uzsisakiau siausio 17 d, Vasario 9 d, parasiau laiska, jog negavau, tai parase laukt iki Vasario 10d, 11d. atejo pranesimas, kuri man atnese tik 15 d
QUOTE(miss.elle @ 2011 02 17, 22:14)
uzsisakiau siausio 17 d, Vasario 9 d, parasiau laiska, jog negavau, tai parase laukt iki Vasario 10d, 11d. atejo pranesimas, kuri man atnese tik 15 d
Na tai panasiai ir dabar man. Nu gal sulauksiu tada
Aciu visoms uz pagalba
Papildyta:
Dar norejau paklausti, ar buna taip, kad grazina pinigus, o siuntinys ateina veliau. Ka daryti tokiu atveju? Grazinti jiems ar kaip?
QUOTE(Monrutė @ 2011 02 16, 17:09)
Kur jus ji radot? Noreciau tokio tik kitokiu spalvu.
mes dareme du uzsakymus penktadieni skirtingu laiku. Anksciau darytas jau musu laukia paste!
O kito dar ner, na bet jau ryt tikiuosi
Beje norejau paklausti Ryuk ar gavot ta tamsia maike? patiko? dar vis laikausi ja krepsi ir nzn ka su ja daryt:)
O kito dar ner, na bet jau ryt tikiuosi
Beje norejau paklausti Ryuk ar gavot ta tamsia maike? patiko? dar vis laikausi ja krepsi ir nzn ka su ja daryt:)
QUOTE(laimutyte @ 2011 02 18, 00:13)
merginos,ar kuri pirkote
STEVE MADEN batus? kaip su dydziu,atitinka?
tarkim cia perku dazniau 40,bet ir 39 kartais. manau kad labiau mano yra 39,5. tai koki dydi imti?
aciu
tarkim cia perku dazniau 40,bet ir 39 kartais. manau kad labiau mano yra 39,5. tai koki dydi imti?
aciu
kartojasi klausimai, imti 6tą dydį
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 02 18, 14:47)
kartojasi klausimai, imti 6tą dydį
turiu basutes Steve MAden,taip pat kaip ir jus nesioju 39-40,tai pirkau 7UK/40EU,tiko.
QUOTE(pupen @ 2011 02 18, 13:01)
Namiskiai pranese, jog siandien atkeliavo siuntiniai, taciau pati del studiju esu isvykusi, tai dar negaliu apziureti
QUOTE(laimutyte @ 2011 02 18, 00:13)
merginos,ar kuri pirkote
aciu
aciu
siunčiausi iš JAV, dydžiai attiinka
QUOTE(*MŽ @ 2011 02 18, 12:24)
Kur jus ji radot? Noreciau tokio tik kitokiu spalvu.
tik tokios spalvos
gal galima nuoroda? atrodo viska ismirinejau, bet neradau
Sveikos, turiu klausima Is skirtingu siuntu gautus daiktus galima grazinti kartu?
QUOTE(*MŽ @ 2011 02 18, 18:22)
gal galima nuoroda? atrodo viska ismirinejau, bet neradau
neberandu ir aš
kiba nebėr dar vakar vakare buvo