Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS - 8 tema

merginos sakykite,
kiek mazdaug trunka prekes grazinimas iki kol jie paraso laiska ,kad gavo?
jau praejo man 10 dienu nuo issiuntimo,pradedu nerimauti g.gif
aciu
Atsakyti
merginos, gal kas pirkote?
user posted image
Atsakyti
Na va, atkeliavo mano pirmasis siuntinukas is asos.

Kelnytes:

user posted image

kelnes
Dydis 14, atitinka. Sedo puikiai. Tik ilgokos, bet su aukstakulniais sueis, arba kiek patrumpinsiu. Medziagyte svelni, minksta, ne per skysta.

Suknyte namie nesioti:

user posted image

Suknyte

Minksta, faina. Gal kiek padidinta. Spalva kiek skiriasi nuo pateiktos nuotraukoje. Bet is esmes OK. MB patiko thumbup.gif

Suknele
user posted image
Suknele

Visiskas niekalas. Virsus is sifono, tad visas svieciasi. Labai labai plona medziaga. Sijono dalis puse bedos. Bet gerokai pamazinta si suknyte mano akimis. Keliaus atgal.

Suknele languota

user posted image

Languota suknyte

Planavau ja devet i darba ant marskinuku ar golfuko, ir dabar neapsisprendziu, ar palikt, ar atgal siust. Medziaga svelni, maloni. Gal kiek plonoka, bet is esmes OK. TIk mano 16 dydziui atrodo nelabai. Nors cia ne suknios, o "tobulu kuno formu" problema doh.gif Mastau, ar siust atgal, ar pasilikt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mari: 16 vasario 2011 - 20:00
QUOTE(Monrutė @ 2011 02 16, 16:09)
merginos, gal kas pirkote?

kaip pledas, namie ant sofos prieš teliką įsisukt.
Atsakyti
su klausimu as.. smile.gif uzsakytas krepselis,viskas gerai,rodo,kad visos 3prekytes issiustos siandien. bet pries val sulaukiau i emaila ziniu,kad vienas megztukas buvo out of stock ir grazins uz ji pinigus. dabar uzeinu ir rodo,kad jo visi dydziai yra mastau.gif tai gausiu as ji ar ne? blush2.gif
Atsakyti
ar gali būti, kad iš sale prekės dydis po kiek laiko vėl atsiranda pardavime? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucrezia: 16 vasario 2011 - 23:18
QUOTE(Lucrezia @ 2011 02 16, 23:17)
ar gali būti, kad iš sale prekės dydis po kiek laiko vėl atsiranda pardavime? g.gif

Gali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2011 02 16, 22:26)
su klausimu as.. smile.gif  uzsakytas krepselis,viskas gerai,rodo,kad visos 3prekytes issiustos siandien. bet pries val sulaukiau i emaila ziniu,kad vienas megztukas buvo out of stock ir grazins uz ji pinigus. dabar uzeinu ir rodo,kad jo visi dydziai yra  mastau.gif  tai gausiu as ji ar ne? blush2.gif

Turbut jau issiunte, tai neidejo tos prekes g.gif Siulyciau parasyt jiems ir uzklaust, nors turbut teks pirkti dar karta ax.gif

QUOTE(Lucrezia @ 2011 02 16, 23:17)

Buna taip, kartais pasiziuriu savo issaugotas prekes, tai atsiradineja, vakar taip kelnes pagavau, gal papilde, nes nemazai dydziu atsirade buvo, nors gal cia ir grazintos prekes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 02 17, 00:19)

QUOTE(sokate @ 2011 02 17, 00:23)
Buna taip, kartais pasiziuriu savo issaugotas prekes, tai atsiradineja, vakar taip kelnes pagavau, gal papilde, nes nemazai dydziu atsirade buvo, nors gal cia ir grazintos prekes  g.gif

ačiū 4u.gif vadinasi, dar yra vilties pagauti batukus drinks_cheers.gif ir kodėl ankščiau jų nepamačiau ir dar už tokią kainą doh.gif
Atsakyti
http://www.asos.com/...;clr=CreamBeige

Gal kuri nors turi? Man labai įdomu kaip su dydžiu, ar nėra padidintas?
Atsakyti
QUOTE(laimutyte @ 2011 02 16, 15:15)
merginos sakykite,
kiek mazdaug trunka prekes grazinimas iki kol jie paraso laiska ,kad gavo?
jau praejo man 10 dienu nuo issiuntimo,pradedu nerimauti  g.gif
aciu

Man tas pats g.gif , preke issiusta preita antradieni pirmenybiniu, bet pokolkas jokiu ziniu. Na manau dar truputi kantrybes 4u.gif
Atsakyti
O per kiek laiko jie grazina pinigus, jeigu prekes nepavyko uzsakyti, ar ji buvo atsaukta, bet pinigai nuskaiciuoti?
Atsakyti