Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS - 8 tema

QUOTE(Saldi1 @ 2011 02 21, 14:24)
Seikos smile.gif Gal kas pirkote situos batus? http://www.asos.com/...S...1&clr=Taupe
Gal galit patart koki dydi imti?  ax.gif

jeigu vistik nuspręsite pirkti, parašykite atsiliepimus, aš į tokius, tik kitos spalvos jau labai seniai seilę varvinu smile.gif
Atsakyti
as ir toki svarka pirkau - asos pragane mano siuntini, o antro tokio neatsiunte, nes neva nebuvo :/
Atsakyti
Sveikos merginos, nusprendziau pabandyti Asos sukneles ax.gif
gal glait patart, o gal kas jau isigijot tokia? bigsmile.gif

Suknele 1

Suknele 2

Suknele 3

Suknele 4

gasdina mane truputeli kad jos visos is viskozes ar polyesterio...bijau kad kokybe bus skystoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2011 02 21, 22:18)
Sveikos merginos, nusprendziau pabandyti Asos sukneles  ax.gif
gal glait patart, o gal kas jau isigijot tokia?  bigsmile.gif

Suknele 1

Suknele 2

Suknele 3

Suknele 4
gasdina mane truputeli kad jos visos is viskozes ar polyesterio...bijau kad kokybe bus skystoka  g.gif

Viskoze naturalus audinys, ko cia bijoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryuk: 22 vasario 2011 - 00:02
QUOTE(Inga654 @ 2011 02 21, 18:30)
Šiandien atkeliavo pirmasis mano asos pirkinys ir sakyčiau labai vykęs, pačiupau paskutinį S dydį ir dar už tokią kainą, ant manęs kaip nulietas  bigsmile.gif  Švarkas

grazus sis svarkas, as taip pat ji turiu ir taip pat dziaugiuosi, nes tiko idealiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2011 02 21, 23:18)
gasdina mane truputeli kad jos visos is viskozes ar polyesterio...bijau kad kokybe bus skystoka  g.gif

Bent mano paprastos maikutės iš Asos viskozinės labai skystos, plonytės smile.gif
Atsakyti
Ir as gavau ta koda uz tos dienos nesusipratima, kad neturejo jie prekes.Bet tai galejo ir 15 poc duot, desimtiesju visada atsiranda smile.gif
Atsakyti
O Asos praneša, kai gauna grąžinamą siuntinį?
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2011 02 22, 14:38)
O Asos praneša, kai gauna grąžinamą siuntinį?

taip,atsiuncia patvirtinimo email'a
Atsakyti
O pinigus grazina iskarto po e mailo parasymo?
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 02 22, 14:43)
O pinigus grazina iskarto po e mailo parasymo?

ne,tam laiske bent jau pas mane taip parasyta ***Any funds due should appear on your bank statement within 5-10 working days (Please note that refund times are dictated by the card issuers and are outside our control) . Pati gyvenu UK, visad atsiskaitau per paypal, tad dazniausiai pinigus grazina per 5d
Atsakyti
QUOTE(Ryuk @ 2011 02 22, 01:01)
Viskoze naturalus audinys, ko cia bijoti smile.gif

ot tundra as, nesusigaudau medziagu sudetyse doh.gif
aciu uz paprotinima blush2.gif

QUOTE(Ryuk @ 2011 02 22, 01:03)
0215SWSMFO -10%

o sie kodukai visuotinai naudotini? t.y. galima naudoti ne viena karta (ne vienam zmogui?)

as kazkaip emailu is ju tai niekada jokio koduko negavau....nors esu pirkus si bei ta
bet matyt gal per mazai pirkau biggrin.gif

arba kodukus tik kompensacijai uz moraline zala dalina biggrin.gif
Atsakyti