Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS - 8 tema

QUOTE(`delfine` @ 2011 02 22, 14:25)
ot tundra as, nesusigaudau medziagu sudetyse  doh.gif
aciu uz paprotinima  blush2.gif
o sie kodukai visuotinai naudotini? t.y. galima naudoti ne viena karta (ne vienam zmogui?)

as kazkaip emailu is ju tai niekada jokio koduko negavau....nors esu pirkus si bei ta
bet matyt gal per mazai pirkau biggrin.gif

arba kodukus tik kompensacijai uz moraline zala dalina biggrin.gif

Kiekvienas kodu gali pasinaudoti tik karta 4u.gif
Atsakyti
zalias miskas man paciai siustis, bet noriu pabandyti, o korteles netinka kaip visa ?
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2011 02 22, 16:24)
zalias miskas man paciai siustis, bet noriu pabandyti, o korteles netinka kaip visa ?

Reikia bent jau virtuon'o
Atsakyti
aš pvz.,perku su mamos Visa Gold,tai dar nėra taip buvę,kad jos nepriimtų
Atsakyti
VISA electron netinka, paprasta VISA tinka.
Atsakyti
Priminkit ar reikia jiems parasyti meila ir informuoti,jei issiuntei atgal prekes?Ar tiesiog laukti,kol patys pranes, kad gavo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indriuks @ 2011 02 23, 12:34)
Priminkit ar reikia jiems parasyti meila ir informuoti,jei issiuntei atgal prekes?Ar tiesiog laukti,kol patys pranes, kad gavo? ax.gif

as niekad nerasau smile.gif
Atsakyti
[quote=Indriuks,2011 02 23, 12:34]
[/quo

nereikia nieko informuoti... jie parasys kai gaus tavo prkekes
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2011 02 19, 22:42)
merginos,gal siuos pakomentuosit,kaip del dydziu,ar atitinka,nemazinti?user posted imageuser posted image

gal kam pravers del dydziu. siandien gavau siuntini, nu kai pirma karta,tai buvau labai nustebus,batai ideti i visa suplesita batu deze,tai tiesiog metesi maise, o megztinis buvo idetas i milziniska maisa biggrin.gif batai atitiko 41dydi,emiau 8uk,tinka puikiai,tik megztukas pamazintas,emiau 12dydi ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif prisijungiu prie jūsų, šiuo metu laukiu dviejų siuntinukų ax.gif Norėjau pasiteirauti kaip suprasti šiuos dydžius http://www.asos.com/...i...1&clr=Multi Rašo, jog dydžiai UK, bet UK tokių net nebūna, tai gal čia US? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IntoTheWild @ 2011 02 24, 21:49)
Sveikos, mergaitės  4u.gif  prisijungiu prie jūsų, šiuo metu laukiu dviejų siuntinukų  ax.gif  Norėjau pasiteirauti kaip suprasti šiuos dydžius http://www.asos.com/...i...1&clr=Multi Rašo, jog dydžiai UK, bet UK tokių net nebūna, tai gal čia US? g.gif  blush2.gif

Man ijungus jusu nuoroda rodo pacius normaliausius UK dydzius g.gif
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 02 19, 21:52)
su kokiais krutines ir liemens apimtimis tiko 10 dydis?  4u.gif

sokate, neturiu centimetro namie, bet siaip prancuzu 36/38 arba S dydi nesioju smile.gif

Atsakyti