Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS - 8 tema

o man kaip pasisekė šiandien biggrin.gif gavau suknelę, ir didoka. Ėmiau 8 dydį, nes 6 nebuvo...rizikavau taip sakant ir nepataikiau. Dabar užsukau į asos-ogi žiūriu yra ta suknelė 6 dydžio ir kaina dabar ne 120 svraų, o 72 bigsmile.gif ir dar nuolaidos kodas galioja 10 proc.-tai pasiėmiau ją, o tą per didelę grąžinsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Man irgi idomu ax.gif Kaip jus negailit tiek pinigeliu suknelei isleisti biggrin.gif
kaip nervina, kad vis negaunu siuntinio, gal kas pirkot neseniai, per kiek laiko gavot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 11 vasario 2011 - 20:52
Kas turi, manau tas ir negaili biggrin.gif

Man siandien nuskaiciavo 4,09 kursu.
Balalaika musu maikes gavosi aukso vertes biggrin.gif
Mes pasiemem sias http://www.asos.com/...spx?iid=1218130

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 02 11, 20:50)
Man irgi idomu  ax.gif Kaip jus negailit tiek pinigeliu suknelei isleisti  biggrin.gif 
kaip nervina, kad vis negaunu siuntinio, gal kas pirkot neseniai, per kiek laiko gavot?

aš pirkau šeštadienį, o gavau šiandien. smile.gif Bet aš visada renkuosi tą brangesnį siuntimo būdą smile.gif tada jokių problemų su siuntinio gavimu laiku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kelsey @ 2011 02 11, 20:18)
pasirodyk, kokia suknele  ax.gif

šitą smile.gif realybėj lygiai tokia pat kaip foto atrodo bigsmile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(pupen @ 2011 02 11, 20:58)

smile.gif

faina maikė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 02 11, 21:07)
aš pirkau šeštadienį, o gavau šiandien. smile.gif Bet aš visada renkuosi tą brangesnį siuntimo būdą smile.gif tada jokių problemų su siuntinio gavimu laiku smile.gif

matyt čia kaip kam, bet aš pirkau nemokamu, paprastu siuntimu, ir užsisakius sekmadienį gavau penktadienį, keista ax.gif
Atsakyti
QUOTE(crystal @ 2011 02 11, 23:20)
matyt čia kaip kam, bet aš pirkau nemokamu, paprastu siuntimu, ir užsisakius sekmadienį gavau penktadienį, keista ax.gif

Mano siuntinys jau veluoja 5 dienas nuo to laiko, kai buna parasyta on or before doh.gif Visada pirkdavau tuo pigiuoju budu, ir gaudavau per savaite, o dabar kaip tycia reikia greiciau gauti ir va biggrin.gif
Atsakyti
O siuntinukai ateina i pasta? Ar atnesa berniukas? blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras
uzsisakau visad paprastu siuntimu. Per savaite ateina visada
Atsakyti
Tylene, suknele nuostabi, vis spiginu akis i ja wub.gif o ji su petukais ar ne? Bijau, kad labai pecius didins, ko man tikrai nereikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2011 02 12, 01:11)
Tylene, suknele nuostabi, vis spiginu akis i ja  wub.gif  o ji su petukais ar ne? Bijau, kad labai pecius didins, ko man tikrai nereikia unsure.gif

su petukais ji:) bet nedidina peciu kazkodel. O siaip, kai petukai isdarko figura- as juos nuardau ir tiek:)
Atsakyti
Kas turi, manau tas ir negaili  biggrin.gif

QUOTE(Balalaika. @ 2011 02 11, 21:21)
Jau gryžai, ko neparašai? Nu tai kitą kart per tave pirksim.  biggrin.gif  Man batus gausi pirkt, jei atsiras tongue.gif o kur dar rankinė, akiniai  lotuliukas.gif

Grazi thumbup.gif Praeita savaite kiek kitokia sau prigriebiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryuk: 12 vasario 2011 - 10:15
Ryuk kokia? bigsmile.gif
Atsakyti