Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS - 8 tema

Gavau 01.10 siuntinuka, suknytes sesei tiko ir patiko, nesioja 36-38 dydi, pirko UK 10, tai idealiai atitiko jai. O sau emiau tase, irgi patiko ir atitiko lukescius. Idedu fotkes.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svela: 21 sausio 2011 - 13:48
tase gal is french connection? odine? 4u.gif
Atsakyti
Tases pavadinimas tai Pieces Diana Shop Bag, deja ne odine... bet tokia minksta, yra ilga rankena nuimama. Zodziu patiko. Cia nuoroda, bet nera tos tases dabar http://www.asos.com/...spx?iid=1071528
Atsakyti
Sveikos,
galk galit pasakyti kaip susigrazinti pinigus uz pasto islaidas ? uzpildziau ju atsiusta forma, nufotkinau ceki pasto, bet i siuntini ju neidejau, ka dabar daryti ? faksuoti ?
Atsakyti
as faksavau
Atsakyti
QUOTE(Svela @ 2011 01 21, 13:47)
Gavau 01.10 siuntinuka, suknytes sesei tiko ir patiko, nesioja 36-38 dydi, pirko UK 10, tai idealiai atitiko jai. O sau emiau tase, irgi patiko ir atitiko lukescius. Idedu fotkes.

user posted image

oo, as irgi tokius laukiu siuo metu ax.gif pirkau uk 8 dydi, idomu, ar tiks... Gal zinote, kokia seses krutines apimtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 01 21, 13:15)
na ir paskutine,kurios labai laukiau ir truputi nusivyliau blush2.gif Siaip grazi,bet kokybe mane nelabai patenkino biggrin.gif
http://www.asos.com/...spx?iid=1369996

O konkrečiau, kuo nuvylė? Pas mane tai siūlės tiesios, neiširusios, neturiu prie ko prikibti.
Atsakyti
Kelsey

Tiksliai nezinau bet gal bus apie 80cm...
Atsakyti
o kokia faksavimo kaina ?
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 01 20, 22:22)
Jei LT nešioju batų 38-39 dydį, o pėdos ilgis 25cm, UK reiktų imti 6? Nebus didelis, jei rašo, kad tinka 40?  g.gif

As nesioju 38. Uk perku 5-6 dydi. Nezinau kodel cia raso, kad atitinka 40 dydi, nes is tikruju UK 6 atitinka EU 39. Manau reiktu ziureti ne Asos dydziu lenteleje, o pacio batu gamintojo.
Atsakyti
QUOTE(justver @ 2011 01 21, 18:25)
o kokia faksavimo kaina ?

oj geras klausimas, net nezinau, galvojau nemokamai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 01 21, 16:01)
O konkrečiau, kuo nuvylė? Pas mane tai siūlės tiesios, neiširusios, neturiu prie ko prikibti.

nzn ,kazkaip esu turejus keleta bliuzeliu silkiniu geriau atrodanciu biggrin.gif gal kad dydis netiko man cia taip atrodo,nzn net.Manau pilnos kainos neverta bet 27svaru+siuntimo(kiek mokejau as) verta ax.gif
Atsakyti