Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS - 8 tema

QUOTE(Happyendless @ 2011 01 30, 19:58)
Gal gavot kuri šiuos batukus?
http://www.asos.com/...spx?iid=1137678
niekaip nerandu internete "gyvo" vaizdo  schmoll.gif

Man rodos čia tokie:

http://www.manodrabu...formos-nemainau
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 01 31, 18:45)
Ačiū už atsakymą  4u.gif Galvoju, ar grąžint prekę ir tada užsisakyt kitą, ar daryti keitimą, bet nesu tikra ar vėl tiks man dydis  g.gif
Jeigu darai grąžinimą, tai pinigų už suntimą, aišku, neatgauni?

Jei grazinama preke brokuota,tai tikrai manau grazina pinigus. Mano atveju spalva man netiko,tai net nesitikejau islaidu padengimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2011 01 31, 19:51)
Sveikutes. Norejau paklausti, ar galima dvejus siuntinukus (skirtingi orderiu nr) sudeti i viena paketa ir siusti atgal? ar vis tik geriau siusti atskirai?

Galima, tik reikia abu lapus tuos pridet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2011 01 31, 19:47)
Mergaitės, aš juos nusipirkau, bet pamiršau nufotografuoti jums parodyti. Atsiprašau doh.gif Grąžinau juos. Na dar negrąžinti - mėginu parduoti. Šiaip realiai vaizdas geras, gražūs jie, patogūs taip pat, manau. Dydį atitiko - nešioju 39, pirkau 6, įprastai. Bet mano blauzda stamboka, ant manęs jie nesižiūrėjo unsure.gif Maniau, kad bus trumpesni... Norėjau vos virš kauliuko blush2.gif

QUOTE(tiju @ 2011 01 31, 20:36)
Esu turėjus tokio pat modelio tik ne iš asos, tai begalo patogūs, nors aišku labai daug priklauso nuo paduko išformavimo.. smile.gif

ačiū už komentarą
taigi, man irgi netiktų, nes mano ties kauliuku labai siaura, o paskui labai platėja, daug batų durnai atrodo doh.gif
Papildyta:
gal toki kas nors pirkote?
user posted image
įdomu, kaip audinys, nes foto gražiai labai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2011 01 31, 22:54)
gal toki kas nors pirkote?
user posted image
įdomu, kaip audinys, nes foto gražiai labai atrodo g.gif

o čia vientisas rūbas?
Atsakyti
QUOTE(kulipka @ 2011 02 01, 10:48)
o čia vientisas rūbas?

taip, cia jumsuit. As ir ji ziurejau, bet belikes M dydis berods.
Atsakyti
Labuka, tai va pabandziau padaryti savp pirma uzsakyma. Parase man stai ka

Order received, thanks! Total Cost: £25.65 Items: 3. Your reference for this order is 27741373. Please quote this in any correspondence to us.

Kaip suprantu pavyko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2011 02 01, 12:18)
Labuka, tai va pabandziau padaryti savp pirma uzsakyma. Parase man stai ka

Order received, thanks! Total Cost: £25.65 Items: 3. Your reference for this order is 27741373. Please quote this in any correspondence to us.

Kaip suprantu pavyko  bigsmile.gif

Dar į el paštą turit gauti du laiškus, pirmasis patvirtinimas užsakymo- confirmation, o antrasis praneš, kad siuntinys išsiųstas- order despatched. Pvz aš vakar dariau užsakymą, gavau confirmation, bet šiandien pranešė, kad vis tik nėra tos prekės, ir gražins pinigus.
Atsakyti
QUOTE(kulipka @ 2011 02 01, 11:48)
o čia vientisas rūbas?

taip, tokiŲ db daug visur - jumpsuit vadinasi
labai įdomu, kiti būna tokie apsmukę, o šitas gan toks sakyčiau oficialus:) labai jau gundausi

beje, gavau savo batus ir suknią ax.gif viskas tiko idealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 02 01, 16:48)
Pasirodom, pasirodom  biggrin.gif

gyvai gal vakare nufotkinsiu
Papildyta:
va šitą pirkau ax.gif
man labai daili ji
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Happyendless @ 2011 02 01, 15:18)
wanted, neatidaro mirksiukas.gif
Viskas aišku,manau užsakinėsiu...smile.gif

Aha, nebeatidaro nuorodos, bet realios foto yra manodrabužiuose prie avalyne->aulinukai smile.gif
Atsakyti
O tarkim jei batų kaina 25 svarai, tai kiek maždaug kainuotų su atsisiuntimu juos? Turiu galvoje kokia apytiksliai būtų bendra kaina? Klausiu, nes dar niekada neteko siųstis iš internetinės parduotuvės ax.gif
Atsakyti