ne vieną kartą esu pati įsitikinusi, ypač, kai būna nauja prekė, ji yra priskirta prie naujienų, tai po tai kai perkelia prie įprastų prekių, ji pabrangsta todėl imu iškart nieko nelaukusi.
Neseniai teprasidėjo ta akcija, kur 20 proc nuo asos brando nuolaida, iki kiek tęsis nežinau
QUOTE(Lucrezia @ 2011 03 01, 15:52)
o nukainotoms prekėms irgi galioja?
nežinau, nesigilinau
ei, asos mėgėjos, kas kursit kitą temą, įdėkit ką pašto kainas pašto kainos į pirmą psl ir daugiau info apie grąžinimą, nes kartojasi klausimai apie grąžinimą, pvz. per kiek laiko grąžina pinigus ar galimas siųsti du siuntinius viename siutinyje ir pan.
žinoma, jei nesunku
QUOTE(Saldi1 @ 2011 03 01, 18:08)
Gal kas gali pagelbet? Kaip atsaukt uzsakyma? Ziurineju ta acounta, bet nerandu... O cia skaiciau,kad per pusvalandi galima atsaukt.
Ieikit i savo account ten bus prie uzsakymo view/cancel. Jeigu tik View vadinasi pavelavot ir atsaukti nepavyks.
Dar turekit omeny,kad jei atsauksit uzsakyma pinigai bus nuskiaciuoti, o grazinti bus tik po kazkurio laiko.
gal kas rekomenduotų mėlynus skinny džinsus? neišsirenku
Sveikos aš čia tyliai skaitau, skaitau ir.. GAL ir man reikia tų populiariųjų batų http://www.asos.com/...e...1&clr=Black Kažin kokį dydį geriausia būtų rinktis su ~25 cm pėda? 4 ar 5? Šiaip nešioju 37,5 ..
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 03 01, 15:40)
taip, asos mėgta pakelti kaina, ne vieną kartą esu pati įsitikinusi, ypač, kai būna nauja prekė, ji yra priskirta prie naujienų, tai po tai kai perkelia prie įprastų prekių, ji pabrangsta todėl imu iškart nieko nelaukusi.
Neseniai teprasidėjo ta akcija, kur 20 proc nuo asos brando nuolaida, iki kiek tęsis nežinau
tai jei sale prekes jau isskaiciuota nuolaida? Nes perkant papildomos jokios neduoda
Papildyta:
ar yra sansu paeit su tokiais batais?
raso kulnas 14,5cm, platforma 4cm
arba siais
kulnas 12, platforma 3 cm.
Gal kas turit,ar patogus?Atitnka dydis?
QUOTE(Stirneki @ 2011 03 01, 21:30)
Sveikos aš čia tyliai skaitau, skaitau ir.. GAL ir man reikia tų populiariųjų batų http://www.asos.com/...e...1&clr=Black Kažin kokį dydį geriausia būtų rinktis su ~25 cm pėda? 4 ar 5? Šiaip nešioju 37,5 ..
Mano pėda 25cm ir mano dydis 39 kaip skirtingai. Šioj temoj rašė, kad su 39-40 šių batų 6 dydis tinka ir net dar vietos lieka, tai taip išeina, kad truputį didinti šie batukai? nes mano dažniausiai perkami batai 39, retkarčiais 38,5, tai iš asos visad perku 6, tinka.
Mano peda irgi 25, nesioju 38,5 asos pirkau 6, bet jie kiek didoki, 5 nebandziau. Tie populiarieji tai lygtai padidinti.Gal pakomentuos kas juos turi.
Aš gal pėdą į pievas visai nusimatavau