Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS - 8 tema

QUOTE(Alchemist @ 2011 02 17, 14:15)
Ką tik pasinaudojau 0215SWSLD -10%, bet galioja vienam kartui 4u.gif

Dar vis veikia,katik padariau uzsakyma.
Tikriausiai vienas kartas is vieno registruoto asmens,vienam uzsakymui.
Atsakyti
Nezinau net ka ir daryti, issiunte prekes sausio 22d. Neateina, ten yra rubai reikalingi sventei, kuri bus 26d verysad.gif Liepe laukt iki 21d. o tada issius per naujo, bet tada man jie nebebus reikalingi. Suprantu jei buciau uzsisakius prekes kokios dvi savaites iki svarbios datos, tada gal ir buciau kalta, bet dabar buvo likes kiek daugiau nei menuo verysad.gif Gal patarsit ka daryti? Ar galima su jais susitarti, kad nesiustu prekes, o grynai tik pinigus grazintu?
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2011 02 17, 14:50)
Dar vis veikia,katik padariau uzsakyma.
Tikriausiai vienas kartas is vieno registruoto asmens,vienam uzsakymui.

Tą ir turėjau omeny, kad iš vienos sąskaitos tik vieną kartą galima pasinaudot, neaiškiai turbūt parašiau smile.gif
Atsakyti
O gal dar koki koda zinote? man sis nebegalioja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(My.Vica @ 2011 02 17, 16:11)
O gal dar koki koda zinote? man sis nebegalioja  doh.gif

patariu parasyt google asos code ar ka panašaus, arba jų Facebook puslapy visada būna parašyti naujausi kodai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemist @ 2011 02 17, 13:46)
Sveikos, gal kas galit padėti dėl šių batų dydžio - nešiojant 39-40, reikia 7?
http://www.asos.com/...e...-1&clr=Rust

Kad tik 8 beliko verysad.gif
Atsakyti
pabandykit koduka 0215SWSRII smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 02 17, 15:51)
Nezinau net ka ir daryti, issiunte prekes sausio 22d. Neateina, ten yra rubai reikalingi sventei, kuri bus 26d  verysad.gif  Liepe laukt iki 21d. o tada issius per naujo, bet tada man jie nebebus reikalingi. Suprantu jei buciau uzsisakius prekes kokios dvi savaites iki svarbios datos, tada gal ir buciau kalta, bet dabar buvo likes kiek daugiau nei menuo  verysad.gif  Gal patarsit ka daryti? Ar galima su jais susitarti, kad nesiustu prekes, o grynai tik pinigus grazintu?

Nieks nezino? blink.gif g.gif
Atsakyti
tulpelyte, parašykit visa situaciją į asos, ir laukit asakymo. Ištikro kaip gaila, kai negauni lauktų daiktų.. Man pirmą kartą dingo blizgesys, visai nesenai, iš uk siųstas. Gražino pinigus, bet vis tiek gaila, juk laukiau daikto, o ne pinigų atgal..
O jūsų atveju tai tikrai parašykit, kad daiktai buvo užsakyti tam tikrai progai, prieš mėnesį, tikėjotės gauti, o va taip išėjo. Kad proga jau praėjo, ir daiktai nebereikalingi. Manau kažkaip turėtų išspręsti šią situaciją jums palankiai. Bet gal blogai užpildėt savo accounte duomenis, nes tikrai keista, kad negaunat.. Visada iš asos gaunu laiku. Va ryt turiu gauti. Blogiausiu atveju pirmadienį. Pfu, kad tik neprisikalbėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 17 vasario 2011 - 20:31
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 02 17, 20:01)
Nieks nezino?  blink.gif  g.gif

O kazi jei parasyt visa situacija jiems, gal issiustu express deliveriu? g.gif Pasakyt kad reikia iki tam tikros dienos, ir gal pasiulys jie ka nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 02 17, 15:51)
Nezinau net ka ir daryti, issiunte prekes sausio 22d. Neateina, ten yra rubai reikalingi sventei, kuri bus 26d  verysad.gif  Liepe laukt iki 21d. o tada issius per naujo, bet tada man jie nebebus reikalingi. Suprantu jei buciau uzsisakius prekes kokios dvi savaites iki svarbios datos, tada gal ir buciau kalta, bet dabar buvo likes kiek daugiau nei menuo  verysad.gif  Gal patarsit ka daryti? Ar galima su jais susitarti, kad nesiustu prekes, o grynai tik pinigus grazintu?

manau dar gausi daiktus. Nes man lygiai tokia pat situacija buvo, reikejo skubiai ir buvau uzsisakius is anksto. Laiku negavau, tai parase dar palaukt, jau buvau netekus vilciu, taciau paveluotai ,bet gavau! cia del oro salygu taip uzsidelse tas siuntimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 17 vasario 2011 - 20:57
QUOTE(Balalaika. @ 2011 02 17, 21:27)
tulpelyte, parašykit visa situaciją į asos, ir laukit asakymo. Ištikro kaip gaila, kai negauni lauktų daiktų.. Man pirmą kartą dingo blizgesys, visai nesenai, iš uk siųstas. Gražino pinigus, bet vis tiek gaila, juk laukiau daikto, o ne pinigų atgal..
O jūsų atveju tai tikrai parašykit, kad daiktai buvo užsakyti tam tikrai progai, prieš mėnesį, tikėjotės gauti, o va taip išėjo. Kad proga jau praėjo, ir daiktai nebereikalingi. Manau kažkaip turėtų išspręsti šią situaciją jums palankiai. Bet gal blogai užpildėt savo accounte duomenis, nes tikrai keista, kad negaunat.. Visada iš asos gaunu laiku. Va ryt turiu gauti. Blogiausiu atveju pirmadienį.  Pfu, kad tik neprisikalbėt.

Parasiau, bet sake vis dar laukti, o jau po 21 dienos grazins prekes arba pinigus. Aisku, jei viskas ateis iki tos dienos bus labai gerai, nes svente 26d. Bet jei sakys issiusim vel prekes, tai tikrai pasakysiu, kad nebereikia unsure.gif Nu dar lauksiu, gal pasiseks. O anketa tikrai gera, nes ne pirma karta perku ir nieko joje nekeiciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sokate @ 2011 02 17, 21:50)
O kazi jei parasyt visa situacija jiems, gal issiustu express deliveriu?  g.gif  Pasakyt kad reikia iki tam tikros dienos, ir gal pasiulys jie ka nors  ax.gif

Jiems irgi pasiuliau toki varianta, bet sake kolkas laukti, o po 21 dienos ziures
Papildyta:
QUOTE(miss.elle @ 2011 02 17, 21:56)
manau dar gausi daiktus. Nes man lygiai tokia pat situacija buvo, reikejo skubiai ir buvau uzsisakius is anksto. Laiku negavau, tai parase dar palaukt, jau buvau netekus vilciu, taciau paveluotai ,bet gavau! cia del oro salygu taip uzsidelse tas siuntimas

o kiek laiko laukete?
Atsakyti