QUOTE(Balalaika. @ 2011 02 17, 21:27)
tulpelyte, parašykit visa situaciją į asos, ir laukit asakymo. Ištikro kaip gaila, kai negauni lauktų daiktų.. Man pirmą kartą dingo blizgesys, visai nesenai, iš uk siųstas. Gražino pinigus, bet vis tiek gaila, juk laukiau daikto, o ne pinigų atgal..
O jūsų atveju tai tikrai parašykit, kad daiktai buvo užsakyti tam tikrai progai, prieš mėnesį, tikėjotės gauti, o va taip išėjo. Kad proga jau praėjo, ir daiktai nebereikalingi. Manau kažkaip turėtų išspręsti šią situaciją jums palankiai. Bet gal blogai užpildėt savo accounte duomenis, nes tikrai keista, kad negaunat.. Visada iš asos gaunu laiku. Va ryt turiu gauti. Blogiausiu atveju pirmadienį. Pfu, kad tik neprisikalbėt.
Parasiau, bet sake vis dar laukti, o jau po 21 dienos grazins prekes arba pinigus. Aisku, jei viskas ateis iki tos dienos bus labai gerai, nes svente 26d. Bet jei sakys issiusim vel prekes, tai tikrai pasakysiu, kad nebereikia
Nu dar lauksiu, gal pasiseks. O anketa tikrai gera, nes ne pirma karta perku ir nieko joje nekeiciu
Papildyta:
QUOTE(sokate @ 2011 02 17, 21:50)
O kazi jei parasyt visa situacija jiems, gal issiustu express deliveriu?
Pasakyt kad reikia iki tam tikros dienos, ir gal pasiulys jie ka nors
Jiems irgi pasiuliau toki varianta, bet sake kolkas laukti, o po 21 dienos ziures
Papildyta:
QUOTE(miss.elle @ 2011 02 17, 21:56)
manau dar gausi daiktus. Nes man lygiai tokia pat situacija buvo, reikejo skubiai ir buvau uzsisakius is anksto. Laiku negavau, tai parase dar palaukt, jau buvau netekus vilciu, taciau paveluotai ,bet gavau! cia del oro salygu taip uzsidelse tas siuntimas
o kiek laiko laukete?