mazule, aciu. tik pries tuos pasikeitimus puslapiu strukturoj aibe drabuziu budavo
QUOTE(Nada... @ 2011 02 27, 17:32)
mazule, aciu. tik pries tuos pasikeitimus puslapiu strukturoj aibe drabuziu budavo
Nujauciu, kad jie ispardave vaikisku drabuziu likucius nebeprekiaus jais, jei net atskiros vietos kinderiams nepaliko...
Sveikos,
gal galite patarti kokį dydį imti 10 ar 12, jei mano išmatavimai: krūtinės apimtis 90 cm, klubų - 98 cm.? Pirkčiau odinę striukę bei suknutę Ačiū
gal galite patarti kokį dydį imti 10 ar 12, jei mano išmatavimai: krūtinės apimtis 90 cm, klubų - 98 cm.? Pirkčiau odinę striukę bei suknutę Ačiū
QUOTE(Cobre @ 2011 02 27, 16:46)
Jei vyras nesioja 43 dydzio avalyne, tai kokia bus UK? Su moteriska viskas aisku, o stai vyrui esu tik europietiska ir US pirkusi, apsvieskite prasau
manasis nešioja 41-42 dydį, tai UK8 jam buvo didokas kitam kartui žiūrėsiu imti 7 dydį
QUOTE(Deverax @ 2011 02 27, 21:11)
Sveikos,
12 dydi manau jums reiktu
Mergaites, paguoskit mane, jei preke out of stock tai jau bye bye su visam ir nebebus papildymo?
QUOTE(Cobre @ 2011 02 27, 16:46)
Jei vyras nesioja 43 dydzio avalyne, tai kokia bus UK? Su moteriska viskas aisku, o stai vyrui esu tik europietiska ir US pirkusi, apsvieskite prasau
Maniskis nesioja 43-44, imam 10UK.
QUOTE(RainyDay @ 2011 02 27, 22:04)
Mergaites, paguoskit mane, jei preke out of stock tai jau bye bye su visam ir nebebus papildymo?
Papildymo gal ir nebus, jei preke ne naujos kolekcijos, bet buna kad atsiranda, jei kazkas ismeta is krepselio rezervuotas arba grazina netikusias
QUOTE(Monrutė @ 2011 02 27, 13:03)
aš turiu suknią
jo pamažinta, merginos patarė imti didesnę, iš dydžių kur dvejojau, ir super
jo pamažinta, merginos patarė imti didesnę, iš dydžių kur dvejojau, ir super
Ačiū už atsakymus. Užsisakiau dydžiu didesnį (ir kaip tik paskutinį prigriebiau), žiūrėsim kaip čia bus.
QUOTE(RainyDay @ 2011 02 27, 23:04)
Bus bus
Va sukne buvo out of stock kelias dienas, i siandien visi dydziai atsirado palaipsniui,tik man tinkamo ner tai galvoju rizikuosiu imt "ant ribos" nes su elastanu va isidejau i krepsa ir mastau, vis rezrvacija nukelineju
Kaip gaila kad nera koduko
QUOTE(Milmar @ 2011 02 28, 00:16)
Maniskis nesioja 43-44, imam 10UK.
Vadinasi mums tikrai 9 bus Aciu
as mb uzsakiau nesenai batus,emem 7 dydi tiko idealiai jo dydis pedos 40