Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS - 8 tema

Sveikos 4u.gif
Pora dienu atgal gavau striukyte:
user posted image
Toks pavasarinis rudeninis variantas, nei stora nei labai plona. Labai man patiko cool.gif
Dydi pataikiau thumbup.gif Jei kam bus idomu rasykit AZ mirksiukas.gif nes cia retai uzsuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2011 01 20, 23:53)

Didelis dėkui 4u.gif
Atsakyti
sveikos, merginos,
krito i aki si:
http://www.asos.com/...clr=Shadowlands
gal netycia kuri jau turi, domintu atsiliepimai,ypac del ilgio ir dydzio. aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif gal kas zino vekianti nuolaidu koduka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aneri @ 2011 01 21, 00:04)
Sveikos 4u.gif
Pora dienu atgal gavau striukyte:
user posted image
Toks pavasarinis rudeninis variantas, nei stora nei labai plona. Labai man patiko cool.gif
Dydi pataikiau  thumbup.gif  Jei kam bus idomu rasykit AZ mirksiukas.gif nes cia retai uzsuku blush2.gif

labai graži thumbup.gif

tiesa, dar shipas nemokamas ane?

ar kas pirkote šituos batus?
user posted image
ar pats batas odinis?
Atsakyti
Merginos, kaip vero moda asos'e dydžiai, kažkaip seniai pirkau kažką. Jei dėviu XS-S, tai kokio reiktų? smile.gif
Atsakyti
mano "istorija" kaip atejo slapias siuntinys jau zinote. O siandien stai sulaukiau tokio pacio dar vieno siuntinio, su tomis paciomis prekemis. Si karta siuntiniui viskas gerai.

Bet ka daryti? Prekes tos pacios, dydziai vel netinkami. Dublis antras doh.gif
Pirmasisi siuntinis per kaledas klaidziojo ir ilgai neatkeliavo. Parasiau jiems laiska- matyt, issiunte antraji toki pati. Tada gavau pirmaji- slapia, ir dabar- antraji.

Ar Asos nuskaiciuos man uz sita siuntini antra karta.? Ar man reiktu dabat ji visa grazinti, kad antra karta nenuskaiciuotu? gal yra kam taip buve?
Uzsakymu numeriai abieju siuntiniu skirtingi..
Atsakyti
Labas,

Man lygiai tas pats atsitiko smile.gif reikia viena grazinti. Jei pas tave prekes vienodos abiejuose tai issiusti manau gali bet kuri, susirasyk su jais ir jie tau atsius lapeli, kuri uzpildzius galesi atsiimti islaidas uz pasta smile.gif
Atsakyti
SWSFAJA1 sitas kodukas nebeveikia verysad.gif
Gal kas nauja turi? Ir ,merginos, kur tu koduku ieskot? blush2.gif
Atsakyti
sveikutes,gavau ir as asos siuntinukus du siandien,tai pakomentuosiu biggrin.gif (atejo per savaite abu vienas net greiciau per 5dienas)
levis dzinsiukai,imiau 26 dydi,tiko idealiai,labai labai faini,puikiai tamposi,be galo del to patogus,zodziu likau 200% patenkinta ir laiminga wub.gif thumbup.gif va sitie:
http://www.asos.com/...h...1&clr=Denim

tada all saints maikute.Kokybe nepriekaistinga,labai maloni prie kuno ,graziai atrodo tik man ilgoka biggrin.gif bet manau tokia ir turi but nes ant atiketes uzrasyta kad T shirt dress ar kazkas tokio,zodeziu asos nepilna info biggrin.gif bet sunesiosiu nes tikrai albai faina.sita:
http://www.asos.com/...mp;clr=GreyMarl

na ir paskutine,kurios labai laukiau ir truputi nusivyliau blush2.gif ax.gif Warehouse silkine bliuzele-marskiniai.Siaip grazi,bet kokybe mane nelabai patenkino biggrin.gif nzn ,kazkaip dziaugiuosi kad sviesios neuzsisakinejau uz 55svarus nes butu truputi gaila tiek pinig biggrin.gif liu,dabar kai pirkau uz 27 t biggrin.gif ai nieko baisaus,tokia kaina galima moket biggrin.gif ir truputeli prasoviau sakyciau su dydziu ,reikejo imti 6 ne 8,nes man kiek laisvoka per pecius(pas mane jie siauri) ax.gif bet siaip visai graziai prie dzinsiuku atrodo ax.gif susinesios biggrin.gif va sita:
http://www.asos.com/...spx?iid=1369996

Atsakyti
Radau 4u.gif thumbup.gif 1711INCORRECTSWS
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2011 01 21, 13:04)
Bet ka daryti? Prekes tos pacios, dydziai vel netinkami. Dublis antras  doh.gif
Pirmasisi siuntinis per kaledas klaidziojo ir ilgai neatkeliavo. Parasiau jiems laiska- matyt, issiunte antraji toki pati. Tada gavau pirmaji- slapia, ir dabar- antraji.

Ar Asos nuskaiciuos man uz sita siuntini antra karta.? Ar man reiktu dabat ji visa grazinti, kad antra karta nenuskaiciuotu? gal yra kam taip buve?
Uzsakymu numeriai abieju siuntiniu skirtingi..

Man panasi situacija buvo-atsiunte batus netinkamo dydzio.Parasiau jiems laiska-atsiunte dar vienus, o pirmuosius paprase grazint,patikino,kad grazins pinigus uz siuntima.Taip ir buvo,tik beda,kad ir antram siuntiny buvo netinkamo dydzio batai doh.gif Vel parasiau laiska(ir ne viena)-pasiule grazinti atgal.Kadangi si siki jau nebebuvo tinkamu dydziu-grazino pinigus uz preke,bet uz siuntima vis dar laukiu(jau geri 2men.) lotuliukas.gif
Atsakyti