Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS - 8 tema

QUOTE(Sypsena @ 2011 02 24, 20:52)
Man ijungus jusu nuoroda rodo pacius normaliausius UK dydzius  g.gif

Na, kažin, ar daug moterų nešiojančių 12UK dydį biggrin.gif g.gif Gal dėl tų didelių dydžių IntoTheWild ir pasimetė unsure.gif Aš spėju, kad čia vyriški kedukai paklydę į moterų skyrių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 24 vasario 2011 - 21:24
QUOTE(`delfine` @ 2011 02 21, 23:18)
Sveikos merginos, nusprendziau pabandyti Asos sukneles  ax.gif
gal glait patart, o gal kas jau isigijot tokia?  bigsmile.gif

Suknele 1

Suknele 2

Suknele 3

Suknele 4
gasdina mane truputeli kad jos visos is viskozes ar polyesterio...bijau kad kokybe bus skystoka  g.gif

o ko bijai viskozės? natūralus pluoštas gi, aišku kaip trikotažas
paskutinę turiu.....man patinka jos spalva, kaip krenta, bet gryna sisntetika doh.gif bet kaip vakarėliui gerai:)
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 02 24, 22:17)
Na, kažin, ar daug moterų nešiojančių 12UK dydį biggrin.gif  g.gif Gal dėl tų didelių dydžių IntoTheWild ir pasimetė unsure.gif Aš spėju, kad čia vyriški kedukai paklydę į moterų skyrių biggrin.gif

Tai,kad cia vyriski ir yra ir abejoju ar pasiklyde, nes prie complete th look vyriskus rubus rodo biggrin.gif
Atsakyti
cia tikrai vyrisko stiliuko kedai ,ir niekur nepaklyde drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2011 02 24, 22:18)
Tai,kad cia vyriski ir yra ir abejoju ar pasiklyde, nes prie complete th look vyriskus rubus rodo  biggrin.gif

Aš matau taip: Home > Women > Sale > Shoes > Puma Sky III Trainers g.gif Tai gal vis dėlto, šiek tiek paklydę? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 24 vasario 2011 - 22:55
Aš taip ir pagalvojau, bet kadangi išmetė prie moteriškų susimąsčiau kas čia per velnias biggrin.gif O ar gali man kas nors žaliai paaiškinti, kaip suknelės kaina per pusvalandi pakinta 5 kartus? ax.gif Suprantu kaip suknelės staiga atsiranda ir vėl dingsta, bet kažin kodėl kinta kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 02 24, 22:54)
Aš matau taip: Home > Women > Sale > Shoes > Puma Sky III Trainers g.gif Tai gal vis dėlto, šiek tiek paklydę? biggrin.gif

ir ten ir ten ideti,bet man tai modelis nekelia abejoniu,kad vyriski smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas esate pirkę Chilli Pepper paltą, gal netyčia pamažintas? ax.gif Kol kitas prekes žiūrinėjau - nupirko reikiamą dydį. doh.gif
Atsakyti
sveikos, ir as cia uzklydau, pirma kart pirkau, tai pora pakabuku tik, jei patiks, tai neduok die piniginei doh.gif o sakykit kodukai veikia ir toms prekems kurios su nuolaida? blush2.gif
mano uzsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gal yra pirkusių žiedus iš asos? Arba žliba, arba dydžių lentelės neberandu biggrin.gif Kokius dydžius atitinka S, M?

QUOTE(RainyDay @ 2011 02 26, 20:41)
o sakykit kodukai veikia ir toms prekems kurios su nuolaida?  blush2.gif

Veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ghost_boo @ 2011 02 26, 20:11)
Sveiki, gal kas esate pirkę Chilli Pepper paltą, gal netyčia pamažintas?  ax.gif Kol kitas prekes žiūrinėjau - nupirko reikiamą dydį.  doh.gif

Aš palto nesu pirkusi, bet esu pirkusi švarką, tai man pasitaikė šiek tiek pamažintas- net gražinti teko blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wanted: 27 vasario 2011 - 09:57
gal nauji kodukai yra? unsure.gif
Antras uzvakar man veike,o sian nebe.o taip reik doh.gif
Atsakyti