merginos sakykite,
kiek mazdaug trunka prekes grazinimas iki kol jie paraso laiska ,kad gavo?
jau praejo man 10 dienu nuo issiuntimo,pradedu nerimauti
aciu
Na va, atkeliavo mano pirmasis siuntinukas is asos.
Kelnytes:
kelnes
Dydis 14, atitinka. Sedo puikiai. Tik ilgokos, bet su aukstakulniais sueis, arba kiek patrumpinsiu. Medziagyte svelni, minksta, ne per skysta.
Suknyte namie nesioti:
Suknyte
Minksta, faina. Gal kiek padidinta. Spalva kiek skiriasi nuo pateiktos nuotraukoje. Bet is esmes OK. MB patiko
Suknele
Suknele
Visiskas niekalas. Virsus is sifono, tad visas svieciasi. Labai labai plona medziaga. Sijono dalis puse bedos. Bet gerokai pamazinta si suknyte mano akimis. Keliaus atgal.
Suknele languota
Languota suknyte
Planavau ja devet i darba ant marskinuku ar golfuko, ir dabar neapsisprendziu, ar palikt, ar atgal siust. Medziaga svelni, maloni. Gal kiek plonoka, bet is esmes OK. TIk mano 16 dydziui atrodo nelabai. Nors cia ne suknios, o "tobulu kuno formu" problema Mastau, ar siust atgal, ar pasilikt.
Kelnytes:
kelnes
Dydis 14, atitinka. Sedo puikiai. Tik ilgokos, bet su aukstakulniais sueis, arba kiek patrumpinsiu. Medziagyte svelni, minksta, ne per skysta.
Suknyte namie nesioti:
Suknyte
Minksta, faina. Gal kiek padidinta. Spalva kiek skiriasi nuo pateiktos nuotraukoje. Bet is esmes OK. MB patiko
Suknele
Suknele
Visiskas niekalas. Virsus is sifono, tad visas svieciasi. Labai labai plona medziaga. Sijono dalis puse bedos. Bet gerokai pamazinta si suknyte mano akimis. Keliaus atgal.
Suknele languota
Languota suknyte
Planavau ja devet i darba ant marskinuku ar golfuko, ir dabar neapsisprendziu, ar palikt, ar atgal siust. Medziaga svelni, maloni. Gal kiek plonoka, bet is esmes OK. TIk mano 16 dydziui atrodo nelabai. Nors cia ne suknios, o "tobulu kuno formu" problema Mastau, ar siust atgal, ar pasilikt.
QUOTE(Monrutė @ 2011 02 16, 16:09)
merginos, gal kas pirkote?
kaip pledas, namie ant sofos prieš teliką įsisukt.
su klausimu as.. uzsakytas krepselis,viskas gerai,rodo,kad visos 3prekytes issiustos siandien. bet pries val sulaukiau i emaila ziniu,kad vienas megztukas buvo out of stock ir grazins uz ji pinigus. dabar uzeinu ir rodo,kad jo visi dydziai yra tai gausiu as ji ar ne?
ar gali būti, kad iš sale prekės dydis po kiek laiko vėl atsiranda pardavime?
QUOTE(Lucrezia @ 2011 02 16, 23:17)
Gali
QUOTE(Linulee @ 2011 02 16, 22:26)
su klausimu as.. uzsakytas krepselis,viskas gerai,rodo,kad visos 3prekytes issiustos siandien. bet pries val sulaukiau i emaila ziniu,kad vienas megztukas buvo out of stock ir grazins uz ji pinigus. dabar uzeinu ir rodo,kad jo visi dydziai yra tai gausiu as ji ar ne?
Turbut jau issiunte, tai neidejo tos prekes Siulyciau parasyt jiems ir uzklaust, nors turbut teks pirkti dar karta
QUOTE(Lucrezia @ 2011 02 16, 23:17)
Buna taip, kartais pasiziuriu savo issaugotas prekes, tai atsiradineja, vakar taip kelnes pagavau, gal papilde, nes nemazai dydziu atsirade buvo, nors gal cia ir grazintos prekes
QUOTE(Twista @ 2011 02 17, 00:19)
Gali
QUOTE(sokate @ 2011 02 17, 00:23)
Buna taip, kartais pasiziuriu savo issaugotas prekes, tai atsiradineja, vakar taip kelnes pagavau, gal papilde, nes nemazai dydziu atsirade buvo, nors gal cia ir grazintos prekes
ačiū vadinasi, dar yra vilties pagauti batukus ir kodėl ankščiau jų nepamačiau ir dar už tokią kainą
http://www.asos.com/...;clr=CreamBeige
Gal kuri nors turi? Man labai įdomu kaip su dydžiu, ar nėra padidintas?
Gal kuri nors turi? Man labai įdomu kaip su dydžiu, ar nėra padidintas?
QUOTE(laimutyte @ 2011 02 16, 15:15)
merginos sakykite,
aciu
aciu
Man tas pats , preke issiusta preita antradieni pirmenybiniu, bet pokolkas jokiu ziniu. Na manau dar truputi kantrybes
O per kiek laiko jie grazina pinigus, jeigu prekes nepavyko uzsakyti, ar ji buvo atsaukta, bet pinigai nuskaiciuoti?