Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS - 8 tema

QUOTE(Fanfanė @ 2011 02 20, 11:15)
Jeigu kokios 5-6 dienos liko tai imk, aš ne per seniausiai pirkau, tai per 2-3 dienas tikrai neatėjo ir netikiu kad įmanoma taip greit gaut biggrin.gif
Pažiūrėjau, 25d užsakiau 31d gavau.

Cia tuo greituoju? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sokate @ 2011 02 20, 00:42)

Siulyciau sutikti, jei nori tu drabuziuku, paprastu irgi greit gaunama, per mazdaug savaite, jei nebuna trukdziu kazkokiu. O express lygtais per 2-3 dienas teoriskai wink.gif

Siunciaus tuo paprastu jau daugiau nei 3 savaites negaunu, tai dabar bijau rizikuoti imti ar ne, nes jei neateis bus bedu, nes rubai butini. Jei atsiimciau pinigus speciau dar cia kazka susirasti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 02 20, 12:41)
Papildyta:

Siunciaus tuo paprastu jau daugiau nei 3 savaites negaunu, tai dabar bijau rizikuoti imti ar ne, nes jei neateis bus bedu, nes rubai butini. Jei atsiimciau pinigus speciau dar cia kazka susirasti  unsure.gif

As tai sakyciau siuskites tuo greituoju siuntimu ir salia dar cia pasidairykite kad turet extra varijanta
Atsakyti
Sveikos,
O iki kada siuntimas is asos nemokamas? Ar cia visam taip padare? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 02 20, 09:27)

dekui uz komentara apie dzinsus. Ju liemuo nera zemas?vidutinis labiau? o tos kisenes pailgos kaip ziurisi?Nesuploja uzpakalio?
Pries pora dienu gavau siuos:

nera labai zemas,vidutinis sakyciau g.gif ne iki bambos biggrin.gif kisenes graziai ziurisi,nepastebejau kad siplotu uzpakali,isvis man jie kazkaip labai dailiai ziurisi uzsidejus ir tinka prie visko ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O tuo greituoju siuntimu gal kurjeris iskart i namus pristato? Nes jei i pasta keliaus, tai tikrai negausiu, nes ten dazniausiai lapeliai atsiunciami praejus 3 dienoms nuo gavimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 02 20, 13:41)

Taip, greituoju. Pačiam jų saite jei konkrečiai siuntimą į LT pažiūrėt, tai jie greitajam siuntimui iki 7 dienų duoda. Žodžiu, tik per savaitę siuntinio negavus galima reiškt pretenzijas biggrin.gif O kada šventė?

QUOTE(zhyi @ 2011 02 20, 13:53)
O iki kada siuntimas is asos nemokamas? Ar cia visam taip padare?  blush2.gif

Kad niekas nežino man atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 02 20, 13:00)
O tuo greituoju siuntimu gal kurjeris iskart i namus pristato? Nes jei i pasta keliaus, tai tikrai negausiu, nes ten dazniausiai lapeliai atsiunciami praejus 3 dienoms nuo gavimo  doh.gif

Tai kad ir negreituoju dabar i namu pristato, bent jau 2 paskutinius kartus man pristate. Bet gal tol todel kad daug prekiu buvo, batai dar
Atsakyti
Na va, galų gale vakar pasiėmiau apyrankę, gal šiek tiek kitko tikėjausi, bet sueis, tik galėtų būt ne tokia laisva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 02 20, 14:01)
Taip, greituoju. Pačiam jų saite jei konkrečiai siuntimą į LT pažiūrėt, tai jie greitajam siuntimui iki 7 dienų duoda. Žodžiu, tik per savaitę siuntinio negavus galima reiškt pretenzijas biggrin.gif O kada šventė?

26d. jau reiktu tureti doh.gif
Atsakyti
Gal kas susidurete su panasia problema? Siandien bandziau atlikti asos ir allsaints uzsakymus, taciau man ismete zinute jog kortele atmesta, naudoju visa virtuon, neseniai issiemiau ir jau sekmingai perkuosi ne pirma karta is asos ir kitu int. parduotuviu. Pinigai is seb saskaitos i virtuon ateina per sekunde, tai kame problema? ko jie atmetineja jei pries kelias dienas viskas buvo gerai?
Atsakyti
Merginos ar susiduret su asos basutem ?
Noriu situ :
http://www.asos.com/...-...1&clr=Black

koki dydi rinktis, jei mano yra 39 ?
Nes pagal jus dydziu lentele isvis tokio nr nera
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2011 02 20, 17:59)
Merginos ar susiduret su asos basutem ?
Noriu situ :
http://www.asos.com/...-...1&clr=Black

koki dydi rinktis, jei mano yra 39 ?
Nes pagal jus dydziu lentele isvis tokio nr nera
aciu 4u.gif

Jusu UK dydis 6. Esu pirkusi basutes, nesioju 38 - UK5, man viskas atitiko smile.gif
Atsakyti