Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS - 8 tema

sveikos 4u.gif

norejau paklaust, o kaip grazinti preke, jei neidejo grazinimo lapo? g.gif lyg ir radau, kad galima atsispausdint, tik nesuprantu, ant to lapo kur galima atsispausdint raso viena adresa, o kur return policy, tai kita doh.gif tai kuriuo siust? padekit prasau 4u.gif
ir dar prie return policy parasyta, kad grazint preke kartu su invoice, bet, kad as negavau saskaitos unsure.gif

pfiu pfiu, sukeliau be reikalo aliarma doh.gif dukryte buvo nuciupus ir paslepus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 18 vasario 2011 - 19:01
gavau all saints palaidinę, labai patenkinta wub.gif Kaip visada gavau per savaitę. Šitas mane žavi, kas liečia ASOS. Bet visai nežavi tas, kad užsisakai daiktą, patvirtina užsakymą, nuskaičiuoja pinigus, o tada praneša, kad vis dėl to daikto neturime. O tada jau gražina mažesnę sumą, nei buvai pervedus. O jei aš užsisakau pvz už 200svarų. Ir prarandu jau kokius 20lt. Taip, čia bankui galima priekaištus reikšti ne asos, tačiau asos nesugeba savo sistemos sutvarkyti. Juk jei nėra, tai turėtų nebūti galimybės padaryti užsakymo. Juk aš pinigus prarandu per jų neapdairumą. doh.gif
Atsakyti
Balalaika, isversk sita tekstuka ir jiems nusiusk, gal koki koduka gausim biggrin.gif
Istikro mane irgi tas nervina, o bankas iki 15 dienu gali uzlaikyti pingus ir ju negrazint, o grazins beabejo maziau. Bent Seb.
Atsakyti
QUOTE(Nikole82 @ 2011 02 18, 17:32)
Sveikos, turiu klausima  4u.gif  Is skirtingu siuntu gautus daiktus galima grazinti kartu?

Taip smile.gif
Atsakyti
As jau keleta metu uzsisakineju is ASOS,bet nera buve,kad uzsakyta preke, veliau atsauktu, nes jos nebera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2011 02 19, 10:03)
As jau keleta metu uzsisakineju is ASOS,bet nera buve,kad uzsakyta preke, veliau atsauktu, nes jos nebera  g.gif

o kiek kartų rūbai visiškai nepatiko? ne tai, kad netiko dydis, bet buvo nekokybiški, ne tokie kaip nuotraukoj ir pan?
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 02 19, 11:19)
o kiek kartų rūbai visiškai nepatiko?  ne tai, kad netiko dydis, bet buvo nekokybiški, ne tokie kaip nuotraukoj ir pan?

gal ir buvo kelis kartus g.gif bt dazniausiai siunciu rubus,nes netiko dydis,ar siaip nepatiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2011 02 19, 10:03)
As jau keleta metu uzsisakineju is ASOS,bet nera buve,kad uzsakyta preke, veliau atsauktu, nes jos nebera  g.gif

Jeigu ziurejote asos puslapi, berods si treciadieni, turejot pastebet, kad papilde neitiketinai daug senu, jau seniai ispirktu ,gerai nukainotu, prekiu kieki. Ta diena ir as pirkau seniai gaudyta daikta. Bet ji man atsauke.Rusu forume panos raso,kad masiskai buvo atsaukinejami uzsakymai, nes sugrybavo ju sistema. Nors po uzsakymo anuliavimo tas daiktas dar sekmingai buvo prekyboje kazkuri laika. Ir as gavau atsiprasymo laiska, kad jie nespeja atnaujinti savo informacijos.
Atsakyti
Sveikos, gavau ir as asos siuntinuka smile.gif
Jei ka domina aptartas paltukas uk8 dydzio, galiu parduoti, arba siusiu atgal. Jis is tikruju plonokas, o plonu paltu as turiu, tikejausi storesnio ax.gif

Taip pat pagavau ir suknele uk6 dydzio, bet man ji mazoka, siusiu atgal, nebent ka domina, galiu perleisti. Nors ziuriu dabar ju yra visu dydziu, ir gaudyt nereikia lotuliukas.gif . Peciai mano nesiauri, tad pasiliksiu sia uk8 dydzio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokate: 19 vasario 2011 - 12:02
QUOTE(sokate @ 2011 02 19, 12:01)
Sveikos, gavau ir as asos siuntinuka smile.gif
Jei ka domina aptartas paltukas uk8 dydzio, galiu parduoti, arba siusiu atgal. Jis is tikruju plonokas, o plonu paltu as turiu, tikejausi storesnio  ax.gif

Taip pat pagavau ir suknele uk6 dydzio, bet man ji mazoka, siusiu atgal, nebent ka domina, galiu perleisti. Nors ziuriu dabar ju yra visu dydziu, ir gaudyt nereikia  lotuliukas.gif . Peciai mano nesiauri, tad pasiliksiu sia  uk8 dydzio.

O paltukas atitinka dydi? Kuriam jus mieste? ten rankoves 3-4 ar yra prisiutas mezginys, nelabai matosi puslapy
Atsakyti
Is Kauno ax.gif Mezginys prisiutas. Dydi sakyciau atitinka, siaip nesioju uk6 arba uk8, paltukas laisvas, lieka vietos pasirengt, manau tiktu ir uk6, bet nebebuvo jo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 02 19, 11:31)
Jeigu ziurejote asos puslapi, berods si treciadieni, turejot pastebet, kad papilde neitiketinai daug senu, jau seniai ispirktu ,gerai nukainotu, prekiu kieki. Ta diena ir as pirkau seniai gaudyta daikta. Bet ji man atsauke.Rusu forume panos raso,kad masiskai buvo atsaukinejami uzsakymai, nes sugrybavo ju sistema. Nors po uzsakymo anuliavimo tas daiktas dar sekmingai buvo prekyboje kazkuri laika. Ir as gavau atsiprasymo laiska, kad jie nespeja atnaujinti savo informacijos.

aha, man irgi atsauke tos dienos
Atsakyti